Aha, yra mintis kažką tokiais motyvais pamegzt kalėdiško dovanoms
pšeprašam, o kur rožės ant to tratataliai dreskodinio??? greičiau jis man kažkoks driskodinis
Tratataliai parašyta TUŠINKIT ŠVIESĄ, dėl to užrašo jis man iš esmės dreskodinis
Tratataliai parašyta TUŠINKIT ŠVIESĄ, dėl to užrašo jis man iš esmės dreskodinis
O kaip megzt tamsoj
Mano šiandieninis megztukas irgi dreskodinis, bet labai konceptualiai. Rožės yra ant etikėtės. Juodai baltos.
O kaip megzt tamsoj
O čia besipirtinančių paslaptisssssss bebebe
O čia besipirtinančių paslaptisssssss bebebe
Aha tamsoj vandeny muiluotom ar tortuotom rankom
apniukę,tai truputis spalvotų tortų ir ne tik
Ir miaurrrrrrgaitė, ir miauuuuukis - paaugę, dailučiai, glostytini
Pas Gadget jau kokios garbanotos mintys sukas . Nes aš tai irgi rimtai planuoju megzt per mytą, tai man šviesa reikalinga bus . Gal net tradiciškai reikia atsivežt siūlo kojinėms ir pasigamint porikę sau brangiausiajai per visą laiką. Storos dundagos dar turėtų būt likę.
O tos rožės ir ant suknelių ir ant džinsų gražu idėjiškai, jeigu rimtai būtų toks dresskodas . Kietai atrodytume .
ašš tai galiu ir tamsoj megzt...tik paskui šviesoj reikia viską išardyt
tingiu, neisiu pasivaikščiot šiandie..pamegsiu 20 minučių
O tos rožės ir ant suknelių ir ant džinsų gražu idėjiškai, jeigu rimtai būtų toks dresskodas . Kietai atrodytume .
Restar,
Nuo pat Valdemaro skambučio iššaukimo dideliu pirties norėjimu esi 2017 metų mezgėjų pirties mūza. Tai reiškia, kad kaip pasakysi, taip ir bus.
Juoda su rožėmis yra pirties dreskodas:sakai?????