Labos,
Kerpena, kaip Faustas? Labai gerai atsimenu, kai ėmei tuos siūlus Anykščiuose. Jie visgi šokoladiniai, ar baklažaniniai? O suknia, tai aukštasis pilotažas. Bet tu, kiek pastebėjau, lengvų sprendimų ir nesirenki.
Limit man visada kaip ekstra vitaminų dozė Rimtai. Visada su šypsena, visada smagioje nuotaikoje. Man vieną kursiokę labai primeni, netgi išvaizda. Suknelė tinka, ypač geltonų lapų fone
Ristinos megztukas paprastuoliškas, bet fainas. O tos bangelės mocherinės? Dailiai turėtų atrodyti tokiu raštu mini black dress iš vilnos arba lino :rolleyes:Reikia išsisaugoti idėją.
Restar, man tai paslaptis, kaip tavo išmatavimai neatsispindi fotkėse. Atrodai net labai standartinė moteris, aišku kol į tavo skarą nesusisuka Gadget. O skara labai jauki. Koks dabar pas tave periodas: pilkas ar oranžinis? Mėlyną jau senokai ant tavęs mačiau.. Dingo Lace, dingo mėlynumai sektoje
O aš ką, prabėgau šįryt krosiuką. Šilta neišpasakytai Savaitgalis eiliniškiausias tarp vaikų, savų ir svetimų. Megztelėjau šiek tiek..Swapas įpareigoja