oi šito knet ne viena kažkada norėjo. ar kas nors pasigamino?
o čia tai karoliukai Olaiva, mokykis
arba va
Katuk tai jei tu ne pries ir jei man tikrai neuzteks keliu gramu tai pasidalinsi ?
Katuk tai jei tu ne pries ir jei man tikrai neuzteks keliu gramu tai pasidalinsi ?
tai šitoj vietoj reikia klausti kaimynkos, bo nes aš net ir finansiškai dar neatsidalinusi. gal ji jau ir sunaudojusi bet aš tai ne prieš
Dabar elementarus klausimas mezgejoms.ne filosofinis
Gal kuri turit uzsilikusio balto arba grafitinio rugutinio kasmyro nedideli kamuolaiti..panasu kad neuzteks mano dryziukui to ka turiu
Aš turiu ir to, ir to ir pasidalinsiu
nu ir prifilosofavot, kol aš per visą Lietuvą pervažiavau
Laimei pinigų reikia, bet gal ne tiek daug kaip Ingriduskai atrodo
Aš prisimenu laikus, kai aš (mano šeima) turėjom žymiai mažiau, bet kažkaip sunkiai sunkiai, bet užtekdavo
Dabar užtenka lengviau, bet kažkaip nesijaučiu daug laimingesnė ramesnė - taip, nes nebereikia nerimaut kas bus jei suges mašina, suplyš batai ir pan.
Qqute - ir aš turiu, jeigu prireiktų.
Šiandien neplanuotai išleidau 150 eur ir ... kažkodėl visai laiminga. Vakar paaiškėjo, kad D perkando dantų treinerį. Paskambinau, priėmė šiandien ir išrašė jau kito lygio prietaisiuką, kurį būtume ir taip pirkę po naujų. O galvojau, kad reiks pirkt tą patį, po to kitą... Realiai, jokio neplanuoto nuostolio. V irgi sutaisė paskutinį dantį nemokamai, tai beveik pakylėta esu .
Ir dar nemažai apie laimę galvojau, tik tel nepatogu rašyt.
Dabar elementarus klausimas mezgejoms.ne filosofinis
Gal kuri turit uzsilikusio balto arba grafitinio rugutinio kasmyro nedideli kamuolaiti..panasu kad neuzteks mano dryziukui to ka turiu
Turiu balto. Kiek tau reikia?
Ingriduska uždavė labai teisingą klausimą, tik štai tonas buvo kaip istorijoje apie Mariją Antuanetę ir duoną.
Prisiminti, kas kiekvienai yra laimė, ir būti dėkingai - svarbus, pakylėjantis virš kasdienybės dalykas. Tik pakilumui reikia kasdienybės ir nekasdienybės ribos.
Laimė yra lapė, bet tikriausiai ne lapės kailio kailiniai.
Oj merginos aciu..kai pritruksiu zinosiu bent 3 i ka kreiptis..kol kas nepritrukau dar bet svarstykles kelia tokia gresme
Ramaus mezgimo džiaugsmo užtikrinimas kitai mezgėjai - irgi laimė. Tokia tikra mezgėjiška!!!