Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Neatssistebiu Aistės mezginių techniškumu, detalių tobulumu... https://www.ravelry....isteb1973/april. Ir tas toks retro stiliukas, man gražu iš šalies pažiūrėt kaip į kosmosą...

Valgiau pirmąsyk gyvenime tofu. Nenumiriau dar :). Gal net ir dažniau valgysiu.

Atbuvau Antakalnio poliklinikoj šnd 2 vizitus. Po pirmo į antrą ėjau nusiteikus labai ironiškai ir pasiryžus bent jau pasilinksmint, jeigu naudos nebus. Nes neurologė paklausė šio to, vieną judesį atlikt liepė, iškart pasiūlė vaistų nuo skausmo ir nusiųst pas reabilitologą procedūrom. Bet taip absoliučiai abejingai. Į klausimą, ar yra šansų, kad pagerės, atsakymo nesupratau. Pasigailėjau ją aplankiusi. Pas traumatologą galvojau net neiti, bet kadangi vienas po kito vizitas, galvoju, pasižiūrėsiu, kas ten vyks. Nejaukiai jaučiuosi sėdėdama prie tikrai traumuotų žmonių. Man traumos tikrai nebuvo... Mintyse ruošiuosi rašyti kokį vox populi apie mūsų mediciną :). Ir ką - traumatologas normaliai apžiūrėjo. Nieko labai neaiškinęs ilgai rašė ir nusiuntė pasidaryti MRT. O viena gydytoja mane įtikinėjo, kad poliklinikoj šito siuntimo tikrai negausiu. Pajutau pagarbą tam medikui ir  atgavau tikėjimą, kad gal visgi ras kada nors kokią priežastį.

Atsakyti

Ligvita, tai gi megzk tai, kas tavo širdžiai mieliau ir smagiau, o ne ko mergaitė "užsiprašė" :D gi visos žymiai labiau laukia stebuklo, staigmenos, o ne būtent to, ką ten parašė ;) reikalingus daiktus pačios galim nusimegzt ;)

Atsakyti

Abelo, gal tu kokią odontologijos kliniką rekomenduotum :4u:

Kol kas yra Amadenta(brolienės išbandyta)

Černikio klinika (draugų išbandyta)

Grožio ir chirurgijos klinika(aš galvoju)

 

Olaiva, ačiū už pasiūlymą :4u:

Atsakyti

Aš ją įveikiau... Ir net išskalbiau... Turiu galvoje kišenėtą.

O šiaip šiandien irgi depresijos profilaktika užsiėmiau - pašėriau drakių truputėlį, praktiškai nusipirkau dėl spalvų ir kilusios idėjos.

O dar vienas didarbis gresia, o gal kaip tik norisi, tik nežinau ar siūlų jam reikiamų rasiu, tai gal dar nieko ir nebus.

Atsakyti

Man siandien viena kolege sako tai ka darysi per ayostogas..tai jau ateit naujos suknios ziurey po savaites?😅

Atsakyti

Priedas  163084-5581.jpg   84,45KB   0 Parsiųsta kartų

iš virvelinių siūlų neriu katinukui guolį.nu bet ten yra ką veikt... kai šarangė pufiką nėrė,tai turbūt rankos tirpo.... toks fasonas bus

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 27 spalio 2017 - 20:54

Nuosirduk, su rimtesniais odontologais kažkaip neteko susidurt kol kas,užteko paprastų kanalų remontininkų, tai neturiu ką parekomenduot.

Atsakyti

Nemokamai ;)

https://www.ravelry....nterweave-hat-2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 27 spalio 2017 - 20:49

Labos

 

mane irgi kažkokios depresijos puola, “antidepresantų” lėėėtas siuntimas paštu nepadeda :D Eisiu vėl savo ofiso mergaitės panervuot su klausimu: “O gal jau atėjo?” :D

 

Šiaip tai žinau dėl ko, žiauriai reikia atostogų. Tokių tikrų, ne porą laisvų dienų pasiimt. 2 metus tokio reikalo nebuvo, pavargau tiesiog. Ir artimiausiu metu ne labai šviečiasi, tai liūdnuma ir piktuma užeina periodiškai. Vis dar tikiuos, kad komandiruotę į Majamį išrašys :D 

 

Lace, gero laiko jums! Šaunuoliai! Blogo oro nebūna :)

 

Su swapo dvejonėm vis labiau ir mano dvejones kirbinat  :unsure: Tikrai idėja visada geresnė būna, nei pavyksta realybėj įgyvendint. Nu bet aš labai stengiuos ir tikiuos, kad nors truputį Kalėdų džiaugsmo įneš  :blush-anim-cl:

 

Laiko pasukimo jau be galo laukiu, rytais išlipt iš lovos laiku misija neįmanoma  :oh: Tik pas mus suks lapkričio pirmą savaitgalį.

 

Nuoširduk, o ką tu dantukam nori daryt? Jei Kaune ieškai, Eurodenta siūlau  :4u: Neslėpsiu, ryšiai asmeniški, draugė ten mano dirba. Bet aš ir pati likau labai patenkinta, ir kiti, kas iš artimųjų ėjo. 

Atsakyti

Mano  vyresnioji dukra pamatė patiestą kišenėtą ir sako - o tu čia nusimezgei ne tokį patį, kaip jau turi, na tą mėlyną? Sakau - na panašų. O ji - aš irgi tokio noriu. :blink:

lietuti, pradėsiu aš gamint, matyt irgi dejuot pradėsiu, kaip neišeina. Dabar idėjos lygyje viskas labai gražiai atrodo.

 

Kaip miegas staiga suėmė, Ir kokiu geru laiku. Reiks eiti miegoti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 27 spalio 2017 - 21:13

Kerpena, koks puikus dukros įvertinimas :) nes sunkiausia gi visada įtikt paaugliams :)

Atsakyti

Olaiva, aha, sunku nert, fiziskai, reik pertraukas daryt...

O man ne swapiniam mezgime krize, o apskritai... Du pradetukai, 4 uzprasytukai, bet ner ka megzt...  :oh: is serijos kaip ner ka rengtis.... Noriu kazko. Irmalinio su kabliu ir varikliu, grazaus, ant fotelinio....  :hmm:​ 

Atsakyti