Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nemezgiau jokio dydžio konkretaus. Iš pradžių mezgiau reglaną nuo viršaus, kaip man patirtis diktavo, su daug gilesniu  kaklo išėmimu, o kai jau sujungiau po pažastimis ir padariau krūtinės įsiuvus, tai apsiskaičiavau kokiomis proporcijomis padalinti priekio akis ir pradėti kišenes. Kaip įžvalgiai pastebėjo Restar, tai kišenes ir mezgiau tiksliai pagal aprašymą. :)

Atsakyti

Va, va, tai ir pastebėjau, nes įsiuvus dareisi šoninius, o originaliam aprašyme jie nuo viršaus eina ir šiaip platesnis maišiukas originale. Aš dar galvoju, ar  5 siūlai ne perdaug? Kad ombre tai palanku, tai faktas, bet bendras svoris (ir reikiamų siūlų kiekis) kiek gąsdina. Jaučiu, labai tankiai sukalei. Tai tikrai gali pasitraukti.

Jaučiu, kad "gresia" nauja kišenėtų banga. Nes aš irgi noriu vėl sau. Tik va, pabaigsiu megztuką dukrai, tada swapą reikia kažkaip pradėt ir pabaigt, tada dar kojinių reikia, tada dar megztuko kasdienai sau noriu, o tada gal ir kišenėtai eilė ateitų. Nors gal dar kokių pora suknių dukrom reikia iš turimų siūlų...

Atsakyti

Restar ne per daug as irgi is 5 mezgu, nesigauna stora, normaliai, ir 2.75 virbalais ir 3

 

As si karta neliemenuot planuoju o toki labiau maisiuka daryt su siaurejimu i apacia..nu tipo kokonas jei gausis

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 02 lapkričio 2017 - 10:37

katukui

https://www.ravelry....ill-light-tunic

Atsakyti

nešiojai/nešioji?

kažkokia ne visai kišenėtiška

Atsakyti

aš tai visai gal ir pasvajoju, bet norėčiau typ top pagal aprašą, be jokių modifikacijų. paskutinė drospinė modifikuota yra nuardyta ir laukia savo laiko permezgimui. be jokių kišenių. pirmoji buvo sakyčiau geriausiai pavykusi, tik biškelį nusinešiojo ir dydis jau nebeatitinka

Atsakyti

Aš megztuką mezgiau iš 5 gijų merino, tai neplonas toks. Sūnui šaliką mašinavau iš 4 gijų - tai ta faktūra man labiau patiktų suknelei. Nors, aišku, rankom taip nesukalčiau. Reiks paeksperimentuot.

Atsakyti

Iš 4 gijų  mezgiau dukrai suknelę kažkada, kurią jau išaugo. Buvo gerai, bet ji tokia šventinė buvo ir apačia kliošinė. Man pasirodė, kad mano storumo moteriai kiek patikimiau 5 gijos. Vyro megztinį irgi iš 5 mezgiau. O storis toks sakyčiau normalus, man atrodo - na ne fabrikinis/ mašininis, truputį storesnis, bet ir ne lašinys.

 

P1170309_medium2.JPG

 

Olaiva, aš kažkaip ir galvojau, kad tu lyg ir ne vieną kišenėtą mezgus, bet tavo irgi tokios ne pagal aprašymą, kišenės netgi kiek kitaip numegztos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 02 lapkričio 2017 - 11:51

Aš pastebėjau, kad tokios kišenės visoms mašininėms kišenėtoms gaunasi. 

Ir man reikia kišenėtos. Ir siūlus turiu.

Atsakyti

as ir kisenetos nemezgus :4u:

Atsakyti

Sveikos,

 

Aš nedirbu  :angel_not:

 

Ir man reik kišenėtos, ombre gal net  paskatintų megzt rankomis :D

 

Kerpena tavo kišenėta superinė  :essen:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarangė: 02 lapkričio 2017 - 13:20


Ir man reik kišenėtos, ombre gal net  paskatintų megzt rankomis :D


Kai įprastai, mezgi kojomis, tai gautųsi beveik iššūkis :D

Atsakyti