Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos,

sparčios jūs kokios, visai nebepaveju...o gal aš visai lėtapėdė :rolleyes:,

Saulėlydi, tu gal platini tuos aliejukus? jau buvau nusiteikusi patapti nariu, nes regis ir to rekia ir ano, nors pradžioje tiesiog labai norėjosi tą On Guard išbandyti. Bet registruojantis, pasirodo yra mokestis, norint jo išvengti reikia užsisakyti paketą, kuris jau virš šimto kainuoja, tada jau pasiūlo dar kiek demokėti ir gausi dovanų, žiūrėk, kad jau pora šimtukų, per plauką vos ir neužsisakiau, tik kažkuriuo momentu pargrįžo protas, kad pradžiai reiktų bent vieną produktą pačiupinėti :rolleyes:

Beje nuoširdžiausi sveikinimai dėl knygos :wub: labai, labai gerai, kad pasiryžai ir padarei...,

Restar, papasakok kokias ten sūras košes ir kaip, pusryčiams, verdi? 

Labas rytas, gyvenime nieko papildomai nepardavinėjau, bet taip atsitiko... Drauge "pričiupo" mane tuo momentu kai miegodavau 3-4 val, viskas skaudėjo, buvau nelaiminga, dirgli, ašarojanti, širdis užkaldavo ir .t.t....Padovanojo kelis ea mėginukus. Ir man taip tiko ir patiko... Tada sako- imkis pati. O aš ne ne ne.. Bet  MB stumtelėjo. Juolab, kad nei puodų, nei buitinės chemijos tikrai nenorėčiau pardavinėt. O čia - aromatai, moteriškumas...Taip artima. Nu ir papuoliau.  Pradėjau nuo "Šeimos gydytojo paketo", pasiūliau darbe, susidomėjimas šoktelėjo taip kaip nesitikėjau. Užsakiau ir antrą tokį, nes ten po 5 ml yra kai pardavime po 15ml. Nu žodžiu, investuoti reikia, bet nieko baisaus. Prasideda dovanos, akcijos, taškai ir visai padoriai gaunasi. Tai, sumos tikrai didelės.

Dėl knygos - ačiū už palaikymą  :4u:​ 

Labas rytas

kto tak strojit.... nu kto kto. kavo savivaldybė vybrala, tot i prostrojil :D

biškį, aišku, yra reikalų, bet iš kitos pusės brangieji, kelio ženklai tam yra :mirksiukas:

ir beje, norint pamatyt realiai, apie ką rusai kalba taip sakydami, tai reiktų toj pačioj R. pabuvot. va ten tai jo...kartais tikrai tekdavo pagalvot, kto strojil, tikslau būtų - kto planiroval.

realus pvz. gyvenau daugiaaukštyje su požeminiu garažu. garaže suskirstytos vietos automobiliam. nu . bet kažkodėl tie braižytojai pamiršo, jog pastačius automobilį bent jau vairuotojui reiktų išlipti. nu vietos tik tokiam pokūdžiui vairuotojui būdavo. vos vos.

Aš niekam priekaištų neturiu. Ženklų nežiūrėjau. Nes juk man visada tiesiai  :D 

Labas rytas,

Saulėlydi, kokius aliejus ten pilstai? gal ir man reik :D

Nu man tai nepasirodė pigūs Doteros aliejai, užklausiau arbatmedžio tai 23eur, nežinau kiek kitur, bet seniau kiek pirkdavau,  tai ne tiek tikrai  :hmm:

Man laiko niekad nebūna per daug, bet iš dalies sutikčiau su JurgitaK, nes tam kam noriu, tai surandu, gal kažkas kitas ir nukenčia, bet kitaip ir negali būt ....

Pilstau Doterra. Kaina tokia arbatmedžio. Bet pagalvok - kokie jie ilgalaikiai. Ne kasdien naudoji juk. 1 ml apie 20 lašų. 

Dabar išmetė Kalėdinių pasiūlymų. Rinkiniai gerom kainom. Whisper, ylang-ylang...Jau laukiu siuntinio  :wub: 

Nenoriu išsiplėsti su reklamom čia. Aš pati skeptikė ir atmetu tai, kas man siūloma per prievartą. Bet šiuo atveju jaučiu akivaizdų poveikį. Ir žvalumas šoktelėjo, optimizmas, nėra bereikalingo nerimo, kažkokių sąžinės graužačių... Lauke tamsu ir lyja, o man šypsotis norisi. 

