Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

aha dundaginis

Ingrigos drakiu apiplesiau :) gijele lino pridejau

paprastas bet labai man smagus, galeciau megzt ir megzt tokio tipo :D

 

nuo viršaus mezgei? trumpintom eilėm? gražiai susiformavo apykaklė. gal formulę kokią turi?
 

Atsakyti

šiandien ryte su Luknės mokytoja pakuojam pyragus ir plepam.sako:vakar įlindau į pinterest,vaikams darbeliams idėjų ieškojau.prisirinkau grožybių.po to ten pat įlindau į mezginius,tai oj oj... :D sakau aš irgi vakar ten pat buvau,ieškojau katinui guolio.tai ji sakė,kad maximoj virveliniams siūlams nuolaidos.gal kuri pirkot? apsimoka iš ten? nuolaida ne apgavikiška? gal internetu pigiau be nuolaidų :)

Atsakyti

Sveikos. Pasisakysiu apie nieka. Olaiva, maximoj virs 6 eu su nuolaida, bazej sake 6 eu, vyras mate, galiu paklaust kur. Kiekiai nezinomi, nes tikrai pati neziurejau.

Atsakyti

katuk jo nuo viršaus apvaliai

kaklas trumpintom eilėm, tik atnarą paskiau jau primezgiau kaklo

formulę..hm. nu apsisukimą darau rankovėse kas 2-3 akutės, priekin perėjus apsisukinėju kol viduriukas lieka delno pločio :) (taip viena teta youtubej moko, olga kondratjeva berods taip vadinasi, pagal jos pamokas ir haywardą mezgiau)

kūno daly akis pridėdinėjau kas 2 eilė, o rankovėse kas 3 

Atsakyti

Sveikos,

gražutis Qqutės spalvotasis. Aš irgi tokius galėčiau megzti, o dar labiau nešioti :). Vakar irgi savo dundaginį ant maikutės nešiojau tik. O kokios spalvos linas, kad nieko nesimato?

Katukas yra auksas ne swapininkė - tavo fėjos vietoj jau turėčiau tau ką nors :). Aišku, vis kiti norai gali išmušti iš vėžių :).

Tiesa, brioche aš nešiočiau.

Man šiuo metu šakės dėl swapo... ką nors kur nors pažiūriu ir noriu kitos idėjos, bet nei dėl vienos nesu tikra. va, taip ir būna, kai visos  labai "teisingai" formuluoja ir nori tik siurprizo,  yra prieš pageidavimų koncertą. O mane žudo abejonės... Kad nebūtų per  paprasta, kad nudžiugintų kad nešiotų... Dabar jau tie siūlai, kuriuos tarsi išsirinkau, manęs gal nebedžiugina. Norėjau klausimą kokį swap KGB suformuluot, ale net dėl to neapsisprendžiu. Žodžiu, kažkaip sudėtingai žiūriu į viską....

Atsakyti

KĄĄ MAN MEGZT 

nu visai mūza pabėgo su tuo dundaginiu..tiesa dar pirštines po jo nunarpliojau ir viskas

galima būt nemegzt bet bijau kad užstrigsiu paskiau pusei metų strigsiu

Atsakyti

o apart siūlų damos,kur dar internete užmatėt drops alpakos su akcija? nes siūlų damoj nėr reikiamų spalvų.aną sav sakė,kad pasipildys šią sav,šią sav vėl sako,kad po 2 sav.žodžiu man reik greičiau :) karališka vilna,kasiųlai nedaro nuolaidų tų,kur turėtų daryti...pernai pas vinčį buvo akcija.šiemet jau nebe...kū daryt?

Atsakyti

Nu toks purvinai lavandinis gal.meginau pafotyt bet neisideda..idesiu i ravelry is arciau

Atsakyti

Aha ir as dundaga galiu ant pliko kuno praktiskai nesiot

Atsakyti

Olaiva: http://saulessiulas....ai-drops/alpacair dar siūlų miškas, bet sunku man pas juos surast FB. va: https://www.facebook...?type=3, kaina 2,20 iki 12.31.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 spalio 2017 - 09:05

mano norima spalva kažkodėl brangesnė :D

Atsakyti

bėda bėda

megzt nenoriu o siūlų tai noriu :D

Atsakyti