Yra poreikis gyvai paciupyyyt alpaku. O is manes auto atims.
Tai si KETVIRTADIENI nuo 11 val iki....... kvieciu i svecius kavos ir prie kavos.
Su vaikais.
Kas per pietus galit irgi prisijungt.
Sveikos, savaitgalis pralėkė kaip vėjas....
vakar su vaikais žygiavom 10 kilometrų žygį. šiandien pasitvarkiau, pasišopinau - ir jau vakaras....
Ristina, žudai mane su savo dailias mezginiais Apdailos fabričnumas
ir bernaitis tavo dar labiau "apdailina" megztuką
Lace, tu sakei, kad mezgi megztinį iš tų pečių. Gal gali nufotografuoti savo viršų?
Pečius per ilgį jau numezgiau, bet nesuprantu, kas toliau... Peties liniją pabaigt ir toliau pridėt akis tik ant reglano takelių rankovėms? Kažkaip tikėjaus, kad aiškiau bus. Susinervinau ir numečiau. Dar pamačiau, kad kaklas labai negilus gaunasi, noriu gilesnio. Ardyt reiks, faktas
Mezgu ;) aš toliau naudojuosi continguous būdu, mezgu ne reglaną, o statytas rankoves. Rytoj bandysiu nufotografuoti savo mezginį.
Olaivos mezgiminių źinučių "nematau", kad nesinervuoti
Eilinis pasvarstymas, fb praejusia savaite netycia pamaciau diskusija, kur mameles akundziasi kiek daug kainuoja pirma komunija, dauguma ten pasisakanciu net nelabai suvokia kas tai ir kam reikalinga, bet irgi piktinasi... Po dienos bac straipsnis Delfyje apie tai..
O kai pradedi pasakot apie graudziai juokinga situacija ligoninej... Tai arba esi islepus, arba gimines turi atnest... O jei ner is ko ar ner kam nest, vel nezinai ko nori... O jei dar ir su sakute antra valgyt noriu, tai jau isvis....
Todel turbut niekas ir nesikeicia, nes visi tiek iprate, kad gi atnesa ir turi nesti...
PS anyta sekdama geriausiais savo jaunystes filmais, man atnese lasinuku ir raugintu agurku.
Labas rytas,
Ligvita, sveik greičiau ir nuotykių linkiu mažiau
Pati esu gulėjusi ligoninėse nemažai, prieš pora metų esu lygiagrečiai gulėjusi 3k. Anykččių ligoninėj ir Kauno klinikose, tai galiu patvirtinti, kad maistas skirtingas, mūsų kaime geresnis ir skanesni, bet kadangi Kaune, gulėjau po operacijos ir man buvo dieta, tai aš ten 5paras išvis negavau valgyt Ir nieko, gyva likau ir net labai rezultatu patenkinta buvau, bet jeigu rimtai ne sanatorija tos ligoninės... Kepenis norėjo padaryt dar labiau nepakenčiamas salygas, kad nieks nenorėtų gulėti, lyg tai dabar sveiko proto žmonės nori į ligonines...
Iš principo viskas priklauso nuo požiūrio, aš kai esu tokia nereikli, tai man visur buvo gerai, svarbu išėjau sveika, nei kas kyšių prašė, nei kas užmiršę buvo...
Savaitgalį pasidariau grynai mezgiminį, chebrą išsiunčiau, norėjau užbaigt besivelkančias uodegas, praktiškai visus planus įvykdžiau, net pradėjau naujus, bet suknelės kaklą vistiek reik permegzt.... Ilgai turbūt dar nenorėsiu juodo mezginio, regėjimu nesiskundžiu, bet vistiek...
Labas rytas
Grįžo vyras iš komandiruotės, jokių siūlų iš Rygos man neparvežė, gerai, kad apsirūpinau pati savaitgalį Kaip nujaučiau
Aha kojinem siulas per geras, pirma tai nelaikys kojines is jo greit nudils
Aš tik miegui balkone uždedu, nudilimo nebijau Taip sakau, per geras siūlas, paprastai iš likučių kokių mezgu kojines
Tingulys žieminiams mezginiams
Man irgi norisi jau lengvesnių mezginių, vakar rūšiavau siūlus, medvilnę sudėjau į atskirą maišą Bet dar daug vilnonių darbelių laukia, kol prieisiu iki tos medvilnės
aš šį savaitgalį twidinuosi
vienam megztukui liko tik rankogalių atnaros,o kitam 28 eilutės tik ratuku,ryt poryt žadu užbaigti
Gražučiai tvidai, ir kiek skirtingų spalvų
Isbuvau para be temperaturos, tai jau kaip ir galiu vaziuot namo
Gal jau yra žinių, kada paleis namolio?
Mėgėjoms eksperimentus su pečiais
Rašo, kad testas, kaip yra ištikro tai nžn http://www.ravelry.c...aBielecka/tanta
labas dienas
atostogos lyg ir buvo.... nepajutau kažkaip
depresiakas. noriu saulės bent jau.
Ligvita, ką siūlai? šiuo momentu? aš apie ligonines. apskritai mūsų visa sveikatos sistema panašiai išrodo. bet esmė tame, kad nuo tavo komentarų susidaro įspūdis, kad tiesiog neturi ką veikti ir linksminiesi.
maistas. na, nėra ko norėti naminio ar bent restoraninio maisto. prieš 20 metų tas pat buvo. iš kitos pusės, ar tikrai mes tiek tų mokesčių daug sumokam būtent sveikatos sistemai, kad užtektų karbonadam? o margariną tai kaip, nori, kad užteptą ant duonos duotų? man tai visai patogu, kad atskirai-galiu nevalgyt. šiaip kai pagalvoji, tai aš tikrai ten badu mirčiau.... vien pienas ir mėsa... ką mano atveju pasiūlytum?
įrankius ir higienos reikmenis (pižamas, rankšluosčius, tualetinį popierių) jau net ir tarybiniais laikais kiekvienas veždavosi, nebent koks nors ekstra atvejis, kai nėr kada susirinkt, bet tada artimieji atnešdavo artimiausiu metu. į temą: kai mano tėtukas gulėjo paskutiniu metu visiškas bejėgis, be dantų, spec skyriuje, kur šakučių niekaip negalima ir va tada atnešė dešrelę, visai ne popierinę, tvirtą tokią, kai ją reikėjo su šaukštu susmulkinti ir ne gabaliukais, nes žmogelis neturi kuo kramtyt.... va tada biškelį šokas buvo... bet davus pastabą maisto dalintojoms greit atsirado trintas maistas. su komentaru: gi nusibosta žmogui visąlaik trintas maistas... nu. tikrai. geriau tegul visai nieko nevalgo, nes nesukramto ir nėr kuo smulkint.
kad maistas šaltas.... nu neturi ta ligoninė termo padėklų. čia gerai ar blogai? kaip pažiūrėsi.
jeigu norim komforto, šilumos, dėmesio ir panašiai, galima rinktis privačias klinikas. r nesvarbu, kad sumokam mokestį. ne tik ligoninės iš to mokesčio gyvena...
o jeigu nori tvarką įvest, gal į kokią nors organizaciją įstok/suburk? nes vienas lauke ne karys. bet reikia žinot ir ką pasiūlyt konkretaus, nes dejuot ir verkt tai labai paprasta. aš pvz, nežinau, kaip tą pakeisti.
ir su užsieniu nelygink. nes ir iš ten visokio plauko istorijų, susijusių su gydymu, atplaukia.
apie mezgimą. mezgiau.
jūs irgi neblogai pamezgėjot. kaip visada, iš pavydo patylėsiu