labai gražus raštelis
nu bet pas mane gyvena tai konkretaus laiko vagis - mezgimo laiko vagis
Šiandien kažkokia bejėgystė ištiko visokiom prasmėm. Buvau per pietus sportuot, tai toks jausmas, kad nei vienos jėgos nelikę, tarsi pirmą kartą būčiau atėjus, raumenys nei kiek neveikė. Viduj irgi negera, nerandu sau vietos visą diena be jokios aiškios priežasties...
Nu žinokit ir pas mus kamščiai, bardakas totalus, išknistas pagrindinė gatvė, per kurią aš per dieną turiu pravažiuot 6k, tai nesikeikus neišeina, koks tešlynas, duobynas ir marmalynas, tokiu oru, bet darbai vistiek vyksta, kad baisiau negu baisu, jei nežinočiau virtuvės, tai keikčiau kelininkus, bet kai žinau, tai juos užjaučiu, o žagsi kiti....
Iš vaikų gyvenimo... Luknė nuo rugsėjo mėn kalbėjo ir klausė ar galės važiuot į operos ir baleto teatrą su muzikos mokykla, sakau, aišku, būtinai, labai ten gražu, faina ir tt, ir vis užklausdavau tai kada važiuot žada, tipo spalio mėn, bet vis be konkrečios datos, bent jau ji, nežinojo, dar užvakar paklausiau vėl, parodė, viską susirašius, kas kaip, kiek kainuos, išskyrus kada tai va, vakar vakare paaiškėjo, kad šiandien Negana to, pamiršo sutikimą paduot pasirašyt, skambina, bliauna, kad neleis važiuot, tai va turėjau 7kart per kamštį trenktis, kad nesigirdėtų žliumbimo per visą miestą........
Šarange siūlus pasiėmiau
O virbalų tokių dabar nėra Kasiūluose (kalbėjau su Limit). Kai bus, pakeisiu ir pranešiu tau.
Girdėjau Patiko? OK, ačiū, neskubu, mažai naudoju, bet vistiek sugebėjau sunaudot.
labai gražus raštelis
nu bet pas mane gyvena tai konkretaus laiko vagis - mezgimo laiko vagis
Man irgi patiko https://www.ravelry....brary/rachel-16
O aš su jėgom Ir laiko man viskam užtenka. Neužtenka tik tam, ko ir šiaip nenoriu. Ir streso nuolatinio nejaučiu. Kartais pagalvoju, kad gal su manim kas ne taip Gi dabar trendas būt nuolatiniam strese ir neturėt laiko
Va kad tyyyyyngiu, tai čia faktas
nu tai temoj dalyvaut tipo nenori nes kažkaip retokai pasirodai
Liniuka, tu tik džiaukis ir negalvok, kad kas ne taip. Nebūtina būt madingai
Prisimenu kažkada dar studijuojant vienu metu labai skaudėdavo galvą. Padarė visokius tyrimus, viskas gerai, tai aišku pripaišė stresą. Sakau koks stresas, nejaučiu aš jokio streso. Sako kaip tu gali nejaust, gi sesija šiuo metu. O man magistratūroj visiškai dzin ta sesija buvo. Tai išlankstė, kad mano stresas užslėptas, aš pati apie jį nesuprantu ir tai dar blogiau