Kerpena, labai liuks, tikrai, tikrai lygiomis ir man labiau žiūrisi, bet pats sumanymas dvipusio daikto - superinis.
Gadget, zmones mezga, o mes kuo uzsiemem?
Gryzus parodysiu kuom...
Kerpena, moki sau puikiai tinkanti ruba nusimegzt!
Mintis išvirkščiosiomis megzt buvo todėl, kad tie perėjimai dar labiau išsibarsto, mažiau matosi linijos. O tas vienos akies takelis tarp uždėjimų kišenėms megztas ripsu, na taip, kad vienoje eilėje būtų gera akis, o kitoje išvirkščia. Tas pats ir reglano takeliuose. Tai kišenėse išvirkščių akių pusėje tas takelis gaunasi truputį iškilęs, o gerųjų, lyg įlindęs
Mezgiau iš 5 siūlų, 3 nr virbalais. Sumezgiau 850 g. Čia buvo atostogų mezginys. Bet per atostogas truputį neužbaigiau, paskui dar truputį sugalvojau, kad taisyt reikia, tai taip ir užsitęsė pabaiga.
Kerpena,super ;)
vogsiu idėją kišenėtos pereinančių spalvų.ir kišenėtos aprašymo reiks kažkur ieškot.megsiu ♡
Kerpena labai fainai
Labas
Kerpena super kiseneta
Grizom is Anyksciu noriu tik miegoti......
Kerpenos kosminė kišenėta... Panašu, kad tik kišenių idėją pasiskolinai, o kitką improvizavai. Super spalvų perėjimai.
Aš važinėdama iki Alytaus ir atgal megztelėjau taip, kad grįžus teko nuardyt , nes ne tokios ilgos nugaros reikėjo, o priekio pamatavimui nepasiėmiau. Norėčiau, kad savaitgalis iki pirmadienio tęstųsi...
Ligvita prajuokino Screenshot_20171101-182143.png 781,25KB 0 Parsiųsta kartų
Kiseneta grazi. As siuvau.Vaikui trusikus kaukolinius. Bet tingiu masinas persinest tai bus dar nepabaigti.
Freke, dar lbiau juokses, kai pasakysiu, kad ipyle 10gramu i ta dideli stikliuka, o visa kita paslepe atgal i spintele po kriaukle
Ojei. Taigi spintelėj po kriaukle valymo priemonės laikomos. Tai ką tu tę gėrei?
Man tai reklama su tavo foto gerai susiziurejo
Jooo spintele po kriaukle skamba siurpiai
O siaip mes veikem visko daug: daug valgem, daug gerem (pagrinde arbata), daug fotografavom ir daug kvykem...
Ispradziu buvo taip
paskui sitaip
ir netgi taip
o paskui...