Jou, žinau, ten dvi mano draugės dalyvavo, nžn ar abi pranešimus skaitė ;)
Man irgi grindų plovimas nei parodos, nei koncerto neatstoja. Tai ir neplaunu, kai tik galiu. O šeimos nariai prisideda, kas kuom gali.
oj, tai aš kai galiu, irgi neplaunu ir kartais kokį mėnesį neplautai gyvenu. su ežiukais paloviuose.... nu bet žinai kaip ten yr su tais namais. ten biškį, šen biškį pakrapštai, užsikabini ir .... sustot negali. o kartais ir reikia, bo nes pvz kokio svečio lauki, pvz anytos
nu pakonkretinant
turėjau nuimtą galutinį žalių pomidorų derlių. tai jeigu jo nesutvarkyčiau, tai supūtų. nu negali gi pamest. sutvarkiau. nu ilgokai tvarkiau. keli puslitriukai mišrainytės, keli litriukai marinuotų....gėda, bet dar turėjau kaimynės užfundytų svarainių maišiuką. nu jau tikrai negalėjau ilgiau negalėti, nes kam tada juos imti išvis. tai su tais kiek vaznios
ir taip toliau ir panašiai. yra reikalų, kuriuos tiesiog sąžinė neleidžia numesti.
bet vat tokių reikalų prisikaupė visom 8 valandom vakar
dukros su mielu noru papjausto visas tas daržoves. kai namuose būna. ar kai nusprendžia smegenis pailsinti. bet negali reikalauti, kad jos gyventų tavo ritmu: nori /nenori, gali/negali....