aš irgi savaitgalio nepajutau.nors buvo ir smagus,ir turiningas.vienintelė paguoda,kad dabar su serialu galiu pamegzti
labas rytas
ohoho, tikrai koks gausingas mezginiais savaitgalis
pirmiausia tai noriu paminėti Kerpeną. Nežinau, ką tu ten blogo matai, bet suknelė ant tavęs super gerai atrodo. ir netgi sakyčiau lieknina, bent jau fotkėj. Žodžiu nešiok nosį iškėlus, tikrai verta.
aš šiaip kažką panašaus turiu irgi dalis megzta mašina (Olaivos), nors ir ne man o viršų primezgiau kiauraraščiu virbalais. tik kad sugebėjau nusitrumpinti, tai toks miniakas miniakas.
Rasytės aprilius toks visai mielas, apatines maikes tik keiti, ir vis kitas įvaizdis gaunasi.
Ristinos dryžius tai toks nešiotinas, labai teisingos spalvos, mochera vaizduotėj
Limit, faini akcentai.
Nu Restar kūrinys tai jo... tiesiog gigant.
apie sekmadienio kavą sąžiningai buvau pamiršus. momentą vakare net pasigailėjau, nes nu turėjau reikalą mieste ir važiavau vakare, gi galėjau ryte jį sutvarkyt. bet paskui supratau, kad greičiausiai vistiek būčiau prioritetus žemės darbams priskyrusi, nu nes graži diena, vos ne vienintelė šį rudenį tai va, beveik viską, kas suplanuota ir reikalinga - pasidariau. skauda nugarą ir kojas, ir užpakalio raumenis rezultate
mezgimo šiek tiek įvyko dar lietingąjį šeštadienį
Kaip noriu dabar megzt, savaitgalis pralėkė žaibišku greičiu, tai trūksta dar bent dienos laisvos atsigavimui...
o dievulėliau, kas čia per grožis
Aš irgi šituos brioche labai noriu išbandyt, bet vis eilė neateina. Kažkada jau virtualiai buvau išsiaiškinus net kaip mezgasi, bet dabar jau reikėtų iš naujo aiškinti.
o dievulėliau, kas čia per grožis
Aga. Nerealu.
Ir spalva ir pupsikai....
Labas rytas is virtuves tarp tortu
O noreciau tik megztiiiii
Aciu uz pastebejima megztuko, nors foto tai tikrai ne kokios
Ristina, labai skani spalva ir peciai nuleisti man labai patikti
Kerpena, labai daili suknele
Limit, studencioke kiseneta irgi grazi
Restar vajeeee nu ir dydis
Savaitgalio nebuvo
Einam kavos
Kokios fainulkos
Nu kaip man gražu visokie taškiukai, skylutės ir pupsikai...
Prisiminiau, kad ir vakare šiandien nepamegsiu, dvi treniruotės šiandien, su pertrauka džiakudzėj, bandysiu atlaikyt
Sveikos, ryte sapnavau, kad dar sekmadienis...
Jurgitak - buvau, senokai. Daug ką pamiršau, bet kai kas išliko. Pradžioje tikrai buvo didelis įkvėpimas. Paskui reikia atsišviežinti. Aš dar žiūrėjau iš kitos pusės, kaip pati seminarų organizatorė, tai ten daugiau priekaištų buvo, bet gal patobulėjo per tą laiką labiau . Šiaip, užskaitau, kad ne veltui praleistas laikas.
Gadget nustebino apibūdinimu , net nemaniau, kad apie mane. Skara nusigigantino, nesuvokiant, kokios gigantiškumo išeis, paaiškėjo tik nuo virbalų nuėmus. Laisvas mezgimas + platinimas kiekvienoj eilės davė savo.
Mezginiui pritaikiau kitus virbalus, senučius Addi, bet daug nebepasistūmėjau, kažko sudirgusi buvau vakare.
Limit tai galiu girt nugirt, kaip ji fainai atrodo ir fainai mezga ♥.
Jau daug mėnesių klausau šito garso takelio https://www.youtube....532D6F27FEAA3B0
Kažkokia mano širdies muzika. Iš šitą filmą galiu žiūrėti ir žiūrėti - man jis kaip koks baletas, ar opera, kur žinai siužetą, bet mėgaujiesi muzika ar šokiu.
Kerpena, mes siula pasidalinom
O sita filma ir knyga ir as labai megstu