Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kerpena, tikiu, kad kai kurie drakiai patys is paskos auto atbeks, taip, kad uzteks. Dar neaisku, ar artejant faktui maniskis neapsigalvos.

Atsakyti

[b]Ramintas[/b], tu taip tyliai mamauji, kad net nesurašiau. Pamenu, Jonavoj buvo partizaninis pasirodymas  :yahoo:​    Arba gali atvykti su Kauno ekipažu, o paskui kokiu IUberiu gautis iki gelžkelio stoties, ir parvažiuot Kaunan.     Uj, radau suknias iš Katuko sapno, bet arba rožės, arba tinklas. b8b7a3da12e37a13d5737da7d4fabecf.jpg

Nu bet typ.top tokia ir buvo :D tas tinklas tai toks su pasuknele

Atsakyti

Meetas su suknelėm, siuvinėtom rožėmis.   :lol:

Dress kodas...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 16 spalio 2017 - 17:34

Ramintas nugi pasakyk kad jau uzstata sumokejai, apsigalvot bus per velu 😀

Atsakyti

Labas vakarelis :)

galvojau diena iseis parasyti ka nors, bet darbo buvo daug, greitai praleke dienele :)

Kokiu graziu sukneliu primezgete  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  Kerpenos labai daili, o ir figura su tokia suknele gerai atrodo... Norejau megztuko kazko panasaus, tik kad megzto kiaurarasciu. Su nerimu kazkaip nedraugauju, neiseitu tikriausiai nunerti. Nors nerti moku. 

Limit, kisenetoji ir labai grazus modelis  :wub:  :wub:  :wub:  ir spalva. Nugaros grazus uzmanymas  :wub:  :wub:  :wub:

Noriu abieju sukneliu, is kur tiek laiko gauti, kad nusimegzti tokiu grozybiu :)

Swapinate, o man kazkaip sunku su idejomis, yra viena ideja, tik kad ne iki galo sugalvota... bet vis pagalvoju, gal ka nors kita sugalvoti  :hmm:

I pirti noriu ir net labai noriu... Bet tikriausiai nepavyks, gan toli... vienai vaziuoti, ziurint dar koks oras.... Dar viena is priezasciu dukros gimtadienis, dar nenuspresta, kada ji reikes atsvesti 11.25 ar jau 12.02 :)

Vakar gaminau dukrai i vitaminu svente karuna su obuoliu...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgite03: 16 spalio 2017 - 18:39

O, kokius ilgus tyliųjų pasisakymus ištraukia didelės skaros ir gražios moterys!!! Ir suknios!

Jurgite03, tu nuo Šiaulių krašto viena sektoj... Vienai ir kelionė, ir kaštsi, aišku, dideli. Ir dar visiškai pateisinamas alibi - dukrytės gimtadienis :wub: 

Tu pasižiūrėk. Pirmos 13 jau yra.

Jei tau staiga susidėliotų palankiai...Gi lauktume. Vilnius ir Kaunas prisriubauja, o sektantes iš kitų miestų ir miestelių matom retai. Imat ir partizaniškai nustebinat ryžais megztukais ar visa sektos chatielkių numegzta kolekcija, kaip levandose tamsta ar Anykščių pievutėj kacumota.

O gal įvyktų tas logistinis stebuklas, kaip Olaivos ir Śarangės duete - Šarangè atšarangina iki Kauno, o jau iki levandų olaivina Olaiva. Ar kas sutaupė, neklausiau, bet du faktai, kad linksmiau.

Atsakyti

[i][b]vincis[/b] jau 2016 metus perskaitė, sakė, keičia lempas ir, jei brolis drįs kaštonų gimtadienį švęst užsienyje, ji gali netyčia ir atvykti. +1 atsarginė suknelė.[/i]

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 16 spalio 2017 - 19:18

Labas.

Sesija baigta  :yahoo:  eisiu pamegzti ta proga.

Atsakyti

namie nieko saldaus nėr,tik kažkoks nuo krakusmečio maišelis su karamelizuotom lukštentom siemkom.sunaudosiu,kai saldžiau nieko nėr... :D

 

kažin ar ta suknelė man leis ramiai miegot,galvoj knibžda priekio raštelis,kišenės ir apdaila.nusibrūžinau nugarą,ryt reiks toliau konstruoti

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 spalio 2017 - 21:16

Olaiva, ar jau paplanavai, katroj vietoj siuvinėsi dreskodines rožes?

Atsakyti

Man tai ką, galiu 

DRESKODINĖS KELNĖS

Atsakyti

Olaiva, ar jau paplanavai, katroj vietoj siuvinėsi dreskodines rožes?

kadangi į pirtį šiai diensi važiuoja tik 0.5 Olaivos,tai ir rožėm dar nesirūpinu :D

Atsakyti