Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos :4u: 

Kerpen kaip graziai tau gaunas :wub: Ar vedi uzrasus, gal kada pasidalinsi jei prieiciau prie tokio mezgimo :ax: As vis pagalvoju o kazin raverlyje yra kazkokiu testu, schemu, pokalbiu lietuviskai? Anglu man ne bum bum, rusu siek tiek, bet irgi jau pasimirse, ale taip noreciau visokiu techniku ismokt :ax: .

Ligvit, sveik :4u: Smagios tavo pasakeles is to rusio :D . Kiek juokiaus ir is tavo foto kur buvai nufotografavus dezute su popierium kur jo nebuvo, nes pavadinimas jos ir buvo paparnet :D  :D suprasak, popieriaus ner :D . Tiesa kas kotika priziuri :rolleyes: .

Pinta, kad ir paveluoti bet labai labai dziaugsmingi linkejimai tau ir visai semynai :wub:  :wub: .

Labos musu naujokei :4u: , sveika prisijungus :4u: .

Atsakyti

Kalbant apie uzrasu ir daiktu sutapima, pas mane yra svarstykles darbe, katros vadinasi acurat  :D 

Atsakyti

Mezgu pirštines :). Jei viršutinės nėriniuotos dalies nenutaikysiu, tai bent storules paprastas turėsiu.

Atsakyti

Kerpena, wow! Man tas ripsinis variantas labai žiauriai gražus ir tau puikiai gavos!  :victory2: aš tai dar net to kaklo išėmimo nepamezgiau :( reik ištaikyt progos pasivyt.

Soli-sol, RV lietuviškų testų nesu mačius, nes gi jei nori parduot aprašymą, reikia kad jis būtų kuo populiaresne kalba ;) vadinas anglų arba rusų ;) kartais būna aprašymų su vertimais į kitas kalbas, bet testų retai (esu mačius kelis skandinavų kalbom ir kelis vokiškai). Apskritai yra kelios grupės iš lyg lt mezgėjų, bet visai neaktyvios arba aš aktyvių neradau :(

Atsakyti

Mezgu pirštines :). Jei viršutinės nėriniuotos dalies nenutaikysiu, tai bent storules paprastas turėsiu.
Aš irgi storules numezgiau - pusė pirštinės vien kol suvažinėjau šįryt į stotį. Labai jau greit jos mezgas. O tu nusipirkai kokių reikia pagal aprašymą MZ? Aš tai iš trigubos teksrenos vilnos mezgiau. :rolleyes:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2017 - 22:20

Aš iš dvigubo Lettlopi. Traukinin pasiėmiau 2 mezginius ir knygą - nieko neišsitraukiau, pratūnojau tiesiog... Daugoka žmonių ir šnekų aplink...

Atsakyti

Sveikos,

pagaliau prisėdau pamegzt  :wub: 

Ligvita, hehe na taip ne pyragai ligoninėj.. Nors sasyskas tai tik tą dieną duoda, jei paguldo.. kitom dienom bent leidžia paisrinkti, ką norėtum iš 2 patiekalų ;) Kažkada KMUK buvo užplaukę, tai kakavą duodavo. O dabar priešpiečių/pavakarių nelabai beduoda, nebent vaikams ir tai ne visad.. 

Man kažkaip užtekdavo to valgio, arba jei ir mažai, tai įsidėdavau obuolių ar kokių bananų traškučių pakramtyt :) 

Ristinos ir Žuviuko gražuoliai su fainais megztukais  :wub:  :wub: 

Abelo, viena skaras lyg lietuvė kuria  :hmm: bet ten testavimai tokie matyt tylom eina  :D nes kitos rašo, kad testuoja, o temų tai nėr, kad prašytų testuotojų. Matyt išsirenka iš VIPų :D 

Atsakyti

Labos :4u:

Ligvit, sveik :4u: Smagios tavo pasakeles is to rusio :D . Kiek juokiaus ir is tavo foto kur buvai nufotografavus dezute su popierium kur jo nebuvo, nes pavadinimas jos ir buvo paparnet :D  :D suprasak, popieriaus ner :D . Tiesa kas kotika priziuri :rolleyes: .

Aga todel ir fotografavau - popieriaus ner ir nesitikekit.

Tai Mantas pas ji uzeis, vakar buvo, jei antradieni danties netrauks, uzeis antradieni, pamaitint ir paniurkyt.

As apie ta bada gal daugiau linksminausi, bet jei pagalvot gi ivede sveikatos draudima ir tikrai daznai mes net i poliklininka per metus ne karto neuzeinam, iki praejusiu metu pabaigos as gal 4 metus ten nebuvau buvus su savo bedom. O ligoninej gulim is vis kelis kartus per gyvenima. Tai kazkaip keista, kad tik tiek is valstybes atgal gaunam.

Kose irgi galima isvirt skania, desreles paduot siltas, kad as ju nemegstu cia jau mano problema. Ir paduot galima zmoniskai, o ne kaip sunims numest kuvalda margarino ant riekes duonos ir daryk ka nori, mazok saukstu, laikyk rankoj... Prie tu paciu desreliu sriuboj saukstas ir viskas, desreles rankom valgyk. Ejau sakutes reikalaut. Pasirodo turi, tai kodel neduot ar jos pacios antra saukstu kabina???? 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Vakar neištvėriau, išbandžiau alpaką  :wub:

Pasirinkau paprastą greitą projektą, kojines "kol vaikas miega balkone"  :D

Virbalai 2,75, iš vieno siūlo, megzta ant 2 virbalų.

SAM_2044_medium2.JPG

Siūliukai labai patiko, minkštučiai, švelnučiai, kojinėms per geri  :P

Kitą darbelį megsiu iš dvigubo, nors sau planuoju iš viengubo, man visai nieko toks storis, o stori mezginiai ir storina kažkaip  :P

Sekantį iš jų planuoju tokį, dukrai:

Alettejakke_2_medium2.JPG

Ačiū, Niuma, už galimybę išbandyt :4u:  Smagu ir man buvo susipažinti  :4u:

O sūnus šaunuolis  :bigsmile:  :basketball:

Maniškio kitą sav laukia net du egzaminai, plaukimo ir karatė...

Atsakyti

Reik ir čia pasigirt :rolleyes:

Megztukas megztas pagal griežtus reikalavimus :D

Spalva "marga", mėlyna. Kaklas ir rankogaliai - kitos spalvos. Ir b ū t i n a i ilgas, bet neilgas kaklas su 2 sagutėm :huh2: ir jos neturi atsisegti :lol:

Bet pataikiau :karsta:

Labai gražu  :)  Sūnaus reikalavimai tai joo  :lol:  

Kokie čia margi siūlai? Maniškis pamatė ir irgi tokio nori  :)

Maniskiui rytoj bandomasis karate egzas, bet jis ziuriu nesiparina visai

Kaip tai bandomasis? Kokiam diržui?  :)​ 

Atsakyti

Labas dienas Dontstop baltam dirzui tiesiog tokia kaip repeticija buvo, tikrasis egzaminas kita sekmadieni O sestadieni dar sokiu atestacija...irgi veiklingas savaitgalis nusimato

Aha kojinem siulas per geras, pirma tai nelaikys kojines is jo greit nudils

Einu cebureku makaluot, is plikytos teslos kad paprasciau butu...visa savaite as ju noriu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 22 sausio 2017 - 12:54

Sekantį iš jų planuoju tokį, dukrai:

Alettejakke_2_medium2.JPG

Labai dailus. Net ir sau tokio visai norėčiau  :D​ 

Atsakyti