kokia čia spalva?
Deep blue
Abelo.... gal zinai per kiek laiko nagai atauga? Islindo komplikacija vaikui... nukrito viena plokstele, bet dar dvi kris. Jau atsoke. Gal vitaminu kokiu reik duot kad greiciau augtu?
Abelo.... gal zinai per kiek laiko nagai atauga? Islindo komplikacija vaikui... nukrito viena plokstele, bet dar dvi kris. Jau atsoke. Gal vitaminu kokiu reik duot kad greiciau augtu?
Per kelias savaites/mėnesius (4-8sav.), jei nepažeistas nago guolis. Įprastai per savaitę paauga apie 2mm, tai galima pamatuot kiek trūksta ir maždaug žinosi. Aišku, vieniem auga greičiau, kitiem lėčiau. Kažkokių spec vitaminų tai nežinau, nesusidūriau. Suaugusiems žinau, kad yra Merz lyg plaukams nagams. Tai jei vaikui kokie 10m. ar daugiau, gali kažkokių vaistinėj paklaust. Nuo tokio amžoaus jau tinka ir suaugusių vitaminai, kad ir ką tetos besakytų ;)
Futbolas? Nuspardė kojų piršukus?
Labas rytas,
Per savaitgalį swapo reikaliukas labai nedaug pajudėjo, bet truputėlį pajudėjo.O turėjau galimybę daugiau padaryt. Bet nesusitvarkau pati su savim.
Labas rytas
Freke, mano mergyte nusiplese naga su metalinem durim.nuo rugpjucio 5 atauge mazdaug puse.
Olaiva, spėjau@!!!
Labas,
Gal grįšiu trumpam aktyviau sm ;) Baigėsi INTERMEZZO. Kaaaaaaaip buvo gerai... Penki koncertai.
Vakar ir aš mezgiau neswapėlį, kol siūlas pasibaigė. O swapėlis pradėtas, laukia trečiadienio. Man jis kažkoks ramių rytų reikalas.
Gražus tas smulkus lietutis.
Mezgiminis savaitgalis baigėsi, su juo baigėsi ir siūlas. Gal kuri esate pirkusi iš narplioju Soft Donegal tvido 5565 spalvą ir turite likutį? Nupirkčiau.
Neturiu, o ką mezgi?
Labas rytas,
Per savaitgalį swapo reikaliukas labai nedaug pajudėjo, bet truputėlį pajudėjo.O turėjau galimybę daugiau padaryt. Bet nesusitvarkau pati su savim.
labai panašus reikalas ir pas mane....
jau kaip planavau trečiadienį skirti sau ir mezgimui.... ir ką- maaaamaaaa...... nu bus matyt
ir taip tikėjausi šiandien ryte moksleivių atostogų proga atvažiuoti greičiau iki darbo vitlis kieno ten motina
mezgamas reikalas išrodo keistai. tikiuosi kai daugiau bus, reikalas pasitaisys. nu bet jeigu ką, imsiu spalvom
Ech pavydu skaityt apie jūsų mezgiminį savaitgalį... Man ko tai meilė mezgimui atostogų išėjo (tikiuosi trumpalaikių, o ne kokių dekretinių ). Savaitgalį pas anytą gal kokias 2 eilutes tenumezgiau, nors sąlygos buvo visos. Tiesiog rankos nekyla. Namuose irgi skaičiau, o ne mezgiau. Mano mergaitė rizikuoja gauti nemegztą dovaną
Šiandien kažkokia sušalus ir papiktinta. Tai laimei darbe turiu skolininkų blogiečių
Labas rytas
Vakar tokia ilga diena pasijuto, kaip ne keista, mezgiau kojinytės ir galvoju stabdyti jau, nes širdį savo nuraminsiu, o gal jų net nereikia, turiu 15 porų. Ar megzt iki 20, va kur klausimas
Nu ir tada jau kibsim į swapą.
Ristina, gražus berniukas ir dryžiukas
Reikėtų dar pas Loristą užsiregistruot, dėl to skrandžio refliukso sudirgusios gerklės...
Noriu namo
Labas rytas
Savaitgalis prabego greit, bet maloniai
Turejom sveciu, tai abi dienos buvo begime prie siulu net neprisilieciau Siandien jau griebsiu, bandysiu megzti Emilei megztuka
Ristina, tavo bernuzelis su visu megztiniu