Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

 

Per naktį žiema baigėsi.

Vakar po darbo buvau tokiam renginy, tai išėjus akys iššoko, kai pamačiau kiek sniego ant mašinos.  Galvojau dabar per naktį dar kaip apšals, nes jau tada buvo 0. O ryte net kelis kartus akis krapščiau, negalėjau patikėt, kad +7 rodo. :)


Dėl ko ten Katukas klausė, tai man viskas tinka, visokios tos technikos, net pavadinimo neatsimenu :D Tik nesijaučiu verta tų tecnikų :D

Jo, nuoširdukui megzkim tik lygiuoju mezgimu, bo raštų ji neverta. Nu gal dar ripsas iš bėdos tiktų... :rolleyes:

 

Kerpena,gal tu žinai,kaip tokį gabaritą velti? ant kažkokios formos?

 

Nesu tokia labai gera vėlėja, bet įsivaizduoju, kad iš pradžių daro šabloną kažkokį skritulį ar ovalą, o paskui vėlimo procese formuoja. Pabaigoje džiovinant gal ko prikemša, kokių maišelių, ar burbulinės plėvelės, nes ant ko nors neužmausi, kad tos skylės nepertemptum. Bet jėgos tai reikia turėt tokiam daiktui nuvelt.

Žinau vieną veliančią guolius, kažkada kartu swapuose teko dalyvaut. https://sites.google...terjero-detales

http://www.veltinisvisiems.lt/

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 26 spalio 2017 - 07:38

Labas rytas :4u:

 

Vis tik nulėkiau į savo kuklią siūlų parduotuvėlę, tai vaizdas manųjų siūlų lygiai toks, kaip Merino Gold. Pardavėjai daviau pačiupinėti, tai ji sakė, tikrai vilna (gali būti kad alpakos), sukišusi pirštus į vidų maigė, bet kad permokėjau tai tikrai, nes toks matkelis 7 eu. nekaunuoja.

Jo, nuoširdukui megzkim tik lygiuoju mezgimu, bo raštų ji neverta. Nu gal dar ripsas iš bėdos tiktų... :rolleyes:

:P :D :rolleyes: :B

Atsakyti

labas rytas

kokie faini katinai :wub: nu senatvėj planuoju turėt kokį vieną :rolleyes:  čia kaip Vasaros_lietaus mažei - kai užaugsiu :D

sniego tema: nu vakar buvo šlykštokai. teko kažkaip per patį piką snygio namo važiuot, tai taip džiaugiausi per piet mašinai batus permovus. nu bet rytas nustebino :D

o šianiden ryte visu sutiktus vairuotojus žadinau :D  ilgom šviesom. sugebėjau kažkaip beveik visą kelią su jomis pravažiuot. na aš pakankami retai jas apskritai įsijungiu, tai ir pamiršau :D  o tos mėlynos lempečkos skydelyje matyt dėl miegų nepastebėjau. gi man tai nešviečia į akis. važiuoju, mirksi  vienas kitas, galvoju gi ne man greičiausiai :hmm:

Atsakyti

katuk, man irgi su tom ilgom šviesom bėda būna. Aš pakankamai retai vairuoju, o dar rečiau tamsoje, ten kurgalima jas jungti. Tai kai jau kada jungiu, tai taip stengiuosi ir sąmonę kartu perjungt, kad riekia stebėt, kada išjungt, bet vis tiek būna, kad pamirštu.

Atsakyti

Labas rytas,

Snigo ir pas mus, bet šiandien nei ženklo, keitė vakar padangas kaip tik, o aš ėjau per sniegą... nors ir pasiruošus žiemai, bet nenoriu visai  :huh2: 

Pavargau vakar lakstydama po darbo tai vis dar nepabaigiau swapinuko ir knabot pradėjau 21h... bet abydniausia tai, kad kuo ankščiau atsiguli, tuo labiau ryte miego nori :D

Atsakyti

Aš tai labai dabar noriu kišenėtą užbaigt, tada jau swapui atsiduosiu

Atsakyti

Aš tai labai dabar noriu kišenėtą užbaigt, tada jau swapui atsiduosiu

nu vat ir aš labai noriu dukrai megztuką pirma užbaigt, bet tie vakariniai darbai užpypino, kol iki mezginio dasigaunu, tai jau ir rankos nebekyla.

Atsakyti

https://www.ravelry....iog-megztukas-2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 26 spalio 2017 - 08:27

jeigu mano fėja neapsisprendžia ir nutarusi riešines, tai vat man visai  gražios tokios minimalistinės

9cbd9d8213255901afa5c182847f10b5.jpg

Atsakyti

Qqte, čia tavo naujas? Dundaginis?

Atsakyti

 

nugis gražios spalvos :wub:

Atsakyti

aha dundaginis

Ingrigos drakiu apiplesiau :) gijele lino pridejau

paprastas bet labai man smagus, galeciau megzt ir megzt tokio tipo :D 

Atsakyti