Per tel neleidžia siūlų įkelt, kad parodyt ar kas tiktų, trūksta kompo.
Va, tau dryžiukų variantai
Abelo o to dryziuko su sagom receptas yr?
To, kur per visą sagos? Yra ir netgi nemokamas
Aš jam negi siūlų nukoviau šiandien pas Vincį (labai faina buvo susimatyt ir pasipliurpt ir už arbatą su pyragu ačiū ), tai jau kad megsiu kad megsiu..... iki kitų metų gal numegsiu
Abelo, tas priešpaskutinis įdomiai žiūrisi, ačiū Reikia kažką bandyti, jei ką, juk visada galima išardyti.
aš baiginėju megztuką dičkiui jei būčiau pataikius su rankovėm, tai gal ir Niumos pagalbos su siūlais nebūtų prireikę
dabai pabaigiau permegzt-taisyt rankoves... liks susiūti jas ir kaklo apdailą padaryti
bus galima ir mažyliui kažką panašaus pagaminti
Abelo aciu, man reikia realiai tik tam apvaliam reglanui skaiciavimu, nes jei pradesiu bandymu keliu kaip jau bandziau kelis kart tai vel nieks nesigaus
Sedziu su virbalu nugaroj...tiksliau rankose ir skaiciuoju jad situ siulu man ir sau turetu likt, gerai kad sese tunikos trumpom rankovem nori
Gaila, kad tam aprašyme tik vienas dydis (maždaug M) aprašytas. Tai man pvz., visai netinka. Bet viena moteriškė pradėjo pagal DROPS'ų schemą panašiaus viršaus megztuko http://www.ravelry.com/patterns/library/134-2-tender-temptation ,tai aš irgi bandysiu šitais skaičiavimais pradžiai naudotis (tik nuo aprašymo galo, kad megzt galėčiau nuo viršaus ), o paskui tikriausiai iš eigos bus aiškiau
Aš jam negi siūlų nukoviau šiandien pas Vincį (labai faina buvo susimatyt ir pasipliurpt ir už arbatą su pyragu ačiū ), tai jau kad megsiu kad megsiu..... iki kitų metų gal numegsiu
Tikiuosi nenugasdinom
Pamate Vincio ir jos zmonos kasdienybes santykius. Su decibelais
Ristina, neissisukinek. Laukiam taves Kaune kuri sestadieni. Sakyk, kada gali.
Cia mes su vyru grizom po sokiu pamoku (tiksliau, poros santykiu pamokos gaunasi) ir Sidro baro 2 su puse obuolio vadinasi. Labai fainas.. ir vakaras. Ir baras.
Daugiavaikes, ar zinot, kad soc. Skyriuj reikia uzsipildyt paraiska vaiko pinigams ir uz kiekviena moka po 15.2 iki 18 metu zada kas menesi.