tai dvi savaites tikėjai tikėjai gydytojais , o ligoninėj net slaugutėm nebetiki.... kas pasikeitė? ar šitoj vietoj supratimas atsirado? čia reikalavimai kyla savaime, o poliklinikoj nėr ko reikalaut? sistema tai tapi ir ten ir ten, iš tos pat kišenės....
tiesiog jei nekrenta temperatūra, kyla klausimai kodėl, tai juos ir pateiki tam, kuo pasitiki. gavus atsakymą, vėl sprendi, pasitiki ar ne. bet atsakymų tai reik ieškot, ypač apie sveikatą. ne apie maistą ir pampersus.
beje, tą CRB reikia prašyt, nes taip savaime ne visos gydytojos skiria
O kur as rasiau, kad asmeniskai man tos slaugutes kazko nepadare? Ju pagalba, aciu dievui, kol kas man nereikalinga. Dar pati savim pasirupint galiu.
Tai va guliu ir laukiu atsakymu ar nauju tyrimu. Nes nei vienu nei kitu as pati sau nedarau.
O ka aplink matau ta ir sakau, nes nemoku tik savim rupintis. Beje reziumuoju, asmeniskai man geresniu salygu nreikia, pasirupinau tuo ko truko. Mane siurpina bendra tvarka. Jei tau viskas atrodo ok, tai puiku. O manes neitikinsi, kad ok. Todel gal uzteks mane bandyt perauklet ir del kazko sugedinti. Man negeda, kad as iki siol vis dar naiviai tikiuosi zmogiskumo, kur jis kaip ir turetu buti. Ir tu manes, gerokai pagyvenusios moteriskes neperauklesi