Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos :4u: 

Mano swapas dar nepajudėjo, bet kai jau grįšiu, tai čiupsiu už ragų :B 

O dabar esu nepaprastai gražioj vietoj, žaliame slėnyje tarp dviejų kalnynų. Lauke +28. Gyvenu nerealioj vietoj spa viloj su atskirais namukais, viena turiu 2 aukštų namuką su egzotiniu sodu ir karšta jakuzzi kieme. Na kad jau visai pasaka nebūtų, tai pasakysiu, kad Sirija tik už 20 km :B  Izraelis mane sužavėjo :wub: 

Atsakyti


O dabar esu nepaprastai gražioj vietoj, žaliame slėnyje tarp dviejų kalnynų. Lauke +28. Gyvenu nerealioj vietoj spa viloj su atskirais namukais, viena turiu 2 aukštų namuką su egzotiniu sodu ir karšta jakuzzi kieme. Na kad jau visai pasaka nebūtų, tai pasakysiu, kad Sirija tik už 20 km :B  Izraelis mane sužavėjo :wub:

Tai sekantis meetas jau aisku kur bus :lol: :laugh: :nail:

Atsakyti

Oho, Liniuka, kaip prabangiai ir atostogiškai skamba  :wub: 

O čia mano nykštukai su bumbuliukais (gi pagrindinis reikalas tie bumbulai buvo, tik mama ne viską spėja laiku padaryt)  :oh: 

20171023_172240_medium2.jpg

O čia gi tas mano testinukas  :wub: nu, Žiauuuuuriaiiiii jis man patinka, kad ir ką mezginių policija besakys :P  :lol:   :wub: 

20171023_165026_medium2.jpg

20171023_165015_small2.jpg

Atsakyti

O čia šiaip ir šiuo metu ieškančių testuotojų :)

brioche_closeup_medium2.jpg

DSC05272_medium2.JPG

Edit10_small2.JPG

Atsakyti

Oi, Abelo, taip iš toli parodei, kad policijai nėra kaip įžiūrėt, prie ko kabintis :lol:

O bendras vaizdas nuostabus. Ir siūlas nuotraukoj toks be galo minkštas ir švelnus atrodo.

Gal gali nuorodą to pirmo testuojamo įdėt? Kas ten per daiktas? Raštas gražus. Patį projektą randu, bet nerandu, kur testuoja.

 

Nykštukai žavūs  ir bumbuliukai miniatiūriniai dera.

 

Liniukos atostogos skamba nerealiai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 23 spalio 2017 - 22:55

Labos

Liniuka, kaip tik apie tave šiandien ir galvojau, norėjau klaust kaip įspūdžiai. Aš ten savo širdį palikau  :wub: Protas suvokia, kad kalba nežinoma (nu ok, kokį 100 žodžių žinau, abėcėlę ir skaičius moku, bilietėlį autobuse sugebu nusipirkt), kultūra svetima, galimybės išvis neaiškios, bet ten jau lėktuve tokia nereali ramybė ir palaima užlieja  :wub: Aš turbūt praeitam gyvenime ten gyvenau :)

Ingriduška, atsakysiu kaip mano tėtis visad sako, kai sakau, kad bus gerai - viskas jau yra gerai. Nežinau kaip su vyru bus, per drąsu būtų sakyt taip ar anaip, planai ir aplinkybės juk dažniausiai visaip susisuka ir susipainioja. Man svarbiausia išlaikyt pagarbą ir dėkingumą vienas kitam, būti gerais tėvais ir nieko ne(be)daryti iš inercijos ar dėl to, kad kitiems taip reikia. Pasimokiau iš plaukimo pagal fone skambančią melodiją “nes taip reikia”. Man jau nebereikia. Dabar kiekvieną dieną stengiuosi gyventi sąmoningai, širdimi ir su protu, kur jo reikia.

Apie vienatvę rašiau apskritai, emigracijoje (ypač tokioj tolimoj) ji labai pasijaučia. Aplinkiniai nesupranta kaip mąstai ar tavo iššūkių, draugystę jie supranta visai kitaip (taip pat kaip facebook :)). Kai viskas pabosta, nepabėgsti su drauge ant marių kranto į švelnias bangas pažiūrėt, pas tėtį kavos su labai išmintingais ir giliais pokalbiais, ar galų pale pakvykt su mezgėjom kavinėj :) Mokaisi pats sau būti kompanija ir geriausia atgaiva. Per šiuos 2 m. supratau, kad nelabai pažįstu save. Pažindinamės :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Kerpena, čia

https://www.ravelry....ol/3696060/1-25

O čia pavažiavus žemyn ir pirštinaičių yra patestavimui (kas ten norėjo, kad viskas būt suskaičiuota?) ;)

https://www.ravelry....iscuss/activity

Atsakyti

Labas rytas,

Abelo, atrodo tikrai mielai, šiltai ir net puošniai :wub:  policijai tikrai nelabai yr kaip įsižiūrėt, matyt, specialiai taip rodai :D Nykštukų bumbuliukai tik pagyvina kepures  :super: 

Su Liniuka tai nekalbu... Bet šiaip ir artima ir tolima tuo pačiu, mes dabar labai nemažai reikalų turim tuo kraštu, direktoriai jau ir nuvažiavę buvo, bet šiaip nekviečia nieks labai mūsų :D

Vakar lūžau 22h, kaip lapas po dvigubos treniruotės, nei eilutės nenurakaliojau...

Atsakyti

Labos :4u:

Oi Liniuka tavo atostogos :wub: :wub: .Parašyk dar ką nors, gal vaizdų turi?

Abelo, faini tie kepuršiukai, mažiukai da labiau :D Norėčiau pasiniurkyt :D Mano vaikai dyyydeli, o aplinkinių tarpe mažiukų nėr, tai kai jau paniurkymo manija ateina čiumpu savo kotiką ir murdau :D :D nesvarbu kad ans baisiai baisiai to nenor :D . Tavasis megztelis man toks minkštas atrodo :bigsmile: . Paprastas bet neprastas. O nugaroj irgi pynutės eina?

Atsakyti

Ačiū :) minkštas tikrai  :wub: nugaroj irgi taip kaip prieky pynutės

Atsakyti

Labas, swapo'o reikalai visai nejuda. Nebūdinga man taip. Teks susiimti.

Abelo, mielas mezginys.

Dukra vakar sako - tu darai tą ir aną, bet aš nebegirdžiu apie supermamą  :unsure:​ . Va taip va...

Atsakyti

Abelo nykstukai 😍😍😍

Saulelydi teks susirupinti ir supermama :) nors zinau kad tlbuna dienu, menesiu ar metu kai nesiniri uzsukt. Nes tiesiog. Ner ka parasyt....

Swapas... swapas? Koks swapas? As dalyvauju kazkur???  Is tikruju tai mastau intensyviai mastau apie savo mergaite. Mastau kaip nudziuginti ja ir ijungti sypsena ilgam

Atsakyti