Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas.

Siunciam gruodzio pirma savaite :)

Atsakyti

Sveikos,

 

Pasivažinėjom savaitgalį - lankėm kapines, buvom pas abejus tėvus. Numezgiau mažajai bepirštes, kurių jau seniai prašė, tik vis savo kišenėtą pirma pabaigt norėjau.


papasakokit, kaip moliūgą šaldot. Turiu didžiulį, reikia pagaliau sutvarkyti, išvirsiu sriubos, o likusį reikia kišt į šaldiklį.

Mes kadangi paprastai iš moliūgo sriubą verdam, tai kai moliūgą papjaunu, kiek jau sunaudoju, sunaudoju, o likusį supjaustau visą kubeliais ir sudedu į maišiukus maždaug kiek vieno karto sriubai reikia. Tai paskui  būna labai lengvas reikalas sriubą išsivirt, nes jau to moliūgo pjovimo labai nemėgstu, stengiuosi vyrus tam prikalbint. :)

Žinau, kad kai kas pakepa moliūgą orkaitėje ir tada sutrina, o iš to daro sriubą. Tai tą pakeptą ir trintą tyrę šaldo irgi porcijomis. Viena bendradarbė įrodinėjo, kad iš kepto moliūgo žymiai skanesnė sriuba, bet aš išbandžius nepajutai ypatingo skirtumo, tai pasilieku prie savo būdo.

 

swapas staiga suneramino, nes mano reikalas taip mažai pajudėjęs, o pažiūrėjau lapkričio savaitgaliai pilni visokių reikalų, pradėjau bijot, kad nespėsiu. :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 05 lapkričio 2017 - 16:57

Labos

pagaliau laiką persukom, laisvė pelėdoms! :)

O tai šiandien jūs jau pirtelėj? Smagaus kvyyy visoms!

Moliūgų sriuba man iš pakepinto moliūgo skanesnė. Bet blenderis sugedo ir niekaip naujo nenusiperku. Kol prisiruošiu, moliūgų sezonas turbūt praeis :)

Swapą plius minus įpusėjau, bet nagai niežti greičiau supakuot ir pasidžiaugt. Kai galiu, stengiuos išvengt paskutinės nakties darbų.

Atsakyti

Nu ne šiandien, 25 lapkričio, jei neklystu, beveik galėtumėm swapo dovanom keistis.

Atsakyti

Vat man ir atrodė, kad vėliau, nustebau :)

Atsakyti

Sveikos,

Atsinešu (ne)darbo ir (ne)žinojimo ką megzt rezultatus :D

IMG_3168_medium2.JPG

IMG_3172_medium2.JPG

IMG_3169_medium2.JPG

IMG_3123_medium2.JPG

IMG_3111_medium2.JPG

IMG_3230_medium2.JPG

IMG_3225_medium2.JPG

IMG_3216_medium2.JPG

IMG_3217_medium2.JPG

Atsakyti

Šį šalį numezgiau grynai iš dyko buvimo :D Norėjau pažiūrėt kaip gula spalvos, bet norėjau megzt nežiūrėdama, nes žiūrėjau serialą su subtitrais :D  Kiek kartų pasikartojo prieštaringai žodis žiūrėti :D 

IMG_3197_medium2.JPG

IMG_3195_medium2.JPG

IMG_3209_medium2.JPG

IMG_3186_medium2.JPG

O čia mažuliai :wub:​ 

 IMG_3251_medium2.JPG

IMG_3244_medium2.JPG

Atsakyti

tamsta mokytoja modeliu pabuvo? :) ar čia ji konfiskavo tą daiGtą? na ryt pamatysiu :)   grįžom iš susitikimo su V.V.Landsbergiu karo muziejuje.Pasakojo vaikiškai apie partizanus.Patiko ne tik vaikams.Pravėdinau savo alpakinę suknelę.Maniau,kad iškepsiu :D ir šiaip kiek yra įdomių susitikimų ir pasikultūrinimų nemokamų!

iš mokamų šį mėn laukia A.Cholinos Ana Karenina ir Kazlo Palata gruodį.dar labai miuziklas Adamsų šeimynėlė vilioja.Gal kas buvot muzikiniam ir papasakotumėt įspūdžius?

