labas rytas,
turiu įtarimą,kad bus tobulas savaitgalis ♡ planavom sode pasidarbuoti,bet jau nuo ryto lietus tokius norus išvaikė turiu suknelę užbaigti,katino guolį jau įpusėjau.Ugnelė kūrenas,šilta,nugi pasaka ♡
Labas lietinga diena. Rytas buvo tobulai vesus ir minkstas. Ejom su suniukais. Ruosiuosi i filma Matilda. Katuk, filma paziurejau. Ir zinai jauciuosi kaip Poliana po avarijos. Lyg suprantu del ki kitiems geriau. Bet kodel man va taip.... Nors zinoma manau kad kaip saunu kad praradau pinigus o ne vyra, sunu, seima. Neblogiausia tikrai.
Labas, aš šiandien visą dieną miegu, lietus veikia turbūt...
Kaupiuosi jau kelis metus, man reikia restauruoti priekinius dantis, ko geros protezuoti, noriu gražios šypsenos, dabar visų klausinėju, ir visi skirtingose klinikose Kaune tvarkėsi, nėra taip, kad pasikartotų bent 2 kartus, kad padėtų apsispręsti, nes tiek išlaukusi, noriu gražios šypsenos...Kaip sunku išsirinkti 1 kliniką iš gausybės pasiūlymų...
Laba,
kažkoks tingulys užpuolęs šiandien. Pasiėmiau karoliukus, gal kokį žgutà nurakaliosiu
Nuoširduk, visa mano šeima jau daug metú taisome dantis pas tà pačià odontologę ir labai ja patenkinti, jauna, profesionali, švelni, maloni, užsiima ir protezavimu. Jei reiks, galėsiu kontaktus duoti
Bet Rasytes tempai - šitiek tortú ir swapas jau pagamintas, turbo motera
Sveikos, šiandien mezgimo diena. Vyras išvažiavęs su gimine į kaimą, tai ramu. Tik vaikus pamaitinu ir mezgu. Vakar pradėjau vieną rankovę, šiandien baigsiu antrą, liks apykaklė ir bus megztukas vaikui. Kai pažiūriu, tai beveik pati į jį įlįsčiau, Qqutei būtų per didelis .