Kerpena, numegzta vienas paredas jau senokai.nesiojamas, mylimas.siulo dar kazkiek like.o man kaip tik tas serialas labiau patinka butent del tos kalbejimo manieros
Labuka
Jaučiu pareigą prisiduot dėl pirties nu labai norėčiau, kad ir be nakvynės, ale nieks neaišku priklausys nuo vyro nuotaikų (gavau visiškai nepagrįstą priekaištą, kad turiu daugiau laisvalaikio nei vargšas jis...) ir vaikų sveikatos tuo metu. Aprimus aistroms dėl laiko pasidalinimo, duosiu žinot, kaip ten man gaunasi ;)
Kaip aš smagiai tavo prisidavimą paskaičiau
Aš tikiu, kad tau pavyks. Ir vyras bus laimingaS, ir vaikai sveiki, ir tu pirty.
Ramintas, tu taip tyliai mamauji, kad net nesurašiau. Pamenu, Jonavoj buvo partizaninis pasirodymas
Arba gali atvykti su Kauno ekipažu, o paskui kokiu IUberiu gautis iki gelžkelio stoties, ir parvažiuot Kaunan.
Uj, radau suknias iš Katuko sapno, bet arba rožės, arba tinklas.
O as taiiiip norec pailset jusu drakiu sviesoj.
Tai siūlai ir drakius susivežt? Nežinau, nežinau...
Katuk, dar ir dydžius susirašyk.
nuo ryto kirbėjo mintis suknelę nusibrūžinti.iš grafitinės alpakos+merino.nu ką,suku siūlus,eisiu pasportuot modelis galvoj,reiktų gal pasipaišyt l.noriu kišenėtos,bet virbalais lygiai megzt nenooo,o bruoliu tingiu kilnot akis.tai vat...
Olaiva, gali ant viršaus kokia kišenes užsiūt ir bus kišenėta.
Man labai Limit brūžinta suknelė patiko, su šonuose įleistom kišenėm.
Šiandien dar pasikristalizavo swap idėja, kuri ima pamažu džiugint.