Nuoširdžiai galima tokį megztini numegzt, darbo nedaug, madinga, storinimas nebaisus
Nu ant streso ką tik pabuvau gerą valandą, prisidrėbė mano studentė molio dulkių į tą probleminę akį, vakar, tai šiandien žaibo greitumu lėkė į klinikas pas gyd. Ačiū Dievui, kad lyg nieko baisaus, dulkes išplovė, nes jau braižė akį, nu tą valandą ir ko ne apsitrydau, ko neapsivėmiau ir ko ne...pas taxistus mašiną pasistatė paprašiusi su avariniais, nes turėjo per pusvalandį spėti iki gydytoja išeis į operacinę. O kiek kartų sakėm, visada dirbdama užsidėk apsauginius akinius, tikiuosi ši stresinė situacija bus didelė pamoka....FUUUUUU
Girdžiu, kad mane minit.
Aš apsidžiaugčiau bepirštėm, labai labai, nes tokių neturiu, o vairuoti būtų patogu, arba koks kaklui šildytuvas labai tiktų, o toliau tiktų viskas ką mano fėja sugalvos. Gal dabar geriau
Nuoširduk tai negi nenori megztinio?
Man labai dailios šitos pirštinės
https://www.ravelry..../3696673/1-25#8
Apsidžiaugčiau gavus ;)
Pulčiau pati testuot, bet nespėsiu, nes įdomią knygą vakarais vartau
Nuoširduk tai negi nenori megztinio?
Šiaip aš ir nedidelė man galima kišenėtą numegzt, neturiu ir mezgimas lygus man patinka
Šiaip aš ir nedidelė man galima kišenėtą numegzt, neturiu ir mezgimas lygus man patinka
Aš netgi pamatuoti ant ko turėčiau, mano mažoji neben ūgio dar kiek mažesnio, bet turbūt nedaug skirtųsi.
Man labai dailios šitos pirštinės
https://www.ravelry..../3696673/1-25#8
Apsidžiaugčiau gavus ;)
Pulčiau pati testuot, bet nespėsiu, nes įdomią knygą vakarais vartau
Bandysiu testuoti. Nieko nesu testavusi dar
Megztinio noriu, suknelės noriu, tik 1 kišenėtą teturiu, galima ir po 2 vnt, jei sakot vienos dovanos nepakanka
Nu, ir kodėl aš apie megztinius ir sukneles neparašiau, kaip tik noriu vėl kišenėtos . O šiaip man baisu ir apie savo kojas ar rankas rašyt .
Bandysiu testuoti. Nieko nesu testavusi dar
Liuks! aš aišku, prašysiu aprašymo nes tikrai norėč tokias nusirakaliot kažkada
Rasyte, atsimeno savo tą tokį gražų megztuką, nu va neseniai.
Iš kokių ten siūlų?
nekandantys jie?