Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

jau apžiūrėjau kad norėjo ale tik 17

Atsakyti

Gi manęs, sakau, netraukit kolei kas sąrašan. Kad ir kokiu vardu raumenyje pas Gadget būčiau  :P   Prisipažįstu, kad šian poprastė diena. Nėr ko iki paryčių filmus per TV žiūrėti. Sugundė vakar vyriškis su Tarp žvaigždžių, kad ir kaip aiškinau, kad nemėgstu fantastikų... Pradėjau megzdama viena akim žiūrėti, tai - iki galo... Šiandien atsikėliau ir nepabudau. Ir dabar dar vis dar nepabudau  :B

 

tu ne list'e

tu WISH LISTe

Atsakyti

Nu, mirsiu iš smalsumo iki pirties, kad sužinočiau, kas ta  13-ta, kuri padovanojo man nuostabų savaitgalį ♥. Ačiū, Gadget, už tavo kantrybę ir pastangas bei visoms užsirašiusioms. Aš labai vakar "verkiau", kad noriu pirties :wub: .

Katuk, ničnieko negaminu irgi, idėjų irgi arba visos, arba nei vienos, bet "dar čėso yra, ir mes pabaigsime darbus", kaip kitados sakė Slunkius :). Laukiu įkvėpiminių mėginukų paštu, kurie geriau tegu ilgai nekeliauja. Man visada ilgiausiai gimsta idėja, pati gamyba greičiau įvyksta. Mokykloje per lietuvių rašinį pradėdavau antros pamokos pabaigoje, jeigu išvis pradėdavau, buvau išsireikalavus privilegiją parašyti namie.

Gadget - suskaičiau komplimentą ♥.

Noriu megzt ką nors spalvoto :lady:. Tyčia pažiūrėjau, kiek šypsenų SM duoda, bet man šiuo nauju būdu ne taip patogu, kaip anksčiau, tai retai jas naudoju, nebent klavišų kombinaciasą suspaudau žinomiausias.

Atsakyti

Mokykloje per lietuvių rašinį pradėdavau antros pamokos pabaigoje, jeigu išvis pradėdavau, buvau išsireikalavus privilegiją parašyti namie.

 

Tu matai. Aš irgi turėjau tokią gerą lietuvių kalbos mokytoją, kad leisdavo rašinius rašyti namie. O man rašydavosi tik naktimis. Ir daug ilgiau, nei mokykloje laiko duodavo.  :)

Bet per egzaminą kažkaip sugebėjau susiimt.

Atsakyti

Freke, kur vieną vaiką pametei? Kiba taip greit suaugo? :D

Atsakyti

Ai... bijau kad per gera dusia nebusiu prisidirbus. Papasakosiu asmeniskai

Atsakyti

Labuka :)

Jaučiu pareigą prisiduot dėl pirties :) nu labai norėčiau, kad ir be nakvynės, ale nieks neaišku :( priklausys nuo vyro nuotaikų (gavau visiškai nepagrįstą priekaištą, kad turiu daugiau laisvalaikio nei vargšas jis...) ir vaikų sveikatos tuo metu. Aprimus aistroms dėl laiko pasidalinimo, duosiu žinot, kaip ten man gaunasi ;)

Atsakyti

oj, prisiminiau, ką šiąnakt sapnavau.
taigi kad mūsų sekta ruošia kažkokį pasirodymą, lyg ir šokį ir reikia visoms vienodų suknelių. tai va, ieškojau tų suknelių , vieną radau, ir klausiu dar, bet niekaip negaliu suskaičiuot kiek  gi mūsų turi sušokti ir kiek tų suknelių reikia :D

o suknelės buvo tokios juodos a la tinklinės ir su raudonom siuvinėtom rožėm :D

 

tai 13 ane, suknelių imti :hmm:

Atsakyti

tai 13 ane, suknelių imti :hmm:

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Sveikos

Ingrigos (kurią nelaiku užgriūna darbai)

Jeigu bendradarbe nesves savo gimtadienio ir sekmadieni sutiktu uz mane padirbti, tai sestadieni po darbu atlekciau su jumis savo atsvesti  :ax:  bet cia pasvajojimas :(

Kerpena labai grazi suknele ir tau tinka :wub:

Atsakyti

Suknelių 13? 13.

Ir 13 atsarginių. 

Atsakyti

Ingriga, pirtis tau per gimtadienį????

O trečios kolegės neturi? Kad ta 3ia dirbtų, o tu su galinčia švęst kolege atbrauktum.

PIRTIS UŽSAKYTA.

Atsakyti