Labuka. Man tai niekada nepatinka mezginys rekomenduojamais ant kamuoliuko atiketės virbalais megztas. Aš visada noriu tankiau ir cotton merino mezgiau 3nr. Tiesa ne Dropsų, bet rekomeduojami buvo irgi 4nr.
Aš dropsinius cotton merino irgi mezgiau 3 nr.
Kacumota, o tu irgi pažiūrė į juos alkanom akim
Labos
Ligvita
Klausimas mezgusiom is coton merino-kokio nr virbalais? Etiketej raso 4.prasimezgiau 3.5 , bet beveik dar tankiau noretusi.ar cia siulai ne tie ar rankos ne tos.
Kaip noreciau tinget su mezginiu, o visi kazkodel ziuri i mane alkanom akim...
Riesines 3 nr mezgiau
Ligvita, o kaip sveikata? Ar gerėja?
Kosciu daugiau lyg truputi atsikoset pradedu, bet aiskina, kad plauciu uzdegimo nera, kazkoks yra tik ne plauciu... Bet kaip ir sakiau taip maitindami ligos nespes rast is bado mirsiu
Girdziu (mano palata prie posto) jus pas ka? Mes pietaut pradedam Tai man klausimas bijot kad gimines pamatys?
Nors atnese skaniai kvepiancia kopustu sriuba ir pieniskas desreles feeee
Ligvita nesinervuok, tikrai negresia toks greitas mirimas badu
Sveik
Ligvita nesinervuok, tikrai negresia toks greitas mirimas badu
Sveik
Bet pasveikimas taip maitinantis irgi negresia
Siaip as linksminuosi, anyta zadejo ka nors uzvezt
Labas.
Kacumota, aš Dropsų Cotton meriną mezgiau ir 4, ir 4,5, ir 3,75. Priklausomai nuo to, kokį tankumą reikėjo pagal aprašymus išgauti. Man per skysta nebuvo, bet aš jau esu sakiusi, kad mano tankumas ir priklauso nuo virbalo storio. Jei mezgi laisviau, tai ir rinkis tokius virbalus, su kuriais megsis taip, kaip norisi
Bandau isprakaituot sededama ir tikiuosi iki ryto be rozines laimes tabletes apseisiu, nes nakti atsibudau susalusi su kiaurai slapia paklode ant nesugeriancio ciuzinuo. Persirengiau ir ilgai ieskojau sauso kampucio
Ligvita, ne pavalgyt atvažiavai . Jeigu apetitas yra, reiškia- gyvensi . Man, kiek teko gulėt (3 kartus), tai maisto užteko. Ligoninėj stebuklų nieks nesitiki... Neduok Dieve, pakliūt į ją su rimta liga.
Pradedu riedėt iš Kauno.
Tai ir as galvojau uzteks nes namie ne iki maisto buvo, bet kazkaip idomiai is triju normaliu maitinimu du kartus maistas saltas
Mama Santariskese kai gulejo, tai sake sociai maitino, cia matyt nuo ligonines valdzios priklauso, vieni zmones gydo kiti organizacinius reikalus su priimamojo gydytoja tvarko, o be manes ten dar du zmones greitaja atvezti lauke...
Sveikos
Laimės pilnos kelnės
Taip norisi pradėt kažką iš jų, bet 5 nepabaigti darbeliai slegia sąžinę
Ligvita, jo, ligoninė ne kurortas Sveikatos
Ufff... nereik man siūlų..
Ligvita laikykis