Neatssistebiu Aistės mezginių techniškumu, detalių tobulumu... https://www.ravelry....isteb1973/april. Ir tas toks retro stiliukas, man gražu iš šalies pažiūrėt kaip į kosmosą...
Valgiau pirmąsyk gyvenime tofu. Nenumiriau dar . Gal net ir dažniau valgysiu.
Atbuvau Antakalnio poliklinikoj šnd 2 vizitus. Po pirmo į antrą ėjau nusiteikus labai ironiškai ir pasiryžus bent jau pasilinksmint, jeigu naudos nebus. Nes neurologė paklausė šio to, vieną judesį atlikt liepė, iškart pasiūlė vaistų nuo skausmo ir nusiųst pas reabilitologą procedūrom. Bet taip absoliučiai abejingai. Į klausimą, ar yra šansų, kad pagerės, atsakymo nesupratau. Pasigailėjau ją aplankiusi. Pas traumatologą galvojau net neiti, bet kadangi vienas po kito vizitas, galvoju, pasižiūrėsiu, kas ten vyks. Nejaukiai jaučiuosi sėdėdama prie tikrai traumuotų žmonių. Man traumos tikrai nebuvo... Mintyse ruošiuosi rašyti kokį vox populi apie mūsų mediciną . Ir ką - traumatologas normaliai apžiūrėjo. Nieko labai neaiškinęs ilgai rašė ir nusiuntė pasidaryti MRT. O viena gydytoja mane įtikinėjo, kad poliklinikoj šito siuntimo tikrai negausiu. Pajutau pagarbą tam medikui ir atgavau tikėjimą, kad gal visgi ras kada nors kokią priežastį.