Ristinos grazus vaikis, abu tokie skirtingi tavo ir abu grazuoliai O megztukas sitam modeliui?
Maniskiui rytoj bandomasis karate egzas, bet jis ziuriu nesiparina visai
Dėl tų ašarų, tai tokio amžiaus berniukai, ne visi, bet gal tie kuriems labiau reikalingas socialinis pripažinimas, labai nemoka priimt pralaimėjimo. Mano vyriausias buvo toks, tai net per kūno kultūrą kvadrato varžybos būdavo tarsi gyvenimo/mirties klausimas. Jei jo komanda laimėdavo, tai grįždavo kiap erelis, o jiei pralaimėdavo,būdavo tragedija.
Ristina,taigi parašiau,kad vos tik pasiguodžiau, iš karto prikabino, nors prieš tai gal 5 kartus tą patį dariau.
Anyta atnese maisiuka maisto, bus ramiau laukt mirties is bado... Bet net susijuokiau - tradiciskai apelsinu idejo.
O as kadangi buvau be temperaturos, pridaviau Manta tevui - temps gudruti sia savaite danties traukt. Reikejo matyt kokias sypsenas vaikas mete.
Kadangi jau teko viena traukt, nes virsuj kitas augo. Tai dabar tylejo ausis paspaudes kol as netycia pamaciau ketvirtadieni kokio baisumo situacija jau
Va čia mano testinis bandymas ripsu iš tų pačių siūlų. Čia mokausi su planšete fotografuoti ir kelti, nes mano kompą sūnus visam savaitgaliui pasiėmė, o vaikų kompas kažkodėl iš fotoaparato nuotraukų nepaima.
P_20170121_191531.jpg 117,98KB
0 Parsiųsta kartų
Bet iš ravelrio neišėjo įkelt nes nerandu kaip 'paste ' daryti.