Šarange, žiemos miegui susiruošei?
tai kad tos žiemos kažkaip nesimato šią savaitę....
Labas rytas
Lace - megztukai nugriuvimiski, labai labai dailus o jau dukters grozis
Sarange, tavo darbeliai liuks Is mano babinaites turetu gimti irgi kazkas, bet siuo metu jie laukia savo eiles
Vilmak, linkiu, kad surastumet nabageli
Zuviuk, su uogienes diena
Del swapo, tai issiuntimas pirmom gruodzio dienom ?
Ačiū už gražius palinkėjimus-radom draugužę po 2 val intensyvių paieškų. radom ten,kur tiesiog desperatiškai užsukom tiesiog taip sau,dėl visa ko....prie tos apleistos sodybos vakar buvom keliskart sustoję....
Žuviuk,su Tavo diena
gruodžio 1 d. yra penktadienis
tai gal siunčiam taip, kad siuntiniai atkeliautų grudžio 4-10 d?
nu nes man asmeniškai būt biškį ramiau, turint dar vieną savaitgalį rezerve
vilmak ar labai nusigandus buvo?
Žuviukui didieliausi sveikinimai
Sveikos
Laces megztukai abu atimtini
Šarangės (ne)darbeliai
Vilmak džiugios žinios
Žuviukui sveikinimai su tortadieniu!
Tai įtariu buvo panelei paskutinė žvejyba
Tai abi dar netikim viena kitą suradusios tokiom nuostabos pilnom akim atbėgo,kad sunku patikėti,jog šuo tokią išraišką gali turėti
Aha,žvejyba jau ko gero paskutinė nors ten apylinkėse jau visi vienkiemiai telefonų numeriais apdalinti.,jei rastųh
saulėlydi,ingriga,kaip Bočeeeeelis? užbūrė?
Oi Olaiva užbūrė ne tas žodis
Sveikos,
oi Vilmak, kokios džiugios naujienos, saugokit viena kitą dabar.
Lace, driokstelėjai kaip reikiant, regis daugiau girdim, kad dirbi, dirbi, o čia du tokie nuostabūs mezginiai net nepasakysiu kuris labiau norėtinas.
O ir Šarangė nestabdo, serijomis mezga. Man irgi labai patiko tas spalvų išdėliojimas nors ne ką mažiau žavus ir šviesusis komplektėlis, o ir saguotis marguolis labai fainas, et kažkokia aš šiandien neapsisprendusi.
Merginos klausiau apie atnaras kepurėm, ar yra koks būdas ją kokia pastorintą numegzti. tai jei kuri turit minčių please rašykit, nerašysit - suprasiu, kad tokių nebūna ir megziu, kaip visada.
Labas rytas
Mano mažoji vakar sukarščiavo, atrodo, iš lempos, niekas kol kas neskauda, o temperatūra 39, neramu...
Swapinau swapinau ir sustojau suabejojusi, nežinau ar bepatinka...
Lace, gražuolę dukrą papuošei gražiais megztukais
Šarangė kaip gražiai apmezgė vaikus
Vilmak, džiaugiuosi, kad suradot viena kitą
Žuviuk, su Tavo diena