Atsakyti

Labas rytas.

 

Iš ano galo aplinkeliu nevažinėju, tai negaliu komentuot, o va iš mano pusės, nuo Gariūnų atvažiuojant, tai aplinkelis yra gėris ir grožis visapusiškas. Jei vis dar dirbčiau toj kolegijoj, kur kadaise, tai važinėt darban būtų rojus  :rolleyes: Kita vertus, dabar irgi neblogiausia  :D Ypač, kai į darbą mane veža  :lol:

 

Ligvita, a ką ten meditavai po mano langais? Aš pro langą žiūrėdama medituoju, kad greičiau aikštę atidarytų... Šian vėl kažkokių pypsinčių traktorių privažiavo, ravi, matyt, pieveles tarp liepų  :P

 

Maisto planavimo klausimais esmi išlepinta moteris, nes nu mano planams amžinai pakiša koją šeimos galva, kuris priperka bele ko ne į temą, o suktis jau tenka man. Ypač, kai paskutinius mėnesius vis pasitaikydavo jam vienam apsipirkti, nes aš namo grįždavau atskirai ir jau vėlai. Teks pasiraitoti rankoves ir imtis pirkinių (tuo pačiu ir biudžeto) strategavimu  :B

Atsakyti

Saulėlydi, tas ir yra, kad man įdomu, tik išgąsdino mąstai ir skaičiai...o viena kokį mielai pabandyčiau, sakyk, jei užsisakyčiau pas tave tą On Guard per kiek laiko gaučiau LT ir kiek kainuotų, nes panašu, kad grįžtu keletui dienų, jei viskas klostysis, kaip numatyta. (galim ir į PM jei tau čia nepatogu) :mirksiukas:

Atsakyti

Saulėlydi, tai viskas ok su tom kelionėm. tikrai ir vietiniai nublūdija. kolegė neseniai su elektromobiliu iš Panevėžio važiavo. o baterijos užtenka tik tik. pirmas pakrovimas Lidle, iškart įvažiavus į Vilnių. o jie sugebėjo tiesiai aplinkeliu nuvažiuot. tai buvo biškį reikalų, bet kažkaip matyt iš inercijos su pavingiavimais pasiekė krovilkį jau visiškai tuščia baterija

ir tikrai, kadangi pati kasdien pro ten važiuoju, tenka matyt gana dažnai tokių paskutiniu momentu atsirinkusių kur važiuot, ir sukančių per ištisines tai ten tai kitur

Atsakyti

Maisto tema jau nebenoriu diskutuot, nes bloga pasidaro vien nuo minties, šiaip esu gan nemažai strateguojanti gyvenime, bet  maisto planuot neplanuoju ir nenoriu planuot taip, kad savaitei ar mėnesiui meniu susirašyt... Nemažai daržovių atsivežu iš kaimo, o kasdien ar kas kelinta diena važiuojant iš darbo kažko užsipirkt ko trūksta, bent tokiam kaime kaip mūsų nėra problema. Visai nenoriu namie matyt ir stumdyt pirmyn-atgal pilno šaldytuvo ar spintelių maisto... :rolleyes:  

Atsakyti

Labas rytas.     Ligvita, a ką ten meditavai po mano langais? Aš pro langą žiūrėdama medituoju, kad greičiau aikštę atidarytų... Šian vėl kažkokių pypsinčių traktorių privažiavo, ravi, matyt, pieveles tarp liepų  :P  

 

Aga, maciau as vakar aikstes vaizda is antro auksto, tai tikiu, kad visi ten laukia nesulaukia kada ja atidarys :)

As i svecius pas kliente, dirbancia gretimam pastate ejau :) vakar ir pries savaite ir po savaites eisiu :) jei spesiu susisukt

Atsakyti

Saulelydi, man irgi idomu tas pats kas kapseikai :) tik gavimo lsikas maziau aktualus :) kada gsusiu tada tiks

Atsakyti

maisto gamybos klausimais: vakar kaip tik netikėtai pasidariau išeiginę. jei taip galima pavadinti.

