Labos
mus netyčia naktim 0 ištiko nepasiruošusius Net Kaune naktim +1. Niekaip nenustoju lygint Ta proga gerklę pašalau ir likau namie dirbt/megzt.
Ristinos bernužėlis Labai panašus į mano vieną nerealiai fainą vaikystės draugą, kuriam gražių baltų plaukų pavydėjau
Olaiva pavydo šiurpulius kelia. Nu su šita suknia turbūt skuosčiau neatsisukdama. Labai gražūs tie raudoni žiburiukai ir fasonas turėtų fainai žiūrėtis
Ingriduška Norėčiau tave prie židinio su vyno taure pasikviest pafilosofuot, patinka man tokie pokalbiai.
Man laimė yra ramybė viduj, taika su savimi ir pasauliu iki tiek labai, kad net šventa. Žydų vadinama Šalom
Dėl neįmanomų pakeist aplinkybių man labai įstrigo kažkada tėčio duotas patarimas: “Pakeisk save ir aplinkybės savaime pasikeis”. Būtent taip ir darau ir manau, kad darau pažangą. Susidėlioja ir aplinkybės, tik viskas ne per vieną dieną.
Ingriduška, iš visų savo susirašytų norų koliažą pasidaryk ir pasižiūrėk karts nuo karto, kiek išsipildė. Mes kartais praleidžiam momentą, kai svajonės pildosi. Aš per Naujus metus svajonių žemėlapį telefone susidėliojau. Nekuklų tokį ir nevisai realų. Tai vienaip ar kitaip per metus beveik viskas išsipildė arba jau yra keli žingsniai į priekį nueiti link tų svajonių išsipildymo Pačiai sunku susivokt, sėkmė myli mane pasirodo
Nubaudžiam ir apdovanojam save, manau, patys. Lengviau pasakyt, kad Dievas nubaudė. Bet realiai Dievas davė pasaulio ir gyvenimo dėsnius ir laisvę rinktis. Patys ir pasirenkam. O kartais tai, kas atrodo nesėkmė ir bausmė, iš tiesų gali būti pats geriausias variantas iš to, kas galėjo nutikti. Tiesiog nežinom, kokie kiti variantai buvo galimi
Žodžio galia tikiu. Dievas pasaulį žodžiu sukūrė. Daug dabar saviugdos seminarų tuo remiasi (kad ir Ilzės dirbtuvės). Labai linkėčiau tai direktorei susivokt ir keist mąstymą. Kitam linkėdama nesėkmių ir t.t. pati sau susikrauna bagažą
Maisto netoleravimas pas mus čia baisiai madingas. Daug kas man numeta patarimą, kad nevalgyk gliuteno ir pieno ir praeis tau savaime migrenos Begliutenę dietą kažkada turėjau (dėl odos), nepasiteisino. Be to, turėjau grupioką, kuris iš tiesų gliuteno netoleruoja, tai mačiau realų pavyzdį kaip tai atrodo ir kokie simptomai. Su pienu man viskas ok, nors ir taip namie jo labai minimaliai (vyras netoleruoja). Pritariu minčiai, kad reik save sekt ir žiūrėt, kas įtakoja savijautą. Tyrimą turbūt daryčiaus, jei gyd. lieptų ar iš tiesų su virkškinimu visai prastai būtų. Bet už nuorodą labai ačiū Bus įdomu receptų pasirankiot.
“Šiurpadienio” labai nemėgstu. Aišku, čia jo išvengti neįmanoma Stengiuos palengvintu režimu jį praeit. Prieš mėn. leidau dukrai kostiumą pačiai e. parduotuvėj išsirinkt. Nugalėjo ružava princesės suknelė (toks ir buvo mano planas ). Daržely moliūgus dekoravo. Saldainių namie nupirksim ateinantiems kaimynų vaikams (šito mielai išvengčiau...). Ir viskas. Paaugus dukra turbūt irgi norės eit saldainių prašinėt, bet kol kas džiaugiuos, kad neprašo. Mes kitas šventes gražiai švęsim