Sveikos,
sparčios jūs kokios, visai nebepaveju...o gal aš visai lėtapėdė ,
Saulėlydi, tu gal platini tuos aliejukus? jau buvau nusiteikusi patapti nariu, nes regis ir to rekia ir ano, nors pradžioje tiesiog labai norėjosi tą On Guard išbandyti. Bet registruojantis, pasirodo yra mokestis, norint jo išvengti reikia užsisakyti paketą, kuris jau virš šimto kainuoja, tada jau pasiūlo dar kiek demokėti ir gausi dovanų, žiūrėk, kad jau pora šimtukų, per plauką vos ir neužsisakiau, tik kažkuriuo momentu pargrįžo protas, kad pradžiai reiktų bent vieną produktą pačiupinėti
Beje nuoširdžiausi sveikinimai dėl knygos labai, labai gerai, kad pasiryžai ir padarei...,
Restar, papasakok kokias ten sūras košes ir kaip, pusryčiams, verdi?
Labas rytas, gyvenime nieko papildomai nepardavinėjau, bet taip atsitiko... Drauge "pričiupo" mane tuo momentu kai miegodavau 3-4 val, viskas skaudėjo, buvau nelaiminga, dirgli, ašarojanti, širdis užkaldavo ir .t.t....Padovanojo kelis ea mėginukus. Ir man taip tiko ir patiko... Tada sako- imkis pati. O aš ne ne ne.. Bet MB stumtelėjo. Juolab, kad nei puodų, nei buitinės chemijos tikrai nenorėčiau pardavinėt. O čia - aromatai, moteriškumas...Taip artima. Nu ir papuoliau. Pradėjau nuo "Šeimos gydytojo paketo", pasiūliau darbe, susidomėjimas šoktelėjo taip kaip nesitikėjau. Užsakiau ir antrą tokį, nes ten po 5 ml yra kai pardavime po 15ml. Nu žodžiu, investuoti reikia, bet nieko baisaus. Prasideda dovanos, akcijos, taškai ir visai padoriai gaunasi. Tai, sumos tikrai didelės.
Dėl knygos - ačiū už palaikymą
Labas rytas
kto tak strojit.... nu kto kto. kavo savivaldybė vybrala, tot i prostrojil
biškį, aišku, yra reikalų, bet iš kitos pusės brangieji, kelio ženklai tam yra
ir beje, norint pamatyt realiai, apie ką rusai kalba taip sakydami, tai reiktų toj pačioj R. pabuvot. va ten tai jo...kartais tikrai tekdavo pagalvot, kto strojil, tikslau būtų - kto planiroval.
realus pvz. gyvenau daugiaaukštyje su požeminiu garažu. garaže suskirstytos vietos automobiliam. nu . bet kažkodėl tie braižytojai pamiršo, jog pastačius automobilį bent jau vairuotojui reiktų išlipti. nu vietos tik tokiam pokūdžiui vairuotojui būdavo. vos vos.
Aš niekam priekaištų neturiu. Ženklų nežiūrėjau. Nes juk man visada tiesiai
Labas rytas,
Saulėlydi, kokius aliejus ten pilstai? gal ir man reik
Nu man tai nepasirodė pigūs Doteros aliejai, užklausiau arbatmedžio tai 23eur, nežinau kiek kitur, bet seniau kiek pirkdavau, tai ne tiek tikrai
Man laiko niekad nebūna per daug, bet iš dalies sutikčiau su JurgitaK, nes tam kam noriu, tai surandu, gal kažkas kitas ir nukenčia, bet kitaip ir negali būt ....
Pilstau Doterra. Kaina tokia arbatmedžio. Bet pagalvok - kokie jie ilgalaikiai. Ne kasdien naudoji juk. 1 ml apie 20 lašų.
Dabar išmetė Kalėdinių pasiūlymų. Rinkiniai gerom kainom. Whisper, ylang-ylang...Jau laukiu siuntinio
Nenoriu išsiplėsti su reklamom čia. Aš pati skeptikė ir atmetu tai, kas man siūloma per prievartą. Bet šiuo atveju jaučiu akivaizdų poveikį. Ir žvalumas šoktelėjo, optimizmas, nėra bereikalingo nerimo, kažkokių sąžinės graužačių... Lauke tamsu ir lyja, o man šypsotis norisi.