Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

  • Oj, vilmak,  :4u: 
Atsakyti

Vilmak, apkabinu. 

Atsakyti

Labas rytas. Lace eina sau kad pasidarbavai. Tas antrasis toki reikejima cia ir dabar sukele. Turiu gi silkalpake su mohera pasiruosusi redziui bet noriu va tokio va kaip taviskis, ta prasme tokios konstrukcijos. Gal gali trumpai pasidalint kaip mezgei?kaklas aukstas norimo ilgio o tada antpeciai tie?jie kIekvienoj eilej platinti?trumpintu eiliu ner? Eina sau noriu noriu noriu. Ale kiseneta pirma pabaigt reikia, o siandien i darba...nugal su varikliuku toliau megsis.

 Vilmak  :4u: Linkiu surasti.

  Saranges spalvu terapija  :wub: ypac tas salikas ziurejiminis Ir kepures vaikams is neturejimo ka megzt  :thumb_yello:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 06 lapkričio 2017 - 06:40

Labas rytas  :4u: 

Vilmak, gal dar atsiras  :unsure: labai to linkiu  :4u: 

Qqute, mezgiau ir į aprašymą vis pasižiūrėdama (yra liveinternete rusiškas). Kaklą dariau truputį siauresnį, kad, pečių platinimus pridėjus, gautųsi reikiamas plotis. Antpečiai megzti kiekvienoje eilėje pridedant akis. Tuo pačiu trumpintom eilėm paformavau kažkiek kaklą, kal laužimo linijos nebūtų. Tiek tų niuansų.  :rolleyes: 

Atsakyti

Lr,

tikrai tas antrasis Lace -noriunoriunoriu..



bet aš tokia ta mezgėja,ar tu antpečių recepto nėr?pati tikrai nesumeistrausiu taip😮

Važiuojam dar kartą į paiešką....

Atsakyti

Labas rytas,

Rytas prasideda su rožine tablete :huh2: skauda visus šonus, pilvą ir net nugarą, nu man retai taip žiauriai ateina "šventės"  :oh: 

Ačiū už pastebėjimus mano (ne)darbo rezultatų  :4u: 

...siūlas?

Šarange, kokie gražūs tavo (ne)darbo rezultatai. Labiausiai žavi suderintos spalvos berniukiškose kepurėse.O tie kamuoliukai tikiuosi neišmegzti?  O kas per siūlas to margojo šalio?

Siūlas iš berniukų, rodžiau čia ir fb tokią storą margą babiną :D

vienas pabaigtas jau senokai (buvo nevykusiai numegztas dar praeitą žiemą ir nutrenktas kampan, o šį rudenį pagaliau išardytas ir permegztas), megztas mašina, šilkmocheris ir babininis šilkas.

PB050005_medium2.JPG

Mane sužavėjo šitas megztukas, nuo spalvos ir siūlo iki kaklo :D  :wub:  Kol nepradėjau kišenėtos, kaip tik mintijau apie kažką tokios spalvos ir dar netgi labai norėjau pūkuoto daiGto, bet kadangi neturėjau nieko su pūkeliu, tai taip ir liko... Gal gali pakomentuot apie šitą kaklą? čia prisiūtas dvigubas ar tiesiog taip atlenktas? :hmm: 

Atsakyti

Labos :4u:

Oho koks derlingas savaitgalis :wub: .Šarange kokie gražūs tavo vaikai, mažasis kad paaugęs :wub: .O mezginiai tikra spalvų terapija. Dukros kepuršė ir mova tai jau tokios mano spalvos ir rašto :wub: .

Lace aina sau kai viskas gražumo :wub: . Man tai tas pirmas nerealus :wub: Čia abu dukrai :D . Papasakok kaip tokį kaklą reik padaryt kai turėsi laiko :ax: .Ar labai sudėtinga, gal ir šito kur yra aparšymas netyčia rusiškai :ax: . Jis visas megztas ripsu ar kaip? Rankom kažin įmanoma tokį nusimegzti?  Nu labai labai gražus :wub: .

Vilmak, gerų radydų, gal kur rasit kokioj medžio drevėj pasislėpusią :4u: .

Olaiv, labai lauksiu įspūdžių iš tavo gastrolių :bigsmile: . Gal turi suknelės fuoto :bigsmile: ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOLI-SOL: 06 lapkričio 2017 - 08:24

Kokie gražūs ir reikėtini abu Lace megztukai :wub:  Kaip man paskutiniu metu patinka tokie lygiaraščiai :wub: 

Šarangės deriniai irgi tobuli - gražūs vaikai, puikiai suderintos spalvos ir preciziškas atlikimas :wub:  

Taip smagiai swapinasi. Jaučiu kartosiu kažką panašaus ir sau :rolleyes: 

Vilmak, tikiuosi atsiras šuniukas :4u: 

Atsakyti

Žuviuk, su gimtadieniu :4u:  Naujų iššūkių ir atradimų :4u: 

Atsakyti

labas rytas,

Lace samaninis tamsiai žalias :wub:   labia mane irgi domina, kaip tas kaklas suformuotas. gal kada ateis tokia eilutė.

Šarangės (ne)darbai :super:  vis ji man su tokiais bruolio reikėjimą sukelia

Vilmak, nu kaip gaila :4u: gal kas priglaudė? dabar žmonės labai gailestingi, ir gelbsti visus, kas bėgioja....

noriu atostogų. nu žiauriai tiesiog

Atsakyti

Žuviuk  :happybday:  :happybday: 

Aš tai noriu į lova, nebent su knyga arba idealiausia būtų pamiegot :D Kažkaip nenoriu nei pamegzt, o jau dyyyrPti kaip tyyyngiu... ne tas žodis  :sleep:

sleep.jpg 

Atsakyti

Sveikos,

gyva nuo 5 ryto, o gal ir anksčiau. Gulėjau gulėjau, nusibodo, atsikėliau, žiūriu, kad nei pusė 6 nėra... besimankštinadama išgirdau, kad pilnatis. Seniai nebeturėjau nemigos. Sapnavau, kad su šiaurietiškom lazdom mokiausi vaikščioti :) ir prieš pabusdama susapnavau swapo dovanos supakavimo idėją :). Bet pagrindinės dovanos - ne... Vis neapsisprendžiu dėl daikto, dėl siūlų, dėl modelių, oi...  Gal išsisėmiau, nes kažkaip nieko originalaus neateina į galvą...

 

Lace žalumai, pūkuotumai labai gražiai žiūrisi, laiminga dukra ♥. Man tas pirmas irgi labiau, gal dėl spalvos.

 

Šarangės irgi spalvitetai džiuginantys, aukštas mezgimo lygis. Man be viso kito dar vis akys už bumbulų užkliūva. Ar tu juos darai primityviai, iš kartono apskritimus išsikirpus, ar kažkokį  stebuklingesnį būdą turi? Nes tokie tankūs, gražūs tie bumbulai.

 

VilmaK - linkiu stebuklo, kad atsirastų draugelė.

 

Mes vakar sode atsakančiai padirbėjom, net neplanavau nei tiek būt, nei dirbt. Užtat palikau daiktus, kuriuos būtinai norėjau iš ten pasiimt :). Vienas lapų grėbėjas liko namie su skaudančia galva, kitas - su skaudančių pilvu (tas tai namie prie kompo "dirbo"...), mažė kosčioja, irgi palikau į kompaniją, o pačios savijauta irgi kažkokia nestebuklinga.

 

ŽUVIUK - su tavo diena! Tegu tavo akys dažniau šviečia, nei liūdi!

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 06 lapkričio 2017 - 09:46