Man nauja jūrbanginė liga.
Jūrligė
Olaiva, net silpna pasidarė nuo tų kampukų.
O gal nuo tavo mokėjimo pateikt.
Nors kai pagalvoju, tai net nežinau, ar noriu twidinio mezginio, bet tavo nuotraukose taip viskas gražu.
Labas, pritariu Kerpenai.
Šitoj nuotraukoj man net blogosios akys patiko, kurių šiaip neprisijaukinu.
Tik galvoju kada tu tiek mezginių sunešioji? Ir kur dėdi pabodusius. Pagal tokį kiekį, tai vienam megztiniui max 7 apsivilkimai ir vsio
Na tuos papildomus kasnelius ir saukstelius gi ne us namu atnes, o pils is bendro katilo. Tai vuenam papildomai, kitam.... Ziurek paskutiniam ir neliks visai... O ir neturi taip but, kazkam daugiau kazkam maziau....
Bent jau man nereikia, kad mane salia gulinciu babyciu saskaita maitintu...
Palatoj guli babyte, pas kuria anukas kaip supratau retai ateina, laukia jo nuo penktadienio taip ir nepasirodo. Slauge pasake priklauso vienas pampersas ir jau antra ryta ieskau slauges, kad teiktusi ateit isvalyt bala ir pakeist patalus... Ir nesisisypsau, nes man atrodo jos nepadaro savo darbo iki galo. Ai galiu gi perlipt per bala ir nekreipt demesio, kas man ta bobulka, tik minusa slaugiu akyse uzsidedu
Nusimezgiau šiaip ne taip tas storules pirštines, tik viršutinio grožio nebepradėjau. Realiai ten trumpas darbas, bet kad negalėjau megzt, kai ką įdomaus žiūriu, tai ir sustoju. Labai graži spalva, didžiausia dilema bus atitaikyti tinkamą ažūrui siūlą/spalvas.
Megzk greiciau ir rodyk, gal bus man spyris, vis stumdau ju norejima pirmyn atgal, teisinuosi, kad nereikia man storu pirstiniu. Simet gal keturis kartus isvis purstines uzsimovus buvau. Tiesa, per tuos sakcius visai butu praverte ir storos
Na tuos papildomus kasnelius ir saukstelius gi ne us namu atnes, o pils is bendro katilo. Tai vuenam papildomai, kitam.... Ziurek paskutiniam ir neliks visai... O ir neturi taip but, kazkam daugiau kazkam maziau....
Bent jau man nereikia, kad mane salia gulinciu babyciu saskaita maitintu...
Palatoj guli babyte, pas kuria anukas kaip supratau retai ateina, laukia jo nuo penktadienio taip ir nepasirodo. Slauge pasake priklauso vienas pampersas ir jau antra ryta ieskau slauges, kad teiktusi ateit isvalyt bala ir pakeist patalus... Ir nesisisypsau, nes man atrodo jos nepadaro savo darbo iki galo. Ai galiu gi perlipt per bala ir nekreipt demesio, kas man ta bobulka, tik minusa slaugiu akyse uzsidedu
kiekvienam darbe yra gerai dirbančių ir blogai dirbančių. ar sistema dėl to kalta?
jei priklauso vienas pampersas, tai ar slaugė kalta? gal dėl to ir neina, nenori matyt , nes nežino, ką daryt tokiu atveju.
o kokia diagnozė pas tave, kad ligoninėj laiko? kaip suprantu, temperatūra aukšta buvo? bet vien dėl temperatūros be jokių kitų įtarimų tai kažin ar guldytų. gal jau gydytoja buvo su išvadom?
o kokia diagnozė pas tave, kad ligoninėj laiko? kaip suprantu, temperatūra aukšta buvo? bet vien dėl temperatūros be jokių kitų įtarimų tai kažin ar guldytų. gal jau gydytoja buvo su išvadom?
Ai jei pampersu neatnesa, tai tegul ir guli apsi... Kaip Restar rase...
Diagnozes nera. Siaip manau gulde todel, kad temperatura labai auksta laikesi dvi savaites geriant antibiotikus. Poliklinika po 10dienu su nekrentancia temperatura i ligonine siuncia. Tyrimas rode kazkoki uzdegima, kaip supratau taip ir nerado koki. Tai nezinau ieskos dar ar jau nebe, nes temperatura vakar nebekilo, antibiotikus vis dar leidzia
po operacijos mano a.a.mama , budama sveiko proto, neisivaizdavo, kaip galima gulet lovoj ir leist i kelnes ( nu kad ir i pampersus) . todel istisomis dienomis kiek tik imanoma budavau prie jos (dziaugiuosi, kad man sveikata leido ) , ir nesiodavau basona. kitoms nevaiksciojancioms, bet pasikeliancioms, slauges vezimuka su bliudu atstumdavo. aisku pampersus nesiau. ir nakciai slauges dedavo. o kai blogai uzdejo ir vistiek lova slapia buvo, tai dar gavo labai bart. o mano mama buvo tokia jautri, kantri... verke net paskui .
bet tai vistiek idomu, antibiotikus leidzia net nenustate, kur ta infekcija. mano suopraciu atskiri antibai nuo atskiru infekciju. bet nelabai as suprantu apie vaistus
Papasakokit, ką įdomaus gaminat pietums/vakarienei?
Ai jei pampersu neatnesa, tai tegul ir guli apsi... Kaip Restar rase...
Diagnozes nera. Siaip manau gulde todel, kad temperatura labai auksta laikesi dvi savaites geriant antibiotikus. Poliklinika po 10dienu su nekrentancia temperatura i ligonine siuncia. Tyrimas rode kazkoki uzdegima, kaip supratau taip ir nerado koki. Tai nezinau ieskos dar ar jau nebe, nes temperatura vakar nebekilo, antibiotikus vis dar leidzia
o gal galėtum tai bobulytei padovanot kokį pampersiuką? būtum gerą darbą padarius...
tu rimtai? dvi savaites su labai aukšta temperatūra (virš 38,5) ramiai sau tupėjai? šiaip jeigu nekrenta temperatūra nu antibų per 3 dienas, tai arba jie visai nereikalinga arba ne tie antibai. tam elementariai poliklinikoj pasidarai vieną tyrimuką (taip vadinamą CRB), kuris parodo, ar virusas ar kažkas kito. jei virusas, tai antibai visiškai nereikalingi. jei vistik ne virusas ir tempa nekrenta, tai reikalingas tyrimukas, kokie antibai paveiktų, .t.y. kokios kilmės susirgimas. bet tam dviejų savaičių tai nereik.....
manau, akd po dviejų savaičių dėl to ir nerado nieko, nes arba tiesiog baigėsi uždegimas, arba antibai vartoti iškreipė parodymus.
žodžiu, gal paprasčiau būtų pasidomėt savo liga, o ne ligoninės tvarka.....nejuokauk su sveikata....nėra dėl ko aukoti ją.