Nuoširduk o ko tu Lor bijai?čia gi ne koks odontologas ...
kuriai ten siūlo pritrūko, va idėja
ir dar
Nuoširduk o ko tu Lor bijai?čia gi ne koks odontologas ...
aš kai prisiskaičiau, kad nuo skrandžio refliukso gerklės vėžys gali išsivystyti, va to ir bijau...diagnozės, ilgai tempiau gumą
Saulėlydi, iš ko atpažįsti lapkritį? ir kokie nemalonumai su juo susiję?
Matyt, tas laikrodžio pasukimas ir tamsa duoda man kasmet per smegenis... Ašaroju antra para... Ir toks slegiantis jausmas... Graudu ir nežinia dėl ko... Du poliai metuose - balandis ir lapkritis. Net knygos skyrius toks yra ir eilėraštis - "Balandžiai ir lapkričiai"
Matyt, tas laikrodžio pasukimas ir tamsa duoda man kasmet per smegenis... Ašaroju antra para... Ir toks slegiantis jausmas... Graudu ir nežinia dėl ko... Du poliai metuose - balandis ir lapkritis. Net knygos skyrius toks yra ir eilėraštis - "Balandžiai ir lapkričiai"
na tamsa tai jo, slegia tiesiog nežmoniškai. kiek laiko prisireikia adaptacijai? man tai tas laikotarpis tamsusis būna toks plaukimas pasroviui, tiap sakant, reik pergyvent, tai ir bandau dantis sukandus
bet balandis kodėl gi ten kaip ir atvirkščiai turėtų būt, šviesos padaugėja
Nuoširduk, gal tu geriau mesk skaitymą, nes matosi, kad tau kenkia. Geriau pamegzk tuo laiku
Aš kai paskaitau apie tą jus slegiančią tamsą, tai išsigąstu - negi elektra baigėsi
Reik ir man mest skaityt ania, Liniuka
Hm, o aš visai mėgstu ilgesnius vakarus jaukiuose namuose, kai legaliai daugiau pamezgu . Prie laiko persukimo adaptuojuosi kaipmat.
Nuoširduk, nu gal LOR dar vėžio nediagnozuos . Geriau džiaukis, kad va, pagaliau išdrįsai ir nusimesi akmenį nuo dūšios, kurį laiką bus ramu. Gi į tą patį gali skirtingai pažiūrėti ;). Ir dėkui už priminimą, kad va reikia dėl MRT pasiskambinti ir užsiregistruoti.
Nuoširduk, gal tu geriau mesk skaitymą, nes matosi, kad tau kenkia. Geriau pamegzk tuo laiku
Dabar jau turiu pasitikrinti, kad nusiraminčiau. Aš jau vengiu tų skaitymų, nes beveik visas ligas gali prisitaikyti sau, bet čia kažkaip neprasprūdo pro akis. Žinodama kokia esu, jokių straipsnių ar laidų nebežiūriu apie ligas, tiesiog, kad ramiau gyvenčiau
Jei nenugąsdins, tada kibsiu dantukus tvarkytis