Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpenai sveikatos :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Katuk, kad gal dar nebus plaučių uždegimas, nes tokia eiga viruso. Jau pora dienų prieš tai graužė gerklę, bet vis pasiskalaudavau, lyg ir aprimdavo, bet vakar į dienos pabaigą pradėjo skaudėt galvą ir sloga parėjo. Kosulys tik šiandien bando atsirast ir jaučiu, kad kažkur šiek tiek žemiau gerklės jo židinys.

Man iš Šarangės įkeltų šitos gėlytės labai gražu. Kažko citavimas ir paveikslėlių įkėlimas dingęs. https://farm9.static...6f5040938_z.jpg

Fono spalvos nelabai mano, bet jaučiu silpnybę tokioms mažom gėlytėm, paukšteliams ir avytėm. :)

Atsakyti

Kerpena, išsibūk, išsigulėk, visi dideli, neprapuls be tavęs. Nors žinau, kaip sunku būna. Bet kai neseniai ilgokai sirgau, tai tiesiog ... mėgavausi galimybe pasirgti. Bjaurus tas virusas. Paksui labai ilgai nosis valėsi.

Atsakyti

Kerpena sveik!!!!

Katuk, kad ir manekenei ties krutuliais ir pazastim rauksles meta. Kazkas ten su ta suknia negerai

Atsakyti

Kerpena,sveik greičiau  :4u: 

pagaliau savaitgalis  :yahoo: 

Atsakyti

Kažkaip daug grožybių šiandien prikėlėt. Jau tos gėlytės smulkios  :wub:  :wub:  :wub:ir kojinės tos raštuotos  :wub: ir megztinius mačiau net kelis į begalybinį norų sąrašą :D

Atsakyti

Juhooo!

Pabaigiau vieną nertą riešinytę. Fajna išėjo. Kitą reika atidžiai žiūrint atkartoti.

Pasivaikščiojau savo nuostabiu miestu, ištempiau draugutę trumpai kavai (tiesiog nugriuvau kaip sniegas ant galvos, o ta galva, pasirodo, jau su kepure ir sniego laukia. T.y. draugutė nieko nieko nebuvo pietums priplanavus. Tokia būsena ją gerai kad kartą per du metus ištinka. Pasisaulinom, pasikavinom. Nusipirkau antrą dieną iš eilės tokį pat lūpdažį, prajuokinau pardavėjas (prisiminė). Nr.1 sesei atidaviau, už pasirūpinimą mano paltukais. Mat papirko sesė džiovyklę ir su vilnos džiovinimo režimu (manoji neturi). Sutaupiau 36 eurus. 

O juokiaus... Kad aplinka atitinka mano savivertę. Purškiuką uoga uoga nusipirkau "purkšt ir deivė" (pirkau dėl rožių vandens ir gervuogių ekstrakto jame), taxi atvažiavo su plafonu karalienė (ok, QUEEN koncertą reklamuoja, bet anyway kvyyyyy), reikalus kažkaip greitai ir linksmai tvarkiau... Net mažiukas susirgęs kažkaip ramiai žadėjo ryt pasveikti.

va tokia, tik turi tokiso gražios raudonos ir tamsiai žalios

http://www.utenostri...5f?w=880&h=1258

Graži.

Bet aš jau dvi poras batų nematuškėm nusipirkau.

Atsakyti

Nuoroda RESTAR https://lt.oriflame....duct?code=13659

Prašau reaguoti iki pirmadienio ryto vėliausiai.

Atsakyti

Kerpena, sveik ir mėgaukis ramybe namie  :4u: 

Siunčiu saulės visoms  :4u: Pas mus tai žiemom mašinos langai rasoja, nespėji valyt. Jau buvau pamiršus, kaip tik šiandien ryte užrasojus išvažiavau.

Galva eilinį kartą plyšta daugiadienėm, mezgu tik po kelias eilutes. 

Atsakyti

As pernai tokia pirkau raudona. Nu kaip nusiburbulavo...............

nu vat :rolleyes: problema išspręsta :D

 

qqte, man rodos aš iš paveiksliuko mezgiau :hmm: nes šiaip kaip ir moku tas pirštines megzt, o Žuviuko rankytė coliukinė, taikiau taikiau tas akis, vis tiek sunkiai pataikiau... nu nes mažą pirštuką iš 4 akių kažkaip sunkiai įsivaizdavau :D

Atsakyti

Pabudome ir kelkimės :). Vakar su vyru abu išlūžom pirmi. 20.40 jau atsigulėm ir greit užmigom.  Vaikai kas kada - nieko nežinau. Paskui pabudau, maniau, kad ryte. Vyras išmasažavo nugarą, rankas, kojas, taikiausi jau eit virtuvės šveist ir pan. Bet pažiūrėjus į laikrodį... juokas suėmė. Nei 3 nebuvo. Teko vėl užmigt. Nes tokiu laiku atsikėlus tektų jau kokią 18val eit gult :).

Gadget - sureaguoju -PAIMK, please, dėkoju iš anksto.

Atsakyti
Dubliuoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 21 spalio 2017 - 06:07