Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labas rytas Nu nesutinku del laiko ir noro vagies..kai turiu laiko daryt tam kam noriu tai ir nesakau kad ner laiko...bet kai per tuos dalykus kuriuos reikia daryt nelieka tam kam noriu...

 

Nuu tik pavalgyt tai jau visada laiko randu..darau isvadas kad tik valgyt man gyvenime svarbu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo qqte: 13 spalio 2017 - 05:45

Laaaaabas :)

mezgu 

Atsakyti

O, kokia ankstyva mezgėja.  :blink:

Labas rytas.

Atsakyti

Labos Abelo, ačiū, išsisaugojau, skaitysiu  :4u:  :4u:  :4u: Kaip tik šiandien vaistinėj palikau $120 už 9 tabletytes ir tai vaistinė $70 nuolaidą pritaikė  :oh: LT lygiai tokie patys vaistai €10 kainuoja  :oh: Bandysiu draudimą pasikeist kitais metais, kad daugiau dengtų. Nors šiaip šiandien medicina apsidžiaugiau ir pradeda patikt man US. Buvau pas dermatologę, gavau visą gydymo planą, o Lietuvoj Grušauskas nuleido rankas ir įdavė Lapinskaitės numerį, o Lapinskaitė pasakė, kad medicina tiek dar nepažengus. Bus matyt, bet vilties turėt sveiką odą atsirado :) Ačiū už receptus, konspektuoju. Jūsų sugebėjimai planuot pirkinius pribloškė gerąja prasme  :super:  Mokysiuos ir aš nors truputį pasiplanuot. 

 

kokius geri? jei kaina taip skiriasi,rašyk,juk galima atsiųsti ;)

Atsakyti

Olaiva, pagal istatymus - negalim ;) 

Siaip kazkoks naujas pleistras Eurovaistinej nuo migrenos atsirado, nors man nesitiki, kad migrena gydoma... 

Atsakyti

Labas rytas

Atsakyti

Olaiva, pagal istatymus - negalim ;)  Siaip kazkoks naujas pleistras Eurovaistinej nuo migrenos atsirado, nors man nesitiki, kad migrena gydoma... 

 

migrena įstatymams nepavaldi.siuntusi aš vaistus,nes ten tokių nebuvo.

 

 

variau paštan savo Noros Gaughan ieškoti.2 sav guli knyga,nei žinutės,nei pranešimo.

Bet knyga...ne re a li ♡

Atsakyti

Sveikos,

sparčios jūs kokios, visai nebepaveju...o gal aš visai lėtapėdė :rolleyes:,

Saulėlydi, tu gal platini tuos aliejukus? jau buvau nusiteikusi patapti nariu, nes regis ir to rekia ir ano, nors pradžioje tiesiog labai norėjosi tą On Guard išbandyti. Bet registruojantis, pasirodo yra mokestis, norint jo išvengti reikia užsisakyti paketą, kuris jau virš šimto kainuoja, tada jau pasiūlo dar kiek demokėti ir gausi dovanų, žiūrėk, kad jau pora šimtukų, per plauką vos ir neužsisakiau, tik kažkuriuo momentu pargrįžo protas, kad pradžiai reiktų bent vieną produktą pačiupinėti :rolleyes:

Beje nuoširdžiausi sveikinimai dėl knygos :wub: labai, labai gerai, kad pasiryžai ir padarei...,

Restar, papasakok kokias ten sūras košes ir kaip, pusryčiams, verdi? 

Atsakyti

Labas rytas

 

 

Oi, saulėlydi, su tuo aplinkeliu galima anekdotus pasakot, kai pirmą kartą tikra vilnietė bandė važiuot į aplinkelį ir 2 kartus į jį nepataikė, nei iš Vilniaus pusės, nei iš Tarandės. Rusai turi gerą klausimą: Kto tak strojit?

 

 

 

kto tak strojit.... nu kto kto. kavo savivaldybė vybrala, tot i prostrojil :D

biškį, aišku, yra reikalų, bet iš kitos pusės brangieji, kelio ženklai tam yra :mirksiukas:

 

ir beje, norint pamatyt realiai, apie ką rusai kalba taip sakydami, tai reiktų toj pačioj R. pabuvot. va ten tai jo...kartais tikrai tekdavo pagalvot, kto strojil, tikslau būtų - kto planiroval.

realus pvz. gyvenau daugiaaukštyje su požeminiu garažu. garaže suskirstytos vietos automobiliam. nu . bet kažkodėl tie braižytojai pamiršo, jog pastačius automobilį bent jau vairuotojui reiktų išlipti. nu vietos tik tokiam pokūdžiui vairuotojui būdavo. vos vos.

Atsakyti

Labas rytas,

Kaip įlindau vakar į savo serialą, tai šakės, net užpakalis nutirpo :D bet pabaigiau vakar savo kreivakoją perlinę nugarą, išskalbiau, ištampiau, dabar žiūrėsiu....

Saulėlydi, kokius aliejus ten pilstai? gal ir man reik :D

Nu man tai nepasirodė pigūs Doteros aliejai, užklausiau arbatmedžio tai 23eur, nežinau kiek kitur, bet seniau kiek pirkdavau,  tai ne tiek tikrai  :hmm: 

Man laiko niekad nebūna per daug, bet iš dalies sutikčiau su JurgitaK, nes tam kam noriu, tai surandu, gal kažkas kitas ir nukenčia, bet kitaip ir negali būt ....

Atsakyti

Labas rytas,

likau šiandien namie. Gal ir gerai, susitaupo važiavimo, pietavimo laikas, bedirbdama galiu skalbyklę užstatyti ar puodą pupelėms užkaisti. Bet priežastis tai nelabai gera - mažę išgirdau bekosint. Dar nelabai, tai yra vilties, kad pabūsim kartu ir neįsisirgs.

Košes tai tiesiog paprastai - kruopų, ne kokių dribsnių (grikiai, soros, perlinės, avižos, kynva, juodi ryžiai - kasdien vis kita), iš vakaro užmerki, ryte užvirini vandeny ir palieki brinkti. Kartais tiesiog paprastai su druska (ar ekologišku sultiniu) ir sviestu valgom, kartais pasikepu svogūnų, paprikų, pomidorų ar morkų, išmakaluoju,  su kietus sūriu apsitarkuot galima, su naminiais pomidorais, kol kas  tik tiek priedų išbandžius. Tai pirmas darbas atsikėlus - einu perplaut kruopų ir užkaist viryklę. Kol užverda, virtuvėj kokį pratimą atlieku :). tada palieku brinkt ir darau kitus darbus. Košė turi linkt kramtoma. man nuostabiausia tai, kad nereikia sukt galvos ir sotu.

Žinojimas ką ir kiek ko perkat - įspūdingas. Niekada tokio levelio nepasieksiu. Viską darau spontaniškai. Kartais ir sugenda, pripažįstu...

Laiko vagim nesiskundžiu. Tiksliai žinau, kas iš manęs vagia laiką ir kas dėl to kaltas.

Atsakyti

kto tak strojit.... nu kto kto. kavo savivaldybė vybrala, tot i prostrojil :D

biškį, aišku, yra reikalų, bet iš kitos pusės brangieji, kelio ženklai tam yra :mirksiukas:

 

 

Nutiest autostradą vidury miesto - tai kaip su traktorium gėlyną ravėt :D kažkam gali rezultatas nepatikt :rolleyes:

Ir šiaip, negi būtų geriau, jei būtų visai nepastatę :hmm: gal mažeikiškiam ir geriau :P
 

Atsakyti