Sveikos,
Abelo - nykštukais su bumbuliukais dar mielesni . Testinukas puikus, tau labai tinka, daktarėle ♥.
Vasaros Lietus kaip gražiai filosofuoja... Pas mane šiuo metu, matyt REIKIA yra daugiau už bet ką, tai kažkaip tiesiog plaukiu ir pati sau neįdomi, nei kam ką papasakot galiu...
Swapo siūlų mėginukai pašte. Paštas dirba nuo 10. Ryte negaliu paimt. Vakare vakar negalėjau - darbas, šiandien negalėsiu - vaikas. Gal ryt. Bet tai absoliuti negarantija, kad tie mėginukai tiks mano idėjai, kuri vienintelė ir yra.
Aš norėčiau tą brioche išbandyt, bet testui bijau įsipareigoti, nebent tai būtų swapo mezginys, nu bet neįdomu . jeigu kas nors imtųsi testuoti - būčiau dėkinga už pasidalinimą aprašymu.
Liniukos kelionė labai vasariškai skamba, truputį pavydu . Mane tai iš visų pusių mokesčiai atakuoja - tai pianinas, tai muzikos mokykla, tai draudimas, tai kineziterapeutai, vis po 30, 40, 50 eurų, ryt dar vizitas pas ortodontę su dvyniais, viliuosi, kad nebus 300, kaip praeitą sykį... Tai kažkaip visos svajonės pakeliauti ne vasarą blėsta.
Ai, matyt, nuotaika tokia. Sorry