aha dundaginis
Ingrigos drakiu apiplesiau gijele lino pridejau
paprastas bet labai man smagus, galeciau megzt ir megzt tokio tipo
nuo viršaus mezgei? trumpintom eilėm? gražiai susiformavo apykaklė. gal formulę kokią turi?
šiandien ryte su Luknės mokytoja pakuojam pyragus ir plepam.sako:vakar įlindau į pinterest,vaikams darbeliams idėjų ieškojau.prisirinkau grožybių.po to ten pat įlindau į mezginius,tai oj oj... sakau aš irgi vakar ten pat buvau,ieškojau katinui guolio.tai ji sakė,kad maximoj virveliniams siūlams nuolaidos.gal kuri pirkot? apsimoka iš ten? nuolaida ne apgavikiška? gal internetu pigiau be nuolaidų
katuk jo nuo viršaus apvaliai
kaklas trumpintom eilėm, tik atnarą paskiau jau primezgiau kaklo
formulę..hm. nu apsisukimą darau rankovėse kas 2-3 akutės, priekin perėjus apsisukinėju kol viduriukas lieka delno pločio (taip viena teta youtubej moko, olga kondratjeva berods taip vadinasi, pagal jos pamokas ir haywardą mezgiau)
kūno daly akis pridėdinėjau kas 2 eilė, o rankovėse kas 3
Sveikos,
gražutis Qqutės spalvotasis. Aš irgi tokius galėčiau megzti, o dar labiau nešioti . Vakar irgi savo dundaginį ant maikutės nešiojau tik. O kokios spalvos linas, kad nieko nesimato?
Katukas yra auksas ne swapininkė - tavo fėjos vietoj jau turėčiau tau ką nors . Aišku, vis kiti norai gali išmušti iš vėžių .
Tiesa, brioche aš nešiočiau.
Man šiuo metu šakės dėl swapo... ką nors kur nors pažiūriu ir noriu kitos idėjos, bet nei dėl vienos nesu tikra. va, taip ir būna, kai visos labai "teisingai" formuluoja ir nori tik siurprizo, yra prieš pageidavimų koncertą. O mane žudo abejonės... Kad nebūtų per paprasta, kad nudžiugintų kad nešiotų... Dabar jau tie siūlai, kuriuos tarsi išsirinkau, manęs gal nebedžiugina. Norėjau klausimą kokį swap KGB suformuluot, ale net dėl to neapsisprendžiu. Žodžiu, kažkaip sudėtingai žiūriu į viską....
o apart siūlų damos,kur dar internete užmatėt drops alpakos su akcija? nes siūlų damoj nėr reikiamų spalvų.aną sav sakė,kad pasipildys šią sav,šią sav vėl sako,kad po 2 sav.žodžiu man reik greičiau karališka vilna,kasiųlai nedaro nuolaidų tų,kur turėtų daryti...pernai pas vinčį buvo akcija.šiemet jau nebe...kū daryt?
Olaiva: http://saulessiulas....ai-drops/alpacair dar siūlų miškas, bet sunku man pas juos surast FB. va: https://www.facebook...?type=3, kaina 2,20 iki 12.31.