Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Įdomus NItės užrodytas. Inspira man labai gražu, bet man per šalta kaklui, reikia vis tiek kažko arčiau.

Atsakyti

Privieta.

Kaklašildžius jamu visokius. Turiu daug, bet man jų niekad negana  :D  Per swapus bent du esu gavusi, vienas dukart apsisukantis, kitas (kaip vaikystėj vadindavom) vamzdis. Gal mažiausiai turiu skarinio/baktusinio tipo...

Kerpenos kišenėta tiesiog diddarbis  :wub:

Už lango šlapkritis.

 

Atsakyti

Labos

SM šiuo metu siūlo eit po medžius karstytis su 30 proc. nuolaida. Geriausias bajeris buvo, kad kiekvieną kartą sektos puslapį atsidarius vis rodydavo priklausomybių klinikos reklamą :D

Gražus Gadget ruduo :) 

Kerpena, nu labai gražiai suspalvinai  :wub: 

KGB: man patinka kas nors arti kaklo po striuke - šalikas, baktusas, skara.

Googlo diagnozes vertinu kritiškai. Labai dažnai ten net šalia medicinos nesėdėję tuos straipsnius rašo. Kaip kad ta moteriškė su soda ir peroksidu :) Mačiau ir aš. Plačiai šypsojaus jau nuo "vėžys yra grybas". Seniai moteriškė mokyklą baigus, jau nebeprisimena, ką per biologiją mokė. O peroksido pernešamas deguonis išvis :D Anyta (medikė) apskritai man iš rankų peroksidą visada lupa, neleidžia net dezinfekuot ir šaukia, kad toksiškas ir Izraelyje jau seniai nebenaudojamas. 

Pasirodau pabaigtukus, ruošiuos rudeniui. Nuotraukos šįkart tikrai kaip pavydžios draugės... Jau įtariu, kad kitąkart Makaliuko prašysiu geriau.

Nukopijuotas nuo Šarangės ripsinuko:

FCE10778-E967-4CC7-B626-F08D0E389D8A_med

Siūlas - Rowan pure revive.

Paprastutis iš gražių siūlų:

C254513B-36C6-4CB7-B1C6-3A8B387CC387_med

Biškį gal lašinys atrodo, bet jau turiu patirties, kad po kelių skalbimų labai išskysta ir suminštėja. Šįkart specialiai sukaliau.

Siūlas - Noro Tokonatsu. Tikra spalva  :wub:

yh.uudet.jpg

Atsakyti

Lietuti - kad pridėčiau širdučių, jeigu tik sm turėtų :). Nu kokie mano skonio megstukai, kad čiupčiau ir bėgčiau. Labai maloniai glosto akį nuo spalvų iki paprastumo :).

Atsakyti

Na, mano supratimu, kai bijai, tai pas gydytoją paknopstom leki. Bet gali būti, kad mano supratimas kažkoks iškrypęs.

kad iš pradžių ta gerklė taip nesijautė, o dabar pastiprėjo pojūčiai, nors dabar ką tik iš šeimos gydytojo grįžau, tai jis apžiūrėjęs gerklę mane nuramino, bet siuntimą išrašė mano prašymu, tegul pasižiūri specialistas, sako vistiek LORistas siųs skrandį tirtis :daktaras

Gal kur Kaune ar Vilniuje kitokie endoskopai su plonesne žarnele, fui koks nemalonus tas tyrimas :)

KGB, turiu audime pirktą megztą vamzdį :) ir Ligvitos dovanotą diiiidelę skarą :wub:, pati nusimegzti nesugebėjau, tai tiktų ir mažesnė skara, arba 2 kartus apsivyniojantis susiūtas variantas, arba kitas, kurį mano Fėja sugalvos, nes daug tikrai jų neturiu :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 02 lapkričio 2017 - 18:00