 

saulėlydi,ingriga,kaip Bočeeeeelis? užbūrė? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 05 lapkričio 2017 - 19:58

Olaiva, užbūūūrė Bočelis. Ašaros krito. Atgaiva ir akims, ir ausims ir širdžiai. Ir ne pirmą kartą labai pasidžiaugiu tikrai kokybiška Žalgirio arena.

Aš Adomą buvau atsivedus į Karo muziejų. Per mažas jis, jam buvo baisoka ir nuobodoka. Mačiau jus priekyje įsitaisiusius😉 Mes po trečio filmo išėjome į miestą arbatos gerti😀

Cholina man labai patinka❤️ O Palatą mačiau, man sunku Kazlą rimtai traktuoti😀

Šarange, kas per siūlai? Gražūs šalis.

Aš taip pat už dovanų siuntimą pirmą gruodžio savaitę.

Atsakyti

Šarange, kokie gražūs tavo (ne)darbo rezultatai. Labiausiai žavi suderintos spalvos berniukiškose kepurėse.O tie kamuoliukai tikiuosi neišmegzti?  O kas per siūlas to margojo šalio?

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Atšventėm gimtadienį...  :) Aušra gavo savo išsvajotą iPhone 7. Ne, nepirkom jai telefono, apie tai, kad nori to telefono, pradėjo kalbėti dar žiemą, pasakėm, kad tikrai nepirksim, tada sugalvojo susitaupyti pati, kažkiek jau turėjo, tada visą vasarą dirbo sutartus darbus (pvz. pjovė sodyboje žolę, plovė mašinas ir pan.), taupė. Aš labai tikėjausi, kad, pajutusi uždirbamų pinigų vertę, pakoreguos savo norus. Bet noras nepraėjo, pati įdėjo nemažai pastangų, kad jį įgyvendinti, tikiuosi, kad ir pamoką kažkokią gavo.

Turiu parodyti du megztukus  :rolleyes: 

vienas pabaigtas jau senokai (buvo nevykusiai numegztas dar praeitą žiemą ir nutrenktas kampan, o šį rudenį pagaliau išardytas ir permegztas), megztas mašina, šilkmocheris ir babininis šilkas.

PB050001_medium2.JPG

PB050005_medium2.JPG

Kitą numezgiau per 10 dienų, dabar suprantu, kaip qqute megztukus kepte kepa ;) Siūlai - Vernito pusalpakė ir MG mochera. Labai greitas ir skalsus mezginys, mano Redy megztuko interpretacija.

PB050007_medium2.JPG

PB050010_medium2.JPG

PB050009_medium2.JPG

Spalvas tai man kažkokias netikras monitorius rodo - pirmasis tamsiai žalias, samanų spalvos, o antrasis toks sidabrinės eglės spalvos.  :)​ 

Atsakyti

mačiau gražių mezginių. Labai gražių...

Bet labai liūdna, labai gražus savaitgalis baigėsi labai bjauriai- pradingo šunytė...

išsivežė vyras į žvejybą porai valandų, ir dingo, kaip į vandenį...šiaip ji niekada niekur toli nebėga, aplink bėginėja...Pašaukta visada kulvirsčiom atlekia. O čia dingo, ir viskas, 2 valandas laukais makliojom, gerklę prarėkiau, nėr.....Jau kitaip nebesugalvojam, gal tikrai nuskendo...žinau, moka šunys plaukt, bet ji -kambarinė, šalčio bijo, gal, kaip žmogui, koks spazmas ištiko, jei įkrito vandenin, ir viskas....

 Važiuosim ryte  dar dairytis, bet jau vilčių neturiu beveik...bliaunu... :cray:​ 

Atsakyti