O aš ne taip sukirčiavau Bočelį ir kadangi turiu žemaitijoj giminių ir žinau kad kai kurie senelius bočeliais vadina tai pagalvojau kad Saulėlydžio tėtukas koncertą rengia..ir galvoju oho kokia meniška šeima 😆
Norėčiau ir aš į kokį nors geros instrumentinės muzikos koncertą, bet kažkaip konkrečiai nesugebu išsirinkt, arba nežinau į kokį norėčiau, taip ir tęsiasi neišsirinkimas ir nesusikaupimas tuo klausimu. Net spektaklyje jokiam nebuvau šį sezoną Gal per daug didelis pasirinkimas, nebežinai, kur geras, o kur tik pigus bandymas pasipelnyt...
nu nereik manau lygintis ir tai kas buvo prieš daug metų, netgi beveik kitoj santvarkoj, ir dabar. niekas nestovi vietoj, ir negali būti taip pat, kaip ir nauja karta yra visai kitokia, su kitokiom vertybėm ir kitokiu suvokimu.
taip, su būreliais mano vaikystėj buvo kitaip. taip galėjau lankyti nemokamai. o pasirinkimas koks buvo? didelis? ar čia tik mano kaime taip
ir šiaip, nežinau kaip kitose savivaldybėse, bet Vilnius gi dengia galima sakyti vieną būrelį vienam vaikui. na, fiksuotas mokestis, bet vis geriau negu nieko. o kad mes norime (ar patys vaikai) be saiko užsiversti visokiom veiklom, nu tai irgi manau ne visai sveika.
noriu namo. šiandien beveik nieko galima sakyt nedirbu (beveik laisva valia) ir jaučiuosi tuščiai švaistanti laiką. gerai, kad bent alga nuo to nepriklauso
o namie galėčiau daug gerų darbų padaryt. ir padejuot, kad vėl laiko sau neliko
Dengia katuk vilnius bet ne bet koki.musu atveju mums karate nedengia.bet cia kalti jau patys burelio vadovai, neprase kad dengtu negana to dar kaina pakele...
Helowinui
Dabar elementarus klausimas mezgejoms.ne filosofinis
Gal kuri turit uzsilikusio balto arba grafitinio rugutinio kasmyro nedideli kamuolaiti..panasu kad neuzteks mano dryziukui to ka turiu
Dengia katuk vilnius bet ne bet koki.musu atveju mums karate nedengia.bet cia kalti jau patys burelio vadovai, neprase kad dengtu negana to dar kaina pakele...
bet nieks netrukdo eiti ten, kur dengia.
turiu omeny, kad pasirinkimas yra, ir kad gal nebeteks kažkokiam vaikui liūdėti, kad kitas eina, o jis negali
Nu to tak..pvz vietoj karate gali zmogus eiti i tautinius sokius arba daile ..gi uz dyka
Nesvarbu kad svajoja is vis apie futbola
O aš ne taip sukirčiavau Bočelį ir kadangi turiu žemaitijoj giminių ir žinau kad kai kurie senelius bočeliais vadina tai pagalvojau kad Saulėlydžio tėtukas koncertą rengia..ir galvoju oho kokia meniška šeima 😆
Mes taip ir sakom darbe, nes yra ir dar važiuojančių - važiuojam Bočeeeelio paklausyt
qqte, žinau kas turi nes buvau visai pamiršus, kad norėjau dalintis, tik prašiau palaikyti mano dalį iki to dalinimosi. kaimynka mano.
futbolo būrelio gali netekti lankyti ne tik dėl pinigų