Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Bandžiau :D tada reik kažkuo papildyt atsargas, kad būtų pasiimamo ir valgomo. O aš stengiuos nieko nepirkt, kas yra paimamo ir valgomo iš kart. T.y. jokių jogurtų, bandelių, sausainių, dešrų. Tik tai, kas gaminama.

vistiek yra kažkokia mėgstama tendecija tavo šeimynos? mėsiški patiekalai, bulviniai, daržoviniai?

nes jei mėsiški, taigi galima pasiimamo visokių ten vištos gabalėlių, tų pačių kotletų prikepaliot ir tegul pasiima. paštetai gal sueitų sumuštiniams.

to pačio plovo galima trim dienom prigamint

kepk netikrą zuikį, gali į vidų makaronų privyniot su žalumynais

Atsakyti

Mano liaudis taip išlepo, kad beveik viskas, ką gaminu - neskanu :B mąstau, ką čia tokio prigalvot :D labiausiai artimas Katuko meniu  :bigsmile: bet čia būtų skanu man. Ir vėl likčiau nesuprasta  :blush-anim-cl: 

Į Lenkiją varysim artimiausiu metu, jau baigėsi užpirktos gėrybės :rolleyes:

Bandžiau :D tada reik kažkuo papildyt atsargas, kad būtų pasiimamo ir valgomo. O aš stengiuos nieko nepirkt, kas yra paimamo ir valgomo iš kart. T.y. jokių jogurtų, bandelių, sausainių, dešrų. Tik tai, kas gaminama.

Tai tu išsiaiškink, kas aniem skanu ir varyk vieną ir tą patį - dieną, antrą, savaitę, mėnesį ... Pažiūrėsi, kiek laiko dar bus skanu :D

Kai paprašys kitko, varyk kitką - mėnesį :lol:

Atsakyti

aš kai tingiu gamint o norisi greitai sveikai skaniai tai turiu kokiu mesos gabalaiciu vat vistienos file pvz ar maltos kalakutienos ar kokios ispjovos..ir saldytu darzoviu

pakepu viska sumakaluoju+ryziai ar grikiai ir visks

ale bet taciau vaiko makaluziu tokiu valgyt dar neismokinau o mum su MB tai tinka tokie patiekalai ant greicio

Nite mano vaikis taip koki 3 karta megstamo patiekalo nebevalgyt isigudrino

pvz as vis del pusryciu jam suku galva tai labai eina varskes apkepas

pasildau mikrobangej ir valio sotus maistingi pusrytukai ant stalo

nu tai vakar gavo, siandien gavo ir uzprotestavo

sako as noriu duonos su sviestu o ne apkepo :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 23 sausio 2017 - 16:58

Kol kas gerai ir sparčiai mezgasi dvivuba alpaka, kad nebūtų taip nuobodu lygiai megzti, formuoju kaklą dalinėmis eilėmis.

Priedas  P_20170123_170651.jpg   161,69KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  P_20170123_170710.jpg   132,41KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 sausio 2017 - 17:18

Niekaip nesuprantu kodėl tą pačią nuotrauką du kartus rodo.kai atsidarau redaguoti, matau tik du prikabinimus. Ar čia tik man rodo taip susidvejinusią pirmą nuotrauką?

Atsakyti

manau tik tau :D

Atsakyti

Atrodo sutvarkiau.

:D

Atsakyti

Kerpena, tu ką :rolleyes: nugarą mezgei nuo apačios aukštyn, o priekį nuo viršaus žemyn :hmm:

Atsakyti

Pinta, o kur zadi gimdyt?

su pirma į "Mažylį" važiavau. Pažįstamų neturiu, tai jei viskas gerai, turbūt vėl ten :)

Atsakyti

Kerpena, tu ką :rolleyes: nugarą mezgei nuo apačios aukštyn, o priekį nuo viršaus žemyn :hmm:

Ne, nugarą  mezgiau irgi nuo viršaus, kol siūlas baigėsi, kaklą irgi formavau dalinėmis eilėmis. Paskui surinkau vieno peties akis, uždėjau kaklui, surinkau kito, ir mezgu priekį. Kai vėl baigsis siūlas, megsiu rankoves, o tada jau, kiek liks pabaigsiu apačią. 

Šiaip būčiau po rankovių skylės mezgus apvaliai, bet ko gero teks išmegzti paveikslėlį apačioj, tai jį geriau ne ratu megzt, tada jau viska mezgu gabalais.

Atsakyti

Kerpena, bet tu reaktyvine

Atsakyti

Ne, nugarą  mezgiau irgi nuo viršaus, kol siūlas baigėsi, kaklą irgi formavau dalinėmis eilėmis. 

Aišku dabar  :D 

Atsakyti