Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar tikrai katukui kalakutą siūlai? ☺

Atsakyti

Katukui ,)

https://www.instagra.../p/BbA3xBrFcKx/

Žakardų tema : yra jų ir normalių, pvz. tos raudonplaukės iš mezgimo zonos.

nu ačiū :D  dar jeigu turkey sugalvosiu kuo pakeisti, tai tuos moliūgo makaronus tyyyyngiu daryt :D


Restar, nugis FB aš ją SEKU :D 

Atsakyti

Restar, koks puikus maišiukas dukrai, įsivaizduoju panelė kokia patenkinta tokiu šiltuku, jau paaugliškas rūbas, o vaikai, kaip žinia nori būti kuo vyresni, pastebiu tai ant saviškės  :wub: :wub: :wub:

Atsakyti

Soli, ššš, bet šįryt rodė -7,5. Dar 2,5 numetus būtų idealu. Nors kai apsičiupinėju, tai ir daugiau norėtųsi. Bet tada dar reikėtų raumenis pasiauginti. Šiaip, natūraliai greičiausiai krito pirmą savaitę (virš 3 kg), paskui po daug mažiau. Bet aš jau ir taip patenkinta.

Ką iš kursų pasakyt, nu nežinau, nees aš tokia tyli rezistentė/protestantė, tai galvoju, ką galiu apeit :). Sunkiausia man suvokt, kad negaliu obuolių ryt, kiek telpa. O aš taip juos mėgstu... Ir dabar tiek iš kaimo parsivežėm... O tai kur sultis kitąmet dėt, nes nu gi jos grynas cukrus. pardavinėt gal teks. ką pakeičiau, tai vengiu miltų ne pilno grūdo. Prisipirkau visokių pilnų. Vis supelyja duona, kurios maniakė buvau. Galiu sėdėt prie stalo ir suvalgyt su arbata  1 sausainį, nors ir labai alkana. bet nenoriu kišt sausainių, kai noriu valgyt ko normalaus. Tiesiog daugiau mąstau, ko iš tiesų noriu ir ar verta į save bet ką kišti. Vis bandau žuvį, nors sunkiai. Nusipirkau ghi sviesto kepimui, reikėtų ir pačiai pasidaryti, kaip tik yra šiek tiek kaimiško sviesto. Dar gal kokios 2 ar  3 paskaitos likę. Apie maisto derinimą ir organizmo šarminimą tikrai, va jų labai laukiu. Kai kurias pro ausis praleidau, ypač, kur daug teorijos su tuo glikeminiu indeksu ir pan. Tiesiog užsifiksavau, kas man svarbu ir tiek. Pvz. sportuojant iš ryto, riebalai pradeda degti jau nuo 10 min, kai po pietų - gal nuo 20 min, tai pasidžiaugiu savim, kad su mažiau pastangų galiu geresnį rezultatą pasiekti :). Žodžiu, visko nemažai, atsirenku sau, kas labiau patinka. Bet mąstymas labai pasikeitė. Ir elgesys daugeliu atvejų :).

Atsakyti

Restar o i ta 400 gr darzoviu raugintos neieina?atsimeni gi kaip megai raugintus burokelius..nu va tau jau ir skanu ir sveika Rauginti kopustai gi dar. Normali morka sveria 100 ir daugiau. Pora sugrauzi uzkandziams vietoj obuoliu ir turi 200 gr svieziu darzoviu. Man regis baike suvalgyt tuos 400 kol nepradedi galvot gal ir daugiau suvalgai.

