Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Tikrai smagu būti išprotėjusių fėjų būryje  :D dovanoti nuostabus jausmas  :wub: o skaitant ašarėle neviena nuriedėjo iš džiaugsmo, kad gyvenimas suvedė su tokiom nuostabiom merginom  :wub: 

Atsakyti

 Abelo, dziaugiuos kad mums atrodo toks paprastas dalykas tau suteike nepaprastos laimes ir dziaugsmo. Esi nuostabi moteris, be galo nuosirdi ir silta. Dziaugiuos tave sutikus. Labai labai. 

Ale kaip smagu kad svajones pildosi !!!!!

Atsakyti

Ingriduska, tokios internetinės pažintys tikrai, kad aistringos ir emocingos :) o kaip žinom, turim ir užsimezgusių tikrų draugysčių pavyzdžių :)

Liniuka, nerealiai ten tavo galvoje sinapsės susidėliojo ir išvingiavo! :) 

Katuk, šiuo metu tikrai tai buvo pirma knyga sąraše :) ir planas buvo sukurtas pataupyt per vasarą (nes jau žinau, kad atostogų turėsiu minimaliai), ir ant kito gimtadienio pasidovanot :) o apie svajones tikrai tikiu, kad tas posakis ne juokas. Tik kartais kelias ir svajonės kaina gali būt skaudūs... o kartais netikėtai džiugūs ir šilti  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abelo: 24 spalio 2017 - 18:27

Tiesa, Kerpena, kiek žinau, niuma serga :( Pagerės savijauta, pargrįš.

Atsakyti

Abelo, tu pati esi kuo tikriausia fėja  :wub: tavo gerumas, draugiškumas, profesinės žinios  :wub: viskas kelia tik meilę ir pagarbą  :D Ačiū tau, kad būni su mumis  :D 

Atsakyti

Sveikos, kol dirbau, renginį turėjau, kamščiuose sėdėjau, vežiau dičkį pas kineziterapeutę, grįžau, tai jūs jau iškvykavot visas šilčiausias emocijas ♥, laikų pridėjau :). Labai džiaugiuosi, kad internetinis bendravimas virtęs gyvu ir kad nemažas būrelis mūsų gali padaryti mažus stebuklus ♥. Abelo, tu mūsų žiburėlis ir pašaukta daktarytė. Dabar  dar daugiau ką turėsi mums papasakoti :). Smalsu, kaip tavo vyras sureagavo? :)

Nuovargis akis lipina...

Atsakyti

Ufff

Puodas moliugu sriubos su skrebuciais gatavas..turejo but rytojaus vakariene ale vaiks i skrebucius kai isisuko..kazin ar liks

Puodas kopustu uzraugtas, beliko sulaukt rezultato..tik va nei laiko nei jegu pamegzt neliko..imsiu sarafana bent eilike nurakaliosiu..vis arciau tikslo bus...

Atsakyti

Moliugo liko dar labai daug

Gal koki pyrago recepta zinot..nu ar siaip ko skanaus..nes isnesiu darban turbut

Atsakyti

Mums iš moliūgo nepakeičiami yra Beatos pyragėliai su varške ir sluoksniuota tešla  :wub:​ receptą knygoj turiu, internete reik paieškot.

Atsakyti

Moliugo liko dar labai daug Gal koki pyrago recepta zinot..nu ar siaip ko skanaus..nes isnesiu darban turbut

Kugelis  :D pusę bulvių pakeist moliūgu, sutarkuotu burokine tarka, geriau smulkesne  :rolleyes: niam-niam  :D jei moliūgas labai sultingas - reik nuspaust sultis. Galima ir su šaldytu moliūgu kept  :rolleyes:  šaldau jau sutarkuotą, maždaug tiek kiek vienam kartui reik.

Dar tokį pyragą kepdavau su džiovintom spanguolėm, galiu ryt recepto kompe paieškot  :)

Atsakyti

Restar, vyras nustebintas labai,kad svetimi žmonės taip gali padaryt :) ir paklausė, gal labai skundžiaus, virkavau, kad neįperku, tai va, sušelpė :D (nu lyg nesiskundžiau....)  :unsure:​  jis labai nepasitiki žmonėm ir netiki gerais darbais be naudos, nebent tada viskas iš gailesčio, o altruizmas iš viso kažkoks išmislas, nes atima laiką ir dėmesį iš šeimos :) 

Atsakyti

Qqte, mūsų šeimai tai nepamainomi cukatai moliūginiai. Tik pagal mano receptą reik biškį pavargt. Tuo labiau kad rezultatas sprogsta tiesiog akyse.

šiaip galima šaldyt.

Atsakyti