Kai kas nemiega nuo 5.30 ir visai ne su vištom atsigulus.
Na bet-neatidirbau vaikų mažumėj, tai tenka paaugus
Labos
Pas mus irgi lynoja, gal apie pietus issigiedrys, svajoju su dviraciu turbut paskutini karta si sezona isvaziuot, teks su nekantrumu naujo laukt.
Si vakara balius nusimato, tai vakart torta gaminau. Seniai bebuvau kepus, ilgokai uztrukau .
Vis dar riesiniauju, pirmoji jau i pabaiga .
Labas rytas,
Vakar aš irgi nuėjau anksti gult, taip džiaugiuosi, o tai vis tekdavo naktinėt. Buvau prabudus vienu momentu, bet kažkaip vėl greit užsnūdau
Mano vaikas šiandien švenčia gimtadienį Laukė vos ne pusę metų, tai sulaukė dienos tarp saulėtų įlindusios lietingos Nes šventimas tai miške Sudėtinga su tais vasarinais gimtadieniais, tai taip ir gaunasi
Kerpenai sveikatos balioną siunčiu Lietučiui irgi
O Ingriduskai apkabinimas
Mano Rusnė kažkada čia neseniai jau mato, kad mamai visai prastai, visa pikta liūdna sėdi, nieko nekalba, tai priėjo ir sako-Nusišypsok dirbtine šypsena Na, negalėjau atsilaikyt, taip suprunkščiau Tai ji dabar šitą ginklą dažniau panaudoja esant reikalui
Tai va, bent jau ta dirbtine šypsena, nusišypsokit sau
Sveikos,
Sektiškai buvau pabudus 3h nakties, bet tik todėl, kad Kukulis išsikukulino iš lovos
Rokišky fantastiškas oras, praėjom tradicinį reisą: batų parduotuvės, skudurų parduotuvės, aikštė - dvaras, "Pupelė"
Pafotkinau vieną įdomesnį ir egzotiškesnį šalį.
Mochera kaitaliota su medvilne ir šilko gijele. Toks įdomus gavosi
O čia nieko idomaus, violetinis lizdas