Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kvyyyyyyyyyy

Nite, visada gali su vazonu ateit  :D  :D

Nu arba taip juoda, raudona, ir su vazonu.

Ką, ne kietai?

5862184800_1_1_1.jpg

Atsakyti

Swapint dar nepradėjau, bet jau sapnuoju

Kol kas sapnuoju gadget ir ji ryte man sksmbina, tai kaip ir galiu sakyt, kad sapnuoju pranasiskus sapnus...

Sveikos

Atsakyti

O rožė dantyse netiks ? :D

img_bd9698e6geles7.jpg

Tai aišku tiks, svarbu kodą atitaiky: juoda, raudona ir rožės. Gali gi būti laaaabi įvairių interpretacijų. Pažiūrėkit, gi Limit supersuknia visdar kišenėta, o kiek joje visko, nenumatyto recepte?

Jaučiat dėsningumus: Limit pasigamina po superinę kišenėtą kiekvienai pirčiai (pernai buvo raudona iš krūto siūlo).

Atsakyti

Laba :4u: Smagu skaityt Jusu kvykesius del pirties :D kaip as noreeeeciau :rolleyes: :wub: alia ne tau martynai melynas dangus :B Sokiai virtuveje baigti iki 4dienio, galima megzti :4u: alia pradejo tirpt desine ranka :unsure: nors swapinasi tai labai smagiai, tai turbut kibsiu i darba su tirpimais :blink: Kazkur deliojau laikus, alia nipomniu kam :unsure: bilobilio reik :unsure:. Atnesu pasigirt dar vienu rankdarbiu :rolleyes: vakar zuiki lipdziau daugiau nei valanda :huh2:

Priedas  IMG_0722.JPG   91,97KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasyte_: 17 spalio 2017 - 15:08

Rasyte, teminis Alisos gimtadienis?

O Kamilė taviškė ar ne? ar kita leituvaičių bendruomenės narė?

bet tai kai kruopštumo kūrinys....kas viduj? :rolleyes:

Atsakyti

Rasyte, teminis Alisos gimtadienis?

O Kamilė taviškė ar ne? ar kita leituvaičių bendruomenės narė?

bet tai kai kruopštumo kūrinys....kas viduj? :rolleyes:

Aha, mergaite dievina Alisa . Tortukas nepazistamiems, bet aplink gyvenantiems lietuvaiciams, Kazkaip vel isisukau i tortu kepima :D

O viduj sokoladiniai biskvitai, grietineles ir sokoladinio kremo pertepimai. :4u:

Mb pamates vakare su kuo naktineju, sake nu jau neee.. uz tokius pinigus geriau ziureciau tv :D alia ka padaryt, kad man patinka :rolleyes:

Atsakyti

Mano meniškos rankos išmatavimai (vieši vieši)

Delnas plačiausioje vietoje, kai ranka padėta ant kieto pagrindo - 9,5 cm;

Plaštakos ilgis nuo delno apačios iki ilgiausio piršto galiuko - 19 cm, ilgiausio piršto individualus ilgis - 8,3 cm.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 17 spalio 2017 - 15:24

Labos

kaip smagu jūsų pirtinius kvykavimus skaityt :) Kada jūs ten pirtinatės, gal tikrai skype jums skambint? :D Bet įtariu, nesusiderinsiu laiko, šeštadienio rytai (LT - vakarai) LT mokyklai skirti. Teminius batus kaip tik parduotuvėj mačiau - juodi su siuvinėtom raudonom rožėm :)

Aš irgi sektiškai neišsimiegojus. Nusprendžiau pradėti planuot miego valandas, nes oda labai nebekaip atrodo nuo nepakankamo miego. Pradėjau veidrodžių baidytis, kažkokia pavargus moteriškė juose persekioja  :ax: 

Abelo, prašau padėk  :4u: Gal gali pakomentuot apie gripo skiepus? Pamišę vietiniai dėl jų čia ir kaip tik prasideda laikas, kai spaudimas iš visų pusių skiepytis ir su akcijom (darbe, poliklinikoj, vaistinėj, bele kur, kur nueini). Jei vietiniui pasakai, kad nesiskiepijai nuo gripo, tai sureguoja taip, lyg dantų pastos nepažinotum ir dantų nevalytum  :oh: Nesergu aš dažniausiai gripu, bet o jei susirgčiau... Ypač su vietinėm medicinos kainom  :oh: Bet ir tuo mitu tikiu, kad “kas nesiskiepija, tas neserga, kas skiepijasi, suserga lengvesne forma”. Ir abejoju, ar jie tikrai atitaiko skiepus pagal tais metais vyraujantį virusą... Jei turėsi laiko, prašau padėk apsispręst  :4u:  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Padarysiu skype kviečiamą diskusiją, ir visas pakviesiu sudalyvaut. O jau nuo 25 d. 12 val iki 26 d. kokios 10 val. atitaaaaaikysim laikelį.

Rasyte_, aš ne iš piktos valios, cik iš gryyyyno pAvydo pamiršau tave tarp skaipisčių paminėt.

Atsakyti

sveikos :)

googlinu... mažų megztukų tema :) ir ir ir ... baiginėju savo nebaigtuką :) :yahoo:​ 

Atsakyti

Priedas  20171017_225138.png   277,2KB   0 Parsiųsta kartų

As jei busiu tai su tatto iskart

Atsakyti

sveikos :)

googlinu... mažų megztukų tema :) ir ir ir ... baiginėju savo nebaigtuką :) :yahoo:​ 

Labas, lattttieeeee verslo partnere!

Aišku esi labai netgi suskaičiuota!!!

Atsakyti