Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

tai dvi savaites tikėjai tikėjai gydytojais , o ligoninėj net slaugutėm nebetiki.... kas pasikeitė? ar šitoj vietoj supratimas atsirado? čia reikalavimai kyla savaime, o poliklinikoj nėr ko reikalaut? sistema tai tapi ir ten ir ten, iš tos pat kišenės....

tiesiog jei nekrenta temperatūra, kyla klausimai kodėl, tai juos ir pateiki tam, kuo pasitiki. gavus atsakymą, vėl sprendi, pasitiki ar ne. bet atsakymų tai reik ieškot, ypač apie sveikatą. ne apie maistą ir pampersus.

beje, tą CRB reikia prašyt, nes taip savaime ne visos gydytojos skiria

O kur as rasiau, kad asmeniskai man tos slaugutes kazko nepadare? Ju pagalba, aciu dievui, kol kas man nereikalinga. Dar pati savim pasirupint galiu.

Tai va guliu ir laukiu atsakymu ar nauju tyrimu. Nes nei vienu nei kitu as pati sau nedarau.

O ka aplink matau ta ir sakau, nes nemoku tik savim rupintis. Beje reziumuoju, asmeniskai man geresniu salygu nreikia, pasirupinau tuo ko truko. Mane siurpina bendra tvarka. Jei tau viskas atrodo ok, tai puiku. O manes neitikinsi, kad ok. Todel gal uzteks mane bandyt perauklet ir del kazko sugedinti. Man negeda, kad as iki siol vis dar naiviai tikiuosi zmogiskumo, kur jis kaip ir turetu buti. Ir tu manes, gerokai pagyvenusios moteriskes neperauklesi

Atsakyti

Papasakokit, ką įdomaus gaminat pietums/vakarienei? :bigsmile:

Aš mėgstu gaminti kelioms dienoms į priekį  :)

Šiai savaitei prigaminta:

barščiai

lęšių troškinys su bulvėm

kiauliena ant garų su kuskusu

Šiandien kepiau pyragą pagal Beatos receptą: http://www.beatosvir...nteles-pyragas/

Skanus, paprastas (aš visiškai berankė kepėja).

Mazgei savo gaminau sriubą su vištienos krūtinėle, krūtinėlės liko, rytojui gaminsiu kinietiškai. Į savaitės galą planuose čenachai su šaldytais grybais - tuštinu kamerą, vasario pradžioj planuojam važiuoti į Lenkiją užsipirkti  :4u: Kameroj liko tik grybai , nemažai kiaulienos ir varškės, tai gaminsiu daug iš šitų produktų  :hmm:​ 

Atsakyti

O kur as rasiau, kad asmeniskai man tos slaugutes kazko nepadare? Ju pagalba, aciu dievui, kol kas man nereikalinga. Dar pati savim pasirupint galiu.

Tai va guliu ir laukiu atsakymu ar nauju tyrimu. Nes nei vienu nei kitu as pati sau nedarau.

O ka aplink matau ta ir sakau, nes nemoku tik savim rupintis. Beje reziumuoju, asmeniskai man geresniu salygu nreikia, pasirupinau tuo ko truko. Mane siurpina bendra tvarka. Jei tau viskas atrodo ok, tai puiku. O manes neitikinsi, kad ok. Todel gal uzteks mane bandyt perauklet ir del kazko sugedinti. Man negeda, kad as iki siol vis dar naiviai tikiuosi zmogiskumo, kur jis kaip ir turetu buti. Ir tu manes, gerokai pagyvenusios moteriskes neperauklesi

Ligvita,tu kiekvieną kartą,kai tema būna susijusi su tavimi,akcentuoji tą perauklėjimą  :hmm: ar tai su nusivylusiomis ar apgautomis klientėmis,kurios čia vis išlenda,ar kažkas dėl Manto,ar dabar dėl ligoninės.tu vis apie perauklėjimą.manau,kad katukas nenori nei tavęs,nei kažko čia perauklėt.ji tiesiog išsamiai atrašo į tavo paburnojimus.aš penktadienį jau buvau ilgą žinutę surašius,bet ištryniau,nes ir į mano daržą būtų buvęs akmuo iš tavęs :D neimk visko taip asmeniškai ir nebūk tokia pikta...pasitaisyk karūną ir sveik greičiau  :D​ 

