Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ligvita, sveikatos tau, kad greičiau  iš ten išeitum. 

Santariškėse, kiek teko susidurt -mama, ar vaikai gulėjo - tai tikrai gerai maitino, bent jau pietūs  tai tikrai kažkas geresnio nei dešrelė buvo.Daugiau niekur neteko būt, tikriausia nuo ligoninės priklauso.

Dontstop, kokie čia siūlai? Nei viena etiketė neatsisukus normaliai. Čia gal alpakos prisipirkai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2017 - 15:12

Dontstop, kokie čia siūlai? Nei viena etiketė neatsisukus normaliai. Čia gal alpakos prisipirkai?

Taip, Vernito alpakos  :)​ 

Atsakyti

Reik ir čia pasigirt :rolleyes:

Priedas  1.jpg   140,03KB   0 Parsiųsta kartųPriedas  002.JPG   420,96KB   0 Parsiųsta kartų

Megztukas megztas pagal griežtus reikalavimus :D

Spalva "marga", mėlyna. Kaklas ir rankogaliai - kitos spalvos. Ir b ū t i n a i ilgas, bet neilgas kaklas su 2 sagutėm :huh2: ir jos neturi atsisegti :lol:

Bet pataikiau :karsta:

Atsakyti

Labas 

Sulakstem kaiman vaikio parsivezt..nes gi tėtis ten apsirgo teko gelbet nuo bacilu vaiki..nors jei pagavo tai pagavo

Sese gavo kiseneta, patenkinta sake viskas tiko, trumpa tik bet jinai tokios norejo

Vyro klausimas pamacius sake ko vel prisipirkai, net nesimato kad rankom megzta

Pasiemiau dryziuka ir murkiuuu

Mirstancios is bado Ligvitos zinutes prajuokino  :D 

Gyvensi turbut

Atsakyti

Ristina, tu gi pripratus užsakymus vykdyt, puikiai įgyvendinai. :wub: O reikalavimai priminė mano dukros sąlygas skraistei :D

O aš šiandien gavau iš niumos siūlus už pirties kepurę ir puoliau megzt. Nors verkia namai netvarkyti...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2017 - 17:14

Kerpena, ką iš jų mezgi? Aš mėginuką prasimezgiau, labai ploni, tai ir palikau ateičiai, kai pribręsiu žakardinimui kada nors.

Iš traukinio spėjau iki MZ nueit ir pasičiupau islandiškos vilnos pirštinėms. Tuoj eisiu bandyt.

Šiandien tėčiui lygiai mėnuo ligoninėj... Ir dar bus labai ilgai...

Atsakyti

Labas 

Mirstancios is bado Ligvitos zinutes prajuokino  :D

Gyvensi turbut

Turbut :D 

Atsakyti

Sveikos :)

aga, vis gyvai su sektantėm teko pabendraut :)

Kerpena, prisiruošiu ir pasidemonstruosiu su kepure ir maudymke (N-18 po trečio gimdymo, ale ką daryt), nes spalvos laaaabi panašios  :yahoo:  :wub: 

Restar gerietė- vietoj LPexpress dirba :) Smagu pasimatyt buvo, kad ir trumpai.

Donstop, buvo smagu susipažint. Manau, dažniau meetuose pasimatysim.

Aš šiandien Viliaus krepšinio varžybose buvau. Laimėjo vėl. Savo amžiuje pakilo į primą vietą jų komanda. Tie, kurie pralaimėjo- nusileido į trečią. Tik nesupratau, ar trenerio, ar tėvų spaudimas vaikams, bet po varžybų vos ne kas antras verkė.... Kooo??? Kam jie taip reaguoja??? 

Atsakyti

Aš ruošiuosi dukrai megztinį megzt, iš dvigubo. Tai pirmiausiai reikėjo mėginio, tai vietoj jo mūsų testo vieną etapėlį pramezgiau. Tada ilgai skaičiavau  pasidėjus djkros džemperį, kiek man k am akių reikia ir jaikiek pamezgisu, dar labai mażai.   Norėjau pirmą kartą nuotrauką įkelt per planšetę, su ja pačia ir fotkintą, bet niekaip nepavyko. Spaudžiu "browse", renkuosi galeriją,atjdaro, surandu tą nuotrauką, paspaudžiu, sugrįžta man į forumą, bet niekas neprisikabina. Gal mobiliosios patars, ką ne taip darau.  Priedas  P_20170121_174851.jpg   140,63KB   0 Parsiųsta kartų

užteko tik pasiskųsti ir pridėjo, nors viską taip pat dariau :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 21 sausio 2017 - 18:04

ristinos kataloginis vaikinukas su kataloginiu megztuku :)

Ligvitos uzrasus skaitau ir krizenu . ne viena karta teko  ligonineje gulet ir ne po savaite . nebus ten restoraninio maitinimo. ale is bulku kaloriju  uztektinai gulimam rezimui :)

as kiek pamenu  budavo

pusryciai  duona bulka, sviesto gabaliuks ir slapiankes rieke

pietus sriuba( kas nuo stalo nusluota, ir pupele ir makarons ir bulve ir kruopa)  ir  koks nors trintukas su   spalios kruopu koses saukstu , aisku duona bulka

pavakariai du sausainiai gaidelis  ir kokia arbata

vakariene pabalinta  kruopu sriuba

nu bet  tik viena kart svoris pakrito, kai  nesuvalgydavau ka duodavo, duonu bulku isvis nevalgydavau . ir nic nieko is namu :D

jei maisto maza, reiskia sveiksti , apetitas yra  ;)

SVEIK greiciau :4u:

Atsakyti

Niuma, dazniausiai tevai spaudzia, nors labai daug nuo trenerio priklauso, kol Mantas lanke, tai tikrai super trenerius turejo, viena kart esu verkianti vaika macius, tai treneris su juo kalbejosi. Net kai jie tarpusavy zaisdavo, gryzes Mantas su sypsena pasakodavo, kaip jie pralaimejo ir atsispaudimus/atsilenkimus/pritupimus dare

Atsakyti

Kerpena, foto tai yra :mirksiukas:

Atsakyti