Freke, man tai Kardiolita siūlo kelių sąnarius operuotis :D

 Man tai raso: svajones pildos. Kazi apie ka pasvajot reiktu🤔

Kaklasildis. Apsukamu po striuke nenesioju. Nors su skydliauke viskas tipo gerai, bet kazkaip pykina jei arti kaklo kazkas yra. Tai tokie ala inspira. Arba uzsukami bet kad liktu tarpas tarp kaklo ir striukes

Atsakyti

Lietuti - kad pridėčiau širdučių, jeigu tik sm turėtų :). Nu kokie mano skonio megstukai, kad čiupčiau ir bėgčiau. Labai maloniai glosto akį nuo spalvų iki paprastumo :).

Sektos įtaka :) Vis paprastesni pradeda labiau patikt. Nors kartais vis dar norisi kokio nors rašto, kad smagiau megzt būtų.

Tikrą spalvą SM pavogė  :huh2: 

413e1a566014245329ea6b9296302559--a-skir

Atsakyti

Lietuti, nu labai labai gražūs tavo megztukai, man ypač pirmasis mano skonio, labai atimtinas, va, dar kartą įrodei, kad nereikia ieškoti (man) kažkokių ypatingų, o imti ir megzti panašų :wub: :wub: :wub:

Ligvitos skarą mačiau, o nepagyriau (kriu). Labai daili, Gadgetukas žiūriu, jau nuosavas modelis pasidarė, vis pozuoja :wub: :wub: :wub: Atrodo net ir mezginiams savo geras emocijas perduoda, spindėti pradeda :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 02 lapkričio 2017 - 18:09

lietuti,dailu <3 tas pilkas toks fainas,ripsinis.o antrojo siūlas koks margas ir nematytas

šiandien dieną biškį ligoninėj praleidau,gavau gulimą režimą,na kaip nors.bet ne apie tai

sėdžiu,laukiu gyd,už kelių metrų sėdi kita moteris.išlenda seselė,klausia pavardžių,sako korteles surasiu.išgirdo ta moteris mano pavardę ir sako:"tai čia jūs???" o aš jos išgirdau pavardę,iš karto klausimas tas pats :D mūsų bendra gydytoja mus visada maišė.atsineša į konsultaciją su manim jos tyrimų atsakymus,pas ją nusineša mano kortelę.ir vis sako,kad yra tokia moteris,nu tokia panaši į jus :D na ir ką,sėdim,ateina mūsų gydytoja.trumpam sustoja,žvilgsnis kažkoks keistas,prie kitų pacienčių nieko nesako.pasikviečia į kabinetą mane.sako nesuprantu,po šitiek metų,abi šiandien atėjot,abiems tie patys simptomai :D

Atsakyti

Olaiva, istorija tai linksma, nors priežastis gal nelabai? kas su sveikata?

Aš vaikystėj kitam kaime turėjau antrininkę tokiu pačiu vardu, pavarde ir gimimo metais, nors nebuvom giminės :). Kartą mano kortelėj buvo jos kraujo rezultatai įklijuoti, tai iki šiol nesu tikra, ar mano kraujo grupė II,  ar ne, nes tuo metu kažkada paauglystėj ir tyrė vienintelį kartą.

Ir ką mūsų medikės ir šiaip žinovės pasakys, jeigu tėvų abiejų kraujo grupė III, ar mano gali būti II? O brolio IV?

Atsakyti

Restar, man atrodo, kad jei abiejų tėvų III, tai vaikų arba III arba I gali būti. :huh2:  Kad brolio IV būtų, tai tėvai arba IV abu, arba vienas II, kitas III. bet gal Abelo pataisys :)

 

Liniuka,mačiau,bet dar neįvykdžiau.bet būtinai..

 

 

Kerpenos kišenėta tiesiog SUPER.

Kaip ir Lietučio gražučiai paprastuoliai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 02 lapkričio 2017 - 21:00

Restar, tau tikrai kraujo grupę tyrė ne tik paauglystėj. Nėščiosioms tiria.

Atsakyti