Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

dėkui, kad esat, kad pasakojat...

biškuti, tylėjau, dabar toks laikas, kai kažkur atsitraukusi.

Abelo, tau linkėjimai ir šiltas apkabinimas :4u:

Ligvita, su praėjusiu, visko geriausio :4u:

Bet skaičiau jus, diskutavau pati su savimi, pritariau ir neigiau. smagu, kai jūs tokios aktyvios, nepatingit iškelti ir palaikyti diskusiją, o tik ten ir gimsta tiesa :D

pirma mintis buvo, kad viskas gerai, kai ta laimė apčiuopiama ir materiali, t.y. lieka bent viltis, kad labiau pasistengsi, kažką pakeisi, kažko atsisakysi ir ateis ta laimė...sunkiau, kai laimė ar nelaimė, matoma ten kur tu nieko negali paįtakoti, nebent keisti požiūrį.

gyvename sudėtingame pasaulyje, kai išorinis blizgesys, tarsi steitmentas kas tu esi ir kaip tau sekasi, o tas spindesys labai dažnai tik optinė apgaulė. kad ir tas FB, kiek daug ten teatro ir suvaidintos laimės, kai už blizgančių kadrų, slepiasi tikrai liūdni dalykai. visai fainas filmas  "Bredo padėtis" apie tai, kaip žmogus gali pasidaryti nelaimingas, galvodamas apie kitų tariamas laimes. Lygiai taip pat, kaip ta taip dažnai linksiuojama emigracija. Noriu jus nustebint, yra ir Vokietijoje gyvenančių ir išgyvenančių šeimų iš tų 2000 e. Taip, kai kurie maisto produktai ar buitinė chemija pigesni, bet nenorėkite sužinoti, kiek kainuoja nuoma ar paslaugos pvz. koks sugedęs mašinos remontas. Ir čia, lygiai taip pat kaip Lietuvoje, yra važiuojačių mašinomis kurios ima 4 litrus, bet yra tokių kurie tenkinasi vieno litro kuisiuku. Ir čia, lygiai taip pat yra kasininkės, na gal ne Maximos, bet tarkime Edekos. bet yra ir kitoks požiūris, nėra negarbingo ar nereikšmingo darbo. svarbu būti geru savo srityje, čia net gi ūkvedys, ar tarkime valytoja, kokioje gydimo įstaigoje, turi turėti užbaigtą išsilavinimą. taip, atlyginimai skiriasi, bet suaugęs žmogus renkiesi, kiek nori nešti atsakomybės, kiek įdėti pastangų, kiek tau užteks...ir ta pati kasininkė, niekada nebus įvardijama, kaip kokia, kad žemiau jau nėra kur ar vargsiukė, tai yra svarbi grandinės dalis, ji dirba savo darbą, gauna ne patį didžiausią atlyginimą, bet turi susidėliojusi pagal jį ir savo gyvenimą... o ir nuosavo būstu, tikrai ne kiekvienas gali pasigirti....tai gi liūdėti dėl globalių dalykų kaip ir nereikėtų, bet ir vėl gi čia jau kiekvieno mūsų pasirinkimas.

būsiu banali, bet man mano laimė, sveikata ir žmonės. Aišku pinigėlių maistui, būstui, vaistam, rūbams irgi reikia, bet čia jau, kaip ir kvėpuoti.  bet tarkime negalėdama įpirkti Uggsu, nors mano draugės, ką tik jais apsiginklavo, ar atostogų kur šiltuose kraštuose, tikrai nepasijusiu nelaimingesnė...labai tikiuosi ir vaikams tai įskiepyti...

