Prarastosios riešinės, pusvilnė su elastanu (Žalias namelis, Garfitas), 40 g.
Kažkada šalia to žalio namelio gyvenau ir taip niekad ir neužėjau
Ristinos megztukas tobulybė
Gadget vėl rodosi Bepirštukės, matosi, mylimos, o tos skirtingos rankovės visai smagiai atrodo. Aš po truputį gyju nuo dryžiukų, bet vis dar gražu
Džiugu dėl Lace, tikiuos, kad niekad ir nepasikartos
Mane vakar bifffkį nugąsdino krepšininko žmona, 25-ių galvos auglius išsioperavus
Labas rytas,
Vakar nieko nenumezgiau ir šiaip nieko gero nenuveikiau tik nagus pagaliau nusigrandžiau.
Kojinių norėjot? Ar ko... https://www.ravelry....lume-2/patterns
Labas rytas,
Vakar nieko nenumezgiau ir šiaip nieko gero nenuveikiau tik nagus pagaliau nusigrandžiau.
Kojinių norėjot? Ar ko... https://www.ravelry....lume-2/patterns
Norėjom to "ar ko" turi ?
Sektiškai vakar nagus galandau vargšė mainikiūrininkė - taip stengėsi, jau taip stengėsi: suokė apie moters grožį, paskui apie patogumą ir naudą aš vistiek nepasidaviau - išėjau nelakuotais nagais
labas rytas,
Šiandien varau lipdyt,terapija tokia rytinė ketvirtadieninė
vakare bandysiu į Ikėją užsukti,reik pagaliau mano drakiaus guoliui lentynų matysiu,ką turiu,bus kaip priekaištas,kad va,kam naujus pirkt,kai tiek visko yra.arba atvirkščiai...kaip kolekcionieriai savo kolekciją vis papildo,kad turėt
koks mezgėjų būrelis
na, Olaiva, viso labo netoli 40 bet kaip matom vistiek darbas sekcijose vyksta
labas dienas
nieko naujo
Labas
Lietuti mane tai neramina tos moters psichine busena. Tokias nesamones pezet................. sveikas zmogus tokiu nesamoniu nekalbetu. Nu zodziu balindama plaukus isnaikino paskutines smegenu lasteles
Labas rytas,
Pynutę reiks kada išbandyt, nors vis tiek ne visai aišku. Restar, už kurios pynutės vietos kabinai akis rankovei?
Gali gal paprastesnį klausimą užduot? Kabinau, už kur kabinosi patogiai, papasakot nemoku.
Man mėginukus tik vakar išsiuntė, rrr, o aš jau užsilaukus. Daugiau žodžių neturiu šiam momentui.
Nuo rūpestito
Nuo durnumo nieko neturi?