o tai kaip tada priešinsimės
be smurto,nes tą dieną smurtauti taip pat negalima
Labas.
Žuviuk, su gimimo diena!
Kad visos primezgusios gražiai
Aš vėl nemezgu... Vadinasi, nemokamą Milžino prenumeratą gavau 3 mėnesiams... Ech, bent paskaitysiu Tiesa, vakar vakare prisėdau prie TV Lietuvos balso pažiūrėt, tai gabaliuką pamezgėjau. O šiaip neskaitymo laiką savaitgalį leidau tradiciškai besimelsdama buičiai ir virtuvei Šiandien darbe valgom pyragus ne pyragų dienos proga, o tiesiog pirmadienio proga, nes kaip susitarusios su vedėja abi atsinešėm vakarykščių kepinių - aš prancūziško obuolių pyrago, ji šokoladinio varškės pyrago po nemažą gabalą.
Kieme per savaitgalį vyrija padirbėjo - nupjovė žolę, sugrėbė lapus, išvalė lietvamzdžius, tik daržas liko nesukastas dar, būtų jau visai baigta su sezono baigimo darbais.
Labas, naktinė pamaina. Na, niekaip nesigauna anksčiau. Nesuprantu...
Žuviuk, tu man kažkokia žaviai paslaptinga moteriška miniatiūrinė moteris
Su gimtadieniu
Savaitgalis puikus. Oras geras. Kaunas dar su daugiau lapų nei pas mus. O keista. Būdavo antraip.
Pailsėjom ir laukia sunki darbinė savaitė.
Einu paskaityt kuo gyvenat ;)
Labas rytas, gražiosios!
Lace, Šarange, Ristina, iškalbiau savo pavydą dviem vanish'ais, kad tikrai tikrai baltas būtų!!!
Nesijuokit, bet ėjau gijelės siūlo adymui (pravariau rankovę pirktiniukui fajnam), ir visaaaaai netyčia lino nusipirkau. Čia diagnozė, taip?
Va kažkaip taip ir gyvenu.
Swapinu tik savaitgalisaiiiiis.
Žuviuk, galvojau apie tave! Kad tu esi ir graži, ir protinga. Ir knygą tau mačiau. Parašė jauna, graži ir protinga moteris.
Knyga 20171105_173924.jpg 100,22KB 0 Parsiųsta kartų