Atsakyti

Sveikos, laimės formulių išradinėtojos. Praeitą savaitę į svečius buvo atvykęs italas. Ir jis pripasakojo tiek finansinių reikalų, kad supratau, mes Lietuvoje labai gerai gyvenam, tik saulės neturim ir tokio skanaus sūrio :). Kapseika labai gerai parašė, kad Lietuvoje trūksta pagarbos vienas kitam, o ne pinigų. Ir reikia nustoti verkti ir gailėtis, bet pradėti veikti, keisti. Mažai uždirbi - keisk darbą arba ieškok papildomo, aplinkui nemalonūs žmonės - nebendrauk, nepatinka gyvent Lietuvoje - emigruok, tik svarbiausia kažką veik, o ne verk.

O dabar reik techninių patarimų. Ką daryti, jei rankovės išėmimas kūne yra per ilgas? Be ardymo, kokie patarimai būtų?

Atsakyti

O dabar reik techninių patarimų. Ką daryti, jei rankovės išėmimas kūne yra per ilgas? Be ardymo, kokie patarimai būtų?

Be ardymo, turbūt jokių  :rolleyes: 

Bet aš lengvai mezgu ir lengvai ardau  :D 

Atsakyti

Nu jei per ilgas tai tiek ten yo ardymo..ardyt aisku

 

Neiskentejau susisukau siulus kisenetai

Bus kandziu spalvos merino, nedrisau vernito akpakvilnes su aukstu kaklu megzt...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 lapkričio 2017 - 13:53

qqte, čia gal ta kur su manim dalinaisi? Ar aš jau maišau...

Atsakyti

Nitė ir qqtė užmušė viltį. :) Aš ardau lengvai, bet mezgu lėtai.

Atsakyti

Nu jei per ilgas tai tiek ten yo ardymo..ardyt aisku

Ziurint nuo kur megzta :D

Atsakyti

Mano kišenėta.

Mezgiau taip, kad geroji pusė išvirkščiomis akimis. Bet stengiausi numegzti taip, kad ir išvertus būtų galima nešioti. Galvojau, kad kišenės gal neguls gerai išvertus, bet jos vis tiek tobulai negula nei iš vienos pusės. Čia stengiausi nufotografuoti abu variantus, jei ką įžiūrėsit. Gal tik kaklas keistokai gavosi, ten kur gerosiomis akimis. Ir dar nežinau ar patinka, kad matosi jog kišenės maišelis kitos spalvos, reikėjo bent kelias eiles tamsesniu siūlu pamegzt, gal dar susikaupsiu permezgimui.

 

Tai iš viršaus turbūt tas kandžių spalvos merinas, kurį, galvoju, kad su qqte dalinomės, toliau eina tamsesni, kur su Nite dalinomės, o apačioje baklažaninis, tas pats, kur suknelę su Limit numezgėm

P1180545_small2.JPG

 

P1180562_medium2.JPG

 

P1180557_medium2.JPG

 

P1180576_medium2.JPG

 

O čia išvertus:

P1180582_medium2.JPG

 

P1180598_medium2.JPG

https://www.ravelry....l-light-tunic-2

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 01 lapkričio 2017 - 15:11

Kerpena ohoho diddarbis O merinas tai taip, tas pats kur dalinomes

Is keliu siuliuku mezgei?grazus perejimas

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 01 lapkričio 2017 - 15:19

Be ardymo, turbūt jokių  :rolleyes:

Bet aš lengvai mezgu ir lengvai ardau  :D

Nu gal joga užsiimti... Kūnas pailgės 

Atsakyti

Labos :4u: 

Kerpen, vau pagarba didarbiui :4u: Kiek laiko megzei? Man smalsu kelinto dydzio virbalais mezgei? Geras sumanymas nesiot abiem pusem :D Man lygiom graziau, gal del to kad pati labai myliu lygu mezgima. Bet tai kai gerai esi ivaldzius siulu perejima :bigsmile: . Brukstelk kaip ten pas tave kiseniu takelis eina, kitaip nei pas mane. Ten rastas ar kaip? Ar is abieju pusiu vienodai kiseniai gula? 

Atsakyti

Kulturinomes vadinasi...

Priedas  IMG_20171101_155428_463.jpg   57,22KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti