Mopsai ne mano, o rytinio kavos sugėrovo. Vienas jo, vienas jo tėvų.
nu nu, įdomu, aps kokį ten sugėrovą iš pat ryto kavą geri
bet kad mopsai gali užniurkyti ir tave - žinau, esu tą patyrusi
Nuoširdi, ar parduodi tu tuos leliukyzmus?
Net nežinau ką atsakyti, šitas yra 5 pledas, parduodu, bet ne per online, ar kokių skelbimų dėka, tiesiog, vieną dekoratorė nupirko, kai remontus darė, 2 draugas dovanoms ėmė, ir žadėjo dar pirkti, 1 vyras vežė į Prancūziją.
Per online tai tik klausinėja, patinka, bet kaina matyt netinka, arba nežinau kur pardavinėti
Net nežinau ką atsakyti, šitas yra 5 pledas, parduodu, bet ne per online, ar kokių skelbimų dėka, tiesiog, vieną dekoratorė nupirko, kai remontus darė, 2 draugas dovanoms ėmė, ir žadėjo dar pirkti, 1 vyras vežė į Prancūziją.
Per online tai tik klausinėja, patinka, bet kaina matyt netinka, arba nežinau kur pardavinėti
Gatavą daiGtą parduoti labai sunku, nesvarbu, kad be dydžio ir spalva neutrali, bet vistiek sakys norio tokio pat tik didesnio ir žalio ir pan.... Dėl to ir klausiu, kad vis mezgi, bet ar yra kam.
Vakar maximoj mačiau suknelę panašią kaip gadget čia reklamavo, netgi panašiai žalia, iš bukle siūlo ir net gi buvo XL dydžio ir net gi kainavo padoriai, bet pagalvojau, kad man būtų per šilta
Pledukus mezgu tik todėl, kad kažkada prisipirkau daug vilnos siūlų, tai kol jų nesumegsiu, vis gims vienas kitas pledukas, vis tiek kažkada atsiras pirkėjas. Užsidirbti iš to nelabai yra šansų, nes mano mezgimo tempai lėti, mezgu tik dėl malonumo ir pats svarbiausias dalykas, nepatinka megzti pagal užsakymus, tada man daugiau streso, nei malonumo, Nesu aš kieta mezgėja, kad iš paveiksliuko numegzčiau tą ar aną, mezgu tai, ką daug maž sugebu. Pledukus mezgu kai nesinori sukti galvos, varai paklodę pagal schemą ir viskas, nei kilpos, nei siaurinimai, platinimai, išėmimai nerūpi. Ai, čia kaip aš sakau, mano pasižaidimai
Tikrai nuo mūsų temas nusirašinėja
Sveikos, tobuliukas Ristinos megztukas ♥. Kaip norėčiau tokių vaikams....
Nesąmonę ten rašo apie mirkytų avinžirnių virimą, Tikrai nereikia 1,5 val, nebent nemirkytus, nors ir tai - nieko tiek ilgai neverdu... Iki pusvalandžio. Pirkau vakar Skanėjos, nes reikalai užspaudė, pas turkus nenuėjau. Bet taip akivaizdžiai mažesni, neišvaizdūs, trečiarūšiai kokie, jaučiu, kai yra su kuo palygint.
Lace - puiku ♥.
Nuoširduk, faina, kad radai būdą megzti, kas patinka nesinervinant. Man tokios būna paprastos kojinės bei lygusis mezgimas, kurį labai mėgstu .
Lace, o bentjau galvos nebeskauda?
Restar, ale tai kokia išranki aš tai priimu kaip du skirtingus dalykus ir tiek. yra paprasti ir yra prabangūs, avinžirniai ta prasme. tai vat, švenčių proga galima ir prabangių nu juokauju. šiaip tokių nesutapimų galima rasti ir daugiau. tie patys lęšiai. yra tų Baktat stambių, o eiliniai pigesni, bet ir smukesni
o virt tai ir aš tiek mirkytų neverdu. jei tiek virt, tai koše pavirsta. nors gal tie prabangūs ir ilgiau verda
šiaip tai aš ir panoms savo nuolat pakartoju tokią liaudies išmintį :Dkai pradeda išsidirbinėt, tas maistas toks, tas anoks, šito galima ir geresnio rast, blablabla.... kad iš per daug gero gyvenimo kabinėjasi, ir kad mes valgom tam, kad gyventume, o ne gyvenam tam, kad valgytume.