MB nusprendė grįžęs, kad jis nori to, o ne šito, ir kad pats pasigamins. tai liko šiandienos pietums, tai kas buvo vakar vakarienei. na, bet kadangi teko važiuot dukros iki miesto, tai tas gamybos laikas "susivalgė" važinėjime, o grįžus labia jau prie lovos lenkė, tai pamezgus kelais eiles nulūžau :D  gal kokią 22 val. bet tai nė velnio nepadėjo šiandienos rytui - vos atsikėliau, ir norėčiau atgal į lovą tuoj pat

Atsakyti

Gera tavo, Šilinge, šeimos galva. Mano šeimos galva durnių kažkaip įjungęs šiuo klausimu. Jeigu perka, tai kažką, iš ko aš nieko normalaus negaliu visiems pagamint. Košes valgyt mėgsta, bet nesugalvoja kažkodėl. Net kaip virt pamiršęs ar kad druskos įdėt reikia. Nu visiškai. Ryškiai persidirbęs... Gavo per mokestininkų dieną padėką iš paties finansų ministro, ale aš tai vis kandi tuo klausimu. Nes padėkų visa galerija, bet tai kad mes jų nevalgom... kai parsinešė, sakau, parodyk vaikams, kad tėčiu didžiuotųsi. Didžioji dukra pradėjo skaityt ir tiesiog išsigando: "Tėti, tave iš darbo atleido?", nes tekste yra žodžiai "Dėkojame už ilgametį kūrybingą ir ... bla bla bla.... darbą".

Na, bet kai aš paskelbiu streiką, tai gamina viską, ir moka, tik labai lėtai ir ilgai...

Atsakyti

 

variau paštan savo Noros Gaughan ieškoti.2 sav guli knyga,nei žinutės,nei pranešimo.

Bet knyga...ne re a li ♡

Olaiva, ar knygoje radai aprašymą to rašto, kur ieškojai?

Atsakyti

Su tuo pamiršta druskos tai prisiminiau kaip vaiks mano vakar bajerį suskėlė :D

aš vėl parduotuvėn o MB rūpinasi ką vaikui alkanam po mokyklos paduot..sakau šaldytuve išpjovos yra, pakepk, su pomidoru pavalgys :)

pareinu valgo.o Mb vis ragina valgyk valgyk dar gabaliuką dar gabaliuką..nu valgė valgė vaikis, paskui neištvėrė, taip ramiai...sako tai valgyt šitą beskonę mėsą?

MB sakau o tu druskos dėjai? tas ojjj už galvos

Atsakyti

Laba lietingą dieną,

Dėl eterinių kainos

Geri kainuoja daug, o tie pigūs geriau nenaudoti, tingiu plėstis

Aš irgi negaminu pagal planą, gaminu pagal nuotaiką dienos, bet tas sąrašas yra atsikartojantis nes valgom ir mėgstam panašius dalykus.

Tarkim aš mėgstu Pesto, stengiuosi kad jis būtų, perku mažiausią stiklainiuką, bet būna kad surūgsta.

Vakar pietūs mano buvo 2 virti kiaušiniai, avokado pusė, salotos ir grūdų duonos riekelė

Vyrui buvau patroškinus kepenėles ir bulvių košes is likusiu 3 bulviu padariau.

Vakare aš salotas su Haloumi suriu valgiau

vyrui Oto kepsnį su salotomis ir ryžiais

Pietum sau dėjausi šiandiena baklažana kepintą su avinžirniais ir likusiu apkeptu Haloumi sūriu, 

O likusius avinžirnius pakeptus keptuveje,   2 virtus kiaušinius ir avokado pusele, bei ciabatos paskrudintomis dviem riekelemis palikau vyrui pusryciam.

Pietum jam bus likę ryžiai nuo vakarienės ir palikau lukštentų krevečių didelę saują, atsileis iki pietų, jam reiks pasikepti svieste su česnaku, pašildys ryžius ir bus pietukai

Va taip ir laviruojam visas dienas.

Tarkim savaitgalį ko gero darysiu balandėlius, labai pasiilgusi.

Tik nežinia kurią dieną.

Atsakyti