Sveikos,
Tas lietus gali ir patį stipriausią palaužti, kažkoks iš proto varantis.
Vakar lijo be jokios pertraukos nuo nakties, nu .......
Ristina smagus berniokas ir megztukėlis
Helouwyna reik vadinti Šiurpnakčiu( tai siūlo kalbininkai)
Smagu jusm merginos, džiaukites širšalu namuose.
Lace man šalta nuo tokio vaizdo, bet džiaugiuosi kad vėdini galvą.
Na 0 aš visą savaitgalį galvojau kas yra Laimė man, kokia jinai.
Aš suprantu kad būna žmogus laimingas sėdėdamas namuose, augindamas karvyte kiaulytę, rinkdamas grybus, augindamas vaikus. Bet dažnai tuom jo pasaulis ir baigiasi, jokių didelių iššūkių, jokių galimybių keliauti, žmonėtis. Baisu man.
Būna laimingi kurie augina vaikus ir visa laimė yra jie, vežioja po būrelius, visaip kaip juos edukuoja, pradeda gyvent jų ritmu ir sąlyginai ant jų sudeda savo kažkokius svajonių likučius, tos moterys ramiai tvarkosi buitį, laukia vyru, mezga, siuva, dar kažką daro...., savaitgalį nuvažiuoja į kokį sodą ar sodybą ir irgi laimingi.
Man tai irgi nebūtų šaunu, taip kai kurios detalės, taip kažkuriam laikui, bet visą laiką taip gyvent atrodo taip nuobodu, o kas kai tie vaikai išeis, tada perimt anūkų auginimą...nu vėl ne tai mano supratimu yra laimė
Yra laimingi neišlipdami iš aukštuomenės vakarėlių, žurnalų ir pan., bet dažnai jie vieniši, neturi tos tikros draugystės, meilės, nes viskas perkama, viskas dėl pasirodymų.
Tragedija man būtų toks gliancas iš vien, gal kartą ar du faina bet visą laiką galvoti apie tai fuuu:)
Tai ko tada reik , jokia kategorija ne mano....
Aš noriu dirbt mažiau, uždirbt daugiau.
Nenoriu sėdėt namuose su vaikais, bet ir dirbt nuo 8 iki 17 val, 30 metų man atrodo šiurpiai.
noriu lankyt dažniau tėvus ir vaiką,noriu dovanot jiem tai ko jie nusipirkt negali, bedravimą ir gerą laiką.
Noriu turėt židinį, prie kurio gerčiau vyną bet noriu ir keliauti po pasaulį, matyt vis kitas šalis, kitas kultūras.
Noriu pyrago kvapo namuose, bet ir vakarienių restoranuose,
Noriu numegzt savo šalį, megztuką bet tuo pačiu galėti pirkt gražius firminius rūbus, batus ir rankines.
Noriu eit į visus koncertus, spektaklius į kuriuos noriu eit, noriu tai galėt.
Ir parduotuvėj užkniso skaičiuot kad nieko neperkent išleidžiu pi 1/5 algos
Tik va neišeina iš mano Noriu laimės kokteilio susiplakt, mat ingridientų vienų nėra, kitų mažai, kitų per daug,