Atsakyti

bet tai vistiek idomu, antibiotikus leidzia net nenustate, kur ta infekcija. mano suopraciu atskiri antibai nuo atskiru infekciju. bet nelabai as suprantu apie vaistus

Sesele sake taip "antibiotikas nuo bendru  uzdegiminiu procesu"

Atsakyti

,nes ir į mano daržą būtų buvęs akmuo iš tavęs :D neimk visko taip asmeniškai ir nebūk tokia pikta...pasitaisyk karūną ir sveik greičiau  :D 

Tas ir juokingiausia, kad as visai nepikta. As tiesiog nemegstu ir nemoku siusi pusi, rasau ir sakau tiesiai sviesiai. Taip pat man nepriimtina per daug viesint asmenini gyvenima, dazniau rasau pastebejimus, o ne tai kaip as gyvenu, ka darau...  O pykstu as isvis labai retai. Bet jeigu yra nespalvota tai ir yra nespalvota, kad ir kaip galva kraipyciau :D

Atsakyti

Pinta, o kur zadi gimdyt?

Atsakyti

Mano liaudis taip išlepo, kad beveik viskas, ką gaminu - neskanu :B mąstau, ką čia tokio prigalvot :D labiausiai artimas Katuko meniu  :bigsmile: bet čia būtų skanu man. Ir vėl likčiau nesuprasta  :blush-anim-cl: 

Į Lenkiją varysim artimiausiu metu, jau baigėsi užpirktos gėrybės :rolleyes:

Atsakyti

Mhmhmm, noriu vasaros...

0466_medium2.JPG12724979_158320084562338_813616229_n_med20141023_intw_life_1055_medium2.jpgVE16006M604_094_1_medium2.jpg

Atsakyti

Mano liaudis taip išlepo, kad beveik viskas, ką gaminu - neskanu :B mąstau, ką čia tokio prigalvot :D labiausiai artimas Katuko meniu  :bigsmile: bet čia būtų skanu man. Ir vėl likčiau nesuprasta  :blush-anim-cl: 

Į Lenkiją varysim artimiausiu metu, jau baigėsi užpirktos gėrybės :rolleyes:

O gal nustok gamint ir po kokios savaitės vėl bus viskas skanu  :B 

Atsakyti

Mano spinta mezginių irgi pilna, kiek kartų save tikinau, kad gana jau, užtenka, bet rengtis vistiek nėr ką, o be to juk dažniausiai mezgu tai, ko noriu, kas gražu, bet tai nebūtinai, kad reikia :D 

Atsakyti

O gal nustok gamint ir po kokios savaitės vėl bus viskas skanu  :B

Bandžiau :D tada reik kažkuo papildyt atsargas, kad būtų pasiimamo ir valgomo. O aš stengiuos nieko nepirkt, kas yra paimamo ir valgomo iš kart. T.y. jokių jogurtų, bandelių, sausainių, dešrų. Tik tai, kas gaminama.

Atsakyti

Tas ir juokingiausia, kad as visai nepikta. As tiesiog nemegstu ir nemoku siusi pusi, rasau ir sakau tiesiai sviesiai. Taip pat man nepriimtina per daug viesint asmenini gyvenima, dazniau rasau pastebejimus, o ne tai kaip as gyvenu, ka darau...  O pykstu as isvis labai retai. Bet jeigu yra nespalvota tai ir yra nespalvota, kad ir kaip galva kraipyciau :D

tai o ką, man rašyt tiesiai šviesiai niekaip? kas leidžiama vienam, draudžiama kitam? jau tai panašu į perauklėjimą?

man tavo matymas ir badymas vien tik tai, kas blogai, nepatinka.

kaip ir visų kitų.

badytų taip Olaiva, atrašinėčiau ir jai.

Liniukai taip pat.

mūsų dauguma žino tas ligonines ir jų situaciją, kaip ten kas. tikrai nemaža dalis su tuo visai ne taip seniai susidūrusi. ir tikrai mūsų tai nedžiugina. bet aš asmeniškai nežinau, kaip būtų galima tą pakeisti. ir tikrai rašinėjimas forume, net nesusijusiame su sveikatos sistema, situacijos nepakeis.

Atsakyti