Man nereikia dar vienos megztos suknelės, man nereikia dar vienos megztos suknelės, man nereikia dar vienos megztos suknelės... Oooommmmm..... Ommmm.... oooooooommmmmmmm...
Supraskit, aš gi vis dar medituoju apie naują mezginį iš riebios babinaitės Vakar mėginukinausi, mėginukinausi, bet koncepcija niekaip negimė
oho,kiek Tatjana visko pridėjo šiandien
manęs suknelės nedomina,nes idėja jau kristalizavosi seilinuką tuoj kvarbatkėm puošiu.labai fainą kiauraraštį paprastą atradau,tai smagiai mezgėsi
Labas dienas
Graziai mezgat
Olaiva, grazus seilinukas a kokis cia siulas
Ingriga, nu kokie pyp muitininkai Norgei tai nera muito knygoms, tas yr gerai nesvarbu is kur siunties, kokiai kinietei tai trb uzdetu ir dar nemaza
Grizau is pokalbio su vidurineles mokytoja, visap kaip prigyre, mokosi noriai, yra klases siela ir t.t. alia kai papasakojau kiek laiko mano mergele po pamoku eina namo - nustebo.. Vnz..prasuka matyt ji pro marijampole kol pareina namo, o del to labai pykstames, bet kazkaip nesutariam vistiek. Tai paskundziau mokytojai o Emilei ji yra kaip Dievas, ziuresim gal pasitaisys situacija.
Einam vakarinio kavuko
Aš parėjau iš darbo pro paštomatą ir dabar žinau, kad čia pas mus yra 29 išprotėjusios fėjos..... Tiesą sakant, sėdžiu ir ašaros kapsi, negaliu vaikų eit pasiimt
AČIŪ
(Bet jūs tikrai beprotės.... Įdomu, kuriai čia gimė ta beprotiška idėja?)
Apkabinu, Abelo Būk nuostabi, kokia esi, gilink savo žinias ir džiaukis Visos čia spirgėjom, kada jau gausi.
Dar Ingridušką pagirt norėjau - kokia tu šaunuolė! Visad randi išeitį ir sėkmingai sieki Palinkėsiu, kad papildoma veikla nuovargio nepridėtų, tik daugiau finansinės laisvės. Nepamiršk sveikatos! Tikiu, kad ir jūsų svajonė išsipildys vieną dieną, jei ten jūsų lemtis kažką gražaus jums ruošia
Abelo, na, kaip medikė turėtum atpažinti beprotį iš pirmo žvilgsnio
džiugu tai tikrai be proto
Abelo
AČIŪ
(Bet jūs tikrai beprotės.... Įdomu, kuriai čia gimė ta beprotiška idėja?)
Beprotes fejos tik nesulauke Kaledu, bet kaip Lace sake - graziems darbams Kaledu juk nereikia
Abelo, tavo žingeidumas, noras dalintis tomis žiniomis su mumis, šviesti visuomenę medicinos klausimais, meilė savo darbui negali būti nepastebėtas, žaviuosi tavim
Kad ta ugnelė niekada neužgestų ir kad mažas mažų fėjų indėlis irgi padėtų tam (ai nemoku gražiai minčių ir jausmų reikšt ale irgi apsiašarojau)
Abelo, galbut tai ka ten rasi tau prireiks daug anksciau!!! Buk pati nuostabiausia daktaryte!