 

Viena ranka skalbiu megztinius, kita rasau, tai paskui pati neperskaitau  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 03 lapkričio 2017 - 15:31

Sveikos, 

Lietuti, dailūs tavo megztukai, o siūlus žiūriu kas kart įdommybinius, gražybinius išbandinėji :wub: 

Restar, labai fainai atrodo tavo panelė, o dar fainiau, kad patenkinta ir laiminga :wub: 

Va, paskaičiau tavo paskutinį postą ir palikau porą bulvių gulėti lėkštėje  :D 

pas mane mezgiminis chaosas, kaip niekada :unsure: pradėjau megztinį sau, tada megztinį krikštadukrai, tada į tarpą nubruolinau kažką mažei (liko tik galus suslapstyti), tada gimė greitos bepirštukės, nes nu gi šalčiai kaip visad UŽKLUPO :B  O užklupo dar ir "be kepurės" vaiką, tai reikia griebtis virbalus. sakykit ar yra kokia dviguba atnara? na, kad iškart būtų storesnė. nes ruošiuosi raštuoti, tai pati kepurė bus savaime dviguba, bet ką daryti su atnara, neskaitant galimybės sulenkti dviguba?

ir dar pyktis per juoką...susitarėm su moteriškėmis šįvakar į Jahrmarktą puodeliui karšto vyno, o paskui į filmą, suderinau su vyru, tasai sako: kokią valandikę vėluosiu, bet tai vaikai pabus vieni...o kad su savo be penkių minučiu paaugliu sūnumi derinti net nepagalvojau, šiandien po pietų skambutis: mamą, pamiršau pasakyti, aš susitaręs šį vakar į Jahrmarktą, tai po pamokų varau tiesiai pas draugelį.  :unsure:  panašu, kad liksiu namie, oi kaip greit tie vaikai auga...

Atsakyti

Qqute - tai va, pora dienų ir valgau savo raugintus burokus :). Jau reikia keisti, bet jau tingiu tas salotas makaluotis. Vyras dar nupirko kitokių raugintų. Reiktų kopūstų savo paraugti. Bet, vienu žodžiu, mane nervina, kad reikia vis galvoti apie tai ir net tik, kad daržovees valgyt, bet ir įvairias, skirtingų spalvų ir pan.  ir kad visiems užtektų ).

Atsakyti

nu ačiū :D  dar jeigu turkey sugalvosiu kuo pakeisti, tai tuos moliūgo makaronus tyyyyngiu daryt :D

 

Restar, nugis FB aš ją SEKU :D 

 

 

pleeeežankėsssssss riužaaaavos, tigi ana yr veganė! Instagramerė!

Atsakyti

pleeeežankėsssssss riužaaaavos, tigi ana yr veganė! Instagramerė!

A gal čia kokia nauja veganizmo pakraipa :hmm:  Tikrai veganė? Bo nes mačiau pas ją ir kiaušų ir dar šio bei to visai ne veganiško

Atsakyti

Sveikos,

Pridiskutavot šiandien neblogai  :D O aš... net nežinau ką veikiau...

Dvi išeiginės yr labai gerai, trys gerai, keturios - per daug :D Šiandien jau biškį raut stogą pradėjo, tai ėjom galvų su Dž vėdint, net megzt nebeturiu ką, t.y. ką reik numezgiau, kai kam siūlų neturiu, o ką sau kablinio nesugalvoju iki galo, tai tas tai anas vis negerai, pradedu ir numetu, išpindėjau...  :oh: 

Aš nei labai saulės, nei lietaus žmogus, aš rudeninė, tai man toks ruduo, kaip šiandien, jei ir be saulės, bet sausas ir šiltas patinka, nenervina.

Lietučio nuvogta idėja pralenkė originalą, žeuriai gražu ir siūlai abeji fainūs  :wub: 

KGB: ant kaklo turiu visko ir nešioju visokius variantus, nu tik nemėgstų tokių kūdų reikalų, kur nei grožio, nei šilumos,  nei masės :D

Atsakyti

Sulakstėm su dukriuku į parodą, dar vyrą iš darbo išviliojom laiku :). Visai rekomenduoju https://www.ldm.lt/i...roda-monologai/, pasijutau kaip pasakoj ir net šiek tiek pykino žiūrint į lūžtantį/banguojantį  stiklą.

Atsakyti

Ačiū, Restar, kad pasidalinai  :4u: Reiks užsukt, stiklas mano meilė  :wub: 

Ir dar gi pamiršau pasidžiaugt LIetučio megztukais  :4u: Tas ripsinukas labai mano skonio, dailus  :wub:​ 

Atsakyti