Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas,

Gali gal paprastesnį klausimą užduot? :) Kabinau, už kur kabinosi patogiai, papasakot nemoku.

Man mėginukus tik vakar išsiuntė, rrr, o aš jau užsilaukus. Daugiau žodžių neturiu šiam momentui.

nu :hmm:   dabar gal neaktualu, bet šiaip norėčiau gyvai pamatyt.

nu nes

kai vašeliu padarai pynutę ir kabini už tos pynutės akelės, tai pynutės šonas pasislepia. o tavo mezginy, ir tam anam paveiksliuke, tai niekas niekur nesislepia, tai ir klausimas, už kurios vietos tada kabinama surenkant akis :hmm:

Atsakyti

Logika ir nuoseklumas nuo durnumo gelbsti, žr. Pvz.

https://www.instagra.../p/BaVr3q3jZsc/

Atsakyti

Logika ir nuoseklumas nuo durnumo gelbsti, žr. Pvz.

https://www.instagra.../p/BaVr3q3jZsc/

Šitas geras, bet man šiandien logika nepadeda, ir nuoseklumas irgi :hmm:

Jau atgaminau ką ir kam aš vakar dariau :B , bet ką man su visu tuo daryt šiandien :blink:

Vienžo: žiūriu į knygą ir matau špygą :unsure: viena laimė, kad tą knygą, t.y. tekstą, aš pati ir rašau ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nite: 19 spalio 2017 - 10:04

22491790_1749298558413611_88071272482623

Atsakyti

wtf, :blink:  gadgetai, žmonės suskaupt sunku, o tu čia tokais sudėtingas schemas/lipdukus ar kokį tai kitą wtf mėtai :D

Atsakyti

Katuuuk, ajk suskaupc

Schemas ni aš.

Aş kawą i memus.

Atsakyti

Katuuuk, ajk suskaupc

Schemas ni aš.

Aş kawą i memus.

:D :D :D

nu va, matote

RESTAR

Atsakyti

UFO :D  patiko

Atsakyti

Man tai UFO syndrome :). Nors šiuo metu juo visai nesergu :).

Atsakyti

Jaučiu, jei anglų geriau mokėčiau labiau juokinga būtų, dabar ko įsigilinu, kas ten per žodžiai, tai ir juoktis noras praeina.

Be to kaip ir katukui susikaupt sunku, nes virusas prikibo - nosis, gerklė, galva, kaip nesavos, ašaros teka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 19 spalio 2017 - 11:31

Labas, mergaitės,

pagaliau atsilaisvinau, galiu ramiai paplepėti :)

Pas mane nieko naujo, ilgai brandinau mintį ir sugalvojau pamegzti kojinyčių neišnešiotukams, vakar vakare 4 kojinytes numezgiau, tai vis į tarpus pamezgaliosiu, tada supakuosiu ir dėžutę nusiųsiu į Kauną, kur ir pati gimdžiau neišnešiotukę :wub:

Ar kas dalyvaujat tokiose akcijose? Nes aš pirmą kartą bandau :4u:

Gadgetuko simpatiškus mezginukus mačiau, žavūs, su cinkeliu :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosirdi: 19 spalio 2017 - 12:13

O aš o aš ...

Atėjo kolega, sako "ko čia miegi atmerktom akim :blink: duok kavos - aš tau kompą perinstaliuosiu :B

Labai laiku pasiūlymas, nes jau kokias tris savaites žada  :P Kavos daviau, kompas atnaujintas - jaučiuosi šios dienos darbus nudirbus :D Ta rytinė špyga dar ir toliau tegul pasivaidena  :angel_not: jin kitam kompe  :P 

Katuko išsiblaškymas linksmina :D negražu juoktis iš žmonių, bet ... :rolleyes:

Atsakyti