Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos Teko kelias naktis panaktinėt, tai sulūžo paros ritmas... Kol visi miega, tyliai jus vejuos.

Testuoju ir aš tuos pečius. Gavosi. Bet ką daryt toliau, totaliai mesuprantu  :huh2:

Lace, tu sakei, kad mezgi megztinį iš tų pečių. Gal gali nufotografuoti savo viršų?

Pečius per ilgį jau numezgiau, bet nesuprantu, kas toliau... Peties liniją pabaigt ir toliau pridėt akis tik ant reglano takelių rankovėms? Kažkaip tikėjaus, kad aiškiau bus. Susinervinau ir numečiau. Dar pamačiau, kad kaklas labai negilus gaunasi, noriu gilesnio. Ardyt reiks, faktas  :huh2: 

Užtat labai patiko naujo akių pridėjimo būdas  :super:

Miegančių vaikų kojinės  :clap: Maniškė užmatytų, tektų megzt... O aš paskutinio žieminio mezginio - megztuko jai - nebepabaigiu. Tingulys žieminiams mezginiams  :ax:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasaros_lietus: 22 sausio 2017 - 14:29

Kokie čia margi siūlai? Maniškis pamatė ir irgi tokio nori  :)

Siūlas "kojininis" :mirksiukas:  pats taip susimargino :D

Atsakyti

sveikos gyvos,

Ligvitos žinutės susiskaitė kaip išpaikinto paauglio  rašliava :D būna tikrai daug blogiau,patikėk  ;) 

aš šį savaitgalį twidinuosi  :wub: vienam megztukui liko tik rankogalių atnaros,o kitam 28 eilutės tik ratuku,ryt poryt žadu užbaigti  :B 

DSC_2314_medium2.JPG

Atsakyti

Olaiva, gal ir buna, bet ar taip turi buti?

Atsakyti

Kas nameliuose gyvena?

Priedas  20170122_141336_resized.jpg   304,94KB   0 Parsiųsta kartų

Pietukai. Buvo. 

Priedas  20170122_143201_resized.jpg   227,73KB   0 Parsiųsta kartų

Sniego dar yra.

Priedas  20170122_144746_resized.jpg   204,34KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos,

Aš netyčia dviejose krepšinio varžybose sudalyvavau, abi pergalės :), vyras sakė, kad taip dar nebuvo, turėsiu važinėt dabar kaskart :). Na, žinoma, laidžiau gerklę kaip reikiant, dėl manęs ir laimėjo :). Vienos varžybos 71:19.

Nebuvo kada ir kaip megzt, tada maisto gamyba. Gal jau tuoj judėsiu link mezginio. Dar kokį filmą reik gal susirast, kol talentų nerodo.

Olaiva nuostabūs tvidai. Ar ne perdaug tau megztukų? :) Dar to, kur per meetą siuvai, nerodei lyg?

Ligvita, sveiksti?

Atsakyti

Labos ;)

Olaovos tvidai labai dailiai kaip torčiukai sudėlioti  :wub: 

Ligvitos pasisakymus tai skaitau su ironijos ir sveiko pasipiktinimo prieskoniais  :mirksiukas: daug kas keista mūsų valstybėj (kaip ir daugely kitų), ir didžiausia bėda tai viso ko organizavime - kuo didesnė valstybinė įstaiga,tuo prasčiau viskas organizuojama. Plius dar visų mūsų paprastų žmonių mentalitetas, kad ir maisto pristatytojų į skyrių ar virėjų. Jom gi dzin, kad tavo dešrikės atšalę, jos vistiek savo algą gaus ;)

Atsakyti

Mezgiminės konsultacijos reik man  :4u: 

Kaip darot tuos ale dvigubus kalnierukus? Tokius kaip paskutinis kacumotos rodytas oranžavas atimtinas :) Ar ten du i-cordai,ar ten tiesiog savaime besiraitantys du krašteliai?

Atsakyti

dabar skaitydama , mama ligonineje prisiminiau . tada buvo suluzusi, operuota ir varztais susukiota  pakelta desine ranka.  Pietums atnese  sasysku celofane. tai sako net nesugalvojau kaip jas issilupt su viena  kaire ranka. padejo  moteriske su suluzusia koja

Atsakyti

Olaiva kas per tvidas  :bigsmile: 

Tavo tempai tikrai erzina  :cry2: 

Atsakyti

Labas

Mezgu maza kepuryte seses leliukui

Ligoniams balionai

Atsakyti

Isardziau..paplatinau truputi nu nes neramu kad siaura, ziosis paskui per sagas arba bus visi kaulai suskaiciuojami

